Soini, Veini

Ravit

Kuninkuusravien palkintoihin raju korotus - voittajahevoselle jopa 90000 euroa

Julkaistu:

Kuninkuusravit
Porista kuuluu kummia. Vaikka raviurheilu lajina elää haastavia aikoja, kuninkuusravijärjestäjät ovat haalineet kasaan peräti neljänneksen korotuksen pääkilpailujen kokonaispalkintopottiin.
Porissa elokuussa kruunattavat tämän vuoden ravikuningas ja ravikuningatar voivat nappionnistumisella kerätä peräti 90000 euron palkintorahat kumpainenkin. Täyteen pottiin yltääkseen suomenhevoshallitsijan on voitettava kaikki kolme osamatkaa.

Kokonaiskilpailun voitosta lohkeaa tänä vuonna joka tapauksessa 44000 euroa vaivanpalkkaa sekä parhaalle oriille että tammalle. Jokaisen osamatkan voitosta palkitaan lisäksi 12000 eurolla. Jos sama hevonen voittaa kaikki kolme matkaa, laukeaa vielä 10000 euron bonus.

- Uskallamme satsata, kun ennakkomyynti on sujunut niin hyvin sekä lippujen että yrityspakettien suhteen. Esimerkiksi lippujen puolella äitienpäiväpakettimme keräsivät juuri lähes 17000 euron myynnin, Porin radan toimitusjohtaja Hannu Myöhänen iloitsee.

Euroiksi muutettuna pääkilpailujen palkintojen kokonaiskorotus viime vuoteen verrattuna ja mahdolliset bonukset mukaan lukien on 74800 euroa. Yhteensä kuninkuus- ja kuningatarkilpailuissa on jaossa 374000 euron palkintopotti.

- Nyt kuninkuusravien palkintotaso on oikeassa suhteessa tapahtuman kokonaisarvoon, Porin ravien hallituksen puheenjohtaja ja kuninkuusravien projektijohtaja Janne Ojanen komppaa.

Viime vuonna Kuopion kuninkuusraveissa kokonaiskilpailun voittaja kuittasi 30000 euroa ja osakilpailupalkinnot päälle. Ravikuninkaaksi ilman osakilpailuvoittoja yltänyt Erikasson sai kasaan yhteensä 36000 euron tilin ja ravikuningatar Marimin 46800 euron ansiot.

Järjestäjien kumppanina palkintokorotuksen mahdollistaneessa lipunmyyntikampanjassa on ollut peliyhtiö Fintoto.

Kuninkuusravit juostaan Porissa 2.-3. elokuuta.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt