Martta

Ravit

Valikko

Vermossa monta voittajaa – ensi viikollakin jackpot!

Julkaistu:

Toto65-ravit
Sisukas BWT Hellion sinetöi helpon rivin ja uuden jackpotin.
Edestakainen matka Etelä-Suomesta Ouluun ja takki tyhjäksi lauantaina olisivat masentaneet monta hevosta, mutta Pekka Korven valmentamaan BWT Hellioniin moinen ei tehonnut. Kivikovan lähdön jälkeen omiensa joukossa neljä päivää myöhemmin kilpaillut ori voitti hallitusti Vermon T65-raveissa.

Korpi huomasi jo ennen starttia, että BWT Hellionilla olivat juoksuhalut tallella.

- Ori oli lämmityksessä pirteä. Kilpailussa se painoi ensimmäisellä kierroksella jopa ohjille. BWT Hellion on aina ollut nopea alussa, mutta viime aikoina se on muuttunut myös sitkeämmäksi, Korpi kehui kovassa nousussa olevaa suojattiaan.

Valmentaja Ivar Holmlundin kengitysmuutos auttoi Tarantinoa. Kevyet alumiinikengät jalkoihinsa saanut voimaruuna pysyi tällä kertaa kiltisti askelillaan ja vei voiton kärkihevosen ulkopuolelta.

Ohjastaja Ari Moilanen ehti jo säikähtää häviävänsä, kun hänen puserossaan väijynyt suuryllättäjä Will Be Black Out lähestyi uhkaavasti.

- Tuntui jo, että kaveri tulee ohitse, mutta hyvin Tarantino tsemppasi loppuun asti.

Tarantino ei ole vaativa helposta reissusta. Moilasen mukaan toisten takana juokseminen on ikäänsä nähden vähän kilpailleelle hevoselle vielä vaikeaa, mutta ”kuolemanpaikalla” se taivaltaa vapaammin.  

T65-pelin vaihto kipusi jackpotin ansiosta 515 482 euroon. Rivi eteni alusta alkaen suosikkipitoisesti, minkä takia viisi oikein –tulokset jäivät toisen kerran peräkkäin ilman voitto-osuutta. Näin myös viikon päästä on 110 000 euron jackpot.

Huippukuntoisena paussilta tullut Hopihopi iski voittoisaan kiriinsä maalisuoran alussa. Sen tehtävää helpottivat muiden pelihevosten ylikovat avaukset ja laukat. Kiikku’s Dame ja Diori olivat puolestaan suvereeneja keulasta, joka on tunnetusti kullanarvoinen juoksupaikka Vermon-lähdöissä huippunopeilla kesäkeleillä.

Keulavoittajien kaartiin liittyi myöhemmin myös elämänsä juoksuun innostunut Yes Man Hoss, joka sai loppusuoralla kovimman haasteen perästään iskeneeltä Combat Bokolta. Valmentaja Tapio Perttusen mukaan kuukauden huoltotauko ennen viime lähtöä oli tehnyt oriille terää.

- Hevonen on ollut viime lähdöissä aiempaa parempi ja ravannut myös paremmin, Perttunen myhäili.

Yes Man Hossin tulos oli uusi ennätys 14,3/2100a.

- Ori painoi päälle ja pidin sitä kiinni oikeastaan niin kovaa kuin mahdollista. Reippaammalla matkavauhdilla se olisi pystynyt pudottamaan vielä ajastaan, Perttunen oletti.

Toto65-pelin oikea rivi, 7.5. Vermo:

T65-1: 6 Hopihopi
T65-2: 3 Kiikku’s Dame
T65-3: 3 Diori
T65-4: 5 Tarantino
T65-5: 2 Yes Man Hoss
T65-6: 4 BWT Hellion

Kuusi oikein voitto-osuus 25,80 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt