Kullervo

Ravit

Onko tässä Finlandia-ajon musta hevonen? - "Uskon 10,0-10,5-tulokseen"

Julkaistu:

Finlandia-ajo
Norjasta saapuu erittäin potentiaalinen yllättäjä lauantain Finlandia-ajoon Vermoon, ainakin jos ohjastaja-valmentaja Noralf P. Braekkenia on uskominen.
Braekken tulee Suomeen 6-vuotiaan Juliano Ragsin kanssa. Hevonen on Norjan Derby-voittaja vuodelta 2012. Se löi finaalissa mm. Viking Frecelin, joka on jo kokeillut siipiään kansainvälisellä tasolla. Viime vuonna Juliano Rags palkittiin vuonomaan parhaana vanhempana lämminveriravurina.

- Juliano Rags on ottanut isoja askelia eteenpäin tänä vuonna. Se on saanut erityisesti lisää nopeutta. Uskon hevosen pystyvän maililla 10,0-10,5-aikaan, Braekken täräyttää.

Finlandian kilpailuennätys on Quarcio du Chenen 2010 ravaama 10,6a/1609 metriä.

Braekken tuntee kansainväliset huippulähdöt eikä varmaankaan puhu lämpimikseen. Mies kävi Suomessa voittamassa St. Michelin vuonna 1995 Shan Ragsilla ja seuraavana keväänä Finlandia-ajossa sama valjakko pakotti Isla J Braven maalikameran kuvaan senttitaistossa voitosta.

Norjalainen suunnittelee antavansa Juliano Ragsille suojaisan juoksun kärjen takana.

- Nämä lähdöt ovat aina värikkäitä vauhdinjaon suhteen. Jos ja kun koko matka mennään kovaa, kärjen takaa sisäradalta saanee kirimahdollisuuden. Mielestäni meillä on mahdollisuudet, 56-vuotias Leangenin radan ratavalmentaja luottaa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt