Sami, Samuli

Ravit

Toni Nieminen löi hanskat tiskiin - "En saa toimintaa kannattavaksi"

Julkaistu:

Toni Nieminen laittoi hevosensa myyntilistalle ja sanoi tallinsa vuokrasopimuksen irti.
Ex-mäkikotka, olympiavoittaja ja nykyinen tv-kommentaattori-ravivalmentaja Toni Nieminen on irtisanonut Teivon raviradalla Ylöjärvellä sijaitsevan tallinsa vuokrasopimuksen ja laittanut omat hevosensa myyntilistalle.

- Asiaan on hyvin yksinkertainen syy. En saa toimintaa kannattavaksi, Nieminen kommentoi vappuaattona IS Raveille.

Nieminen kertoo nauttineensa joka hetkestä ravihevosten parissa eikä aio missään nimessä hylätä lajia kokonaan.

- Tänään tehty päätös on vielä aika tuore. On vaikea eritellä, mitä jatkossa tulee tapahtumaan. Toivottavasti pystyn jatkamaan raviurheilemista jossain muodossa, mutta tämä oman tallin pitäminen on nyt testattu. Täysillä yritin ja saappaat jalassa kaaduin.

Nieminen ei osaa vielä sanoa, mihin ryhtyy. Hänet on raviurheilemisen lomassa nähty juontotöissä niin raveissa kuin televisiossa.

- Olen tähän asti tehnyt kahta-kolmea työtä tämän tallin pitämisen lisäksi ja toiminnan mahdollistamiseksi. Nyt tuli siltä osin rajat vastaan. Muun alan työt jatkuvat entiseen malliin ja toivottavasti myös lisääntyisivät. Mielelläni kertoisin, että olisin siirtymässä jonkun mäkihyppymaajoukkueen päävalmentajaksi, mutta kyllä tässä on taustalla puhtaasti muut syyt.

Toni Niemisen uran valmennussaldot ovat 451 starttia, 28 voittoa ja noin 87 000 euroa voitettua rahaa. Hän aloitti ohjastamisen ja valmentamisen 2004.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt