Leena, Matleena

Ravit

Valikko

Viime viikolla 70000 euroa, nyt 69000 euroa - Mistä totobonuksien rahat tulevat?

Julkaistu:

Fintoto jakaa totopelikohteissa ylimääräisiä bonuksia. IS Ravit selvitti, mistä bonusrahat tulevat ja miksi ne ohjataan pelaajille, eikä esimerkiksi ravilähtöjen palkintoihin.
Miksi lisäraha tarjotaan pelien jakosummiin, eikä esimerkiksi ravipalkintoihin?

- Bonusrahat kertyvät senttipyöristyksistä ja lunastamatta jääneistä voitoista. Se on käytännön tasolla pelaajien omaa rahaa, joka on arpajaislain puitteissa jaettava heille takaisin. Emme voi tehdä sillä mitä vain haluaisimme, Fintoton myynti- ja markkinointijohtaja Kimmo Wager selventää.

Mitä senttipyöristykset käytännössä ovat ja kuinka paljon rahaa kertyy?

- Senttipyöristyksiä kertyy jokaisesta lähdöstä ja joka pelimuodosta. Käytännössä, jos totoaja esimerkiksi pelaa euron voittajaa kertoimeen 2,23, saa hän voittona 2,20 euroa. Ylimääräinen 3 senttiä siirtyy bonuskertymään.

- Lunastamattomia voittoja kertyy raviradoilla jonkin verran. Nykyään vähenevässä määrin, kun suuri osa pelistä on siirtynyt nettiin, mutta silti nämä kaksi asiaa yhdessä kokoavat vuositasolla useiden satojen tuhansien eurojen potin.

Miksi olette päätyneet jakamaan rahaa ulos juuri tällä tavalla?

- Nykytilanteessa olemme päätyneet tällaiseen systeemiin, että bonusraha jaetaan viikottaisilla kampanjoilla. Koemme, että pidempijaksoinen bonusputki palvelee pelaajia parhaiten.

- Rahaa pyritään jakamaan tasapuolisesti eri pelimuodoissa. Lähtökohtaisesti raha yritetään osoittaa mahdollisimman mielenkiintoisiin pelikohteisiin, jotta sillä olisi positiivinen vaikutus vaihtoihin ylipäänsä.

Tällä viikolla bonuksia on jaossa viikon pääravien T-pelin kohteiden voittajapelissä.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt