Olga, Oili

Ravit

Valikko

Menettääkö sensaatiotamma mahdollisuutensa heti kättelyssä? - "Silloin peli on puhallettu poikki"

Julkaistu:

Toto65
Yllättäjästä suosikiksi noussut Memory Leader starttaa Vermon mailille hyvistä asemista, mutta sisäradan lähtöpaikassa piilee myös riski.
Harva uskoi Memory Leaderin pystyvän toissa tiistaina Teivossa nähtyyn suoritukseen sen jälkeen, kun tamma oli ollut viikkoa aikaisemmin hyvällä juoksulla ponneton. Memory Leader teki jäätävän suorituksen vaativalla juoksulla johtavan rinnalta ja näytti, että hevosten henkimaailma voi joskus olla mutkaista tulkittavaa - etenkin tammoilla.

- Memory Leader on startannut tallistani kuudesti. Sijoitukset ovat olleet viides, seitsemäs ja kahdeksas, kun tamma on saanut selkäjuoksun. Vapaalta radalta keulasta tai johtavan rinnalta sijoitukset ovat olleet ensimmäinen, toinen ja kolmas. Memory Leader on ollut selvästi paras vapaalta radalta, kun toisten takaa tamma ei yritä tosissaan, valmentaja Martti Mäki valottaa.

Vermossa asetelmat ovat otolliset, kun Memory Leader pääsee ykkösradalta esittämään terävää lähtönopeuttaan. Sisäradassa on myös riskinsä, mikäli tamma menettää keulapaikan. Tämän jälkeen ohjastaja Hannu Torvisen tehtävä on hankkiutua toisen radan veturiksi, mutta käytännön toteutus ei välttämättä mene suunnitelmien mukaisesti. Vastustajiakin kun on mukana.

Antti Teivainen on auton takaa maan nopein lähtijä ja hänellä on ohjissa kovaa matkaan pääsevä Ray Girl, jonka lähtöpaikka kaiken lisäksi parani pykälällä. Nyt se pääsee viitosradalta haastamaan Memory Leaderin kiivailla alkumetreillä.

- Ei hommasta tule mitään, jos tamma menettää keulat eikä pääse nostamaan johtavan rinnalle. Silloin peli on puhallettu poikki, Mäki täräyttää.

Kauhavalla vaikuttava Mäki pystyy lähtemään hyvillä mielin Vermoon, koska hänen suojattinsa on esiintynyt edukseen myös kotioloissa.

- Harjoituksissa on tuntunut siltä, että tamma on mennyt koko ajan eteenpäin, kun se liikkuu niin helposti kotioloissa. Vermon starttiin ei tehdä mitään varustemuutoksia.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt