Varpu, Vaula

Ravit

Kahdeksas kerta toden sanoi: ”Kerrankin ajoni onnistui”

Julkaistu:

Toto65-ravit
Harri Koivunen onnistui viimeinkin oikukkaan Krimorin ohjissa.
Kolmetoistavuotias Krimori on persoonallinen hevonen, jonka oikuista eivät huippukuskitkaan pääse perille ensimmäisellä eivätkä toisellakaan kerralla. Harri Koivuselta savolaisruunan taltuttamisessa kesti kahdeksan starttia.

Onnistuminen tuli näkyvään paikkaan, Vermon T65-lähtöön, jossa valjakko jätti Jouni Miettisen tallin totosuosikit Hiskin Muiston ja Kemun Tutun selvästi varjoonsa.

- Krimorin kova kapasiteetti on ollut koko ajan tiedossani. Se on kuitenkin omanlaatuisensa hevonen, joka laatii itse taktiikkansa. Toivoin saavani vastustajan matkan ajaksi eteeni, ja onneksi Topin Musta kiersikin siihen. Kerrankin ajoni onnistui, Koivunen iloitsi vauhdikkaan loppukirin jälkeen.

Pieni, mutta pippurinen Topin Musta kamppaili myös vaativan reissun jälkeen toiseksi ohi johtaneen Kemun Tutun. Hiskin Muiston vauhtivarat eivät riittäneet kärkikamppailuun.

Krimori oli esittänyt väkevä nousuvirettä jo edellisessä, omistajansa Anna Kantolan ajamassa Kouvolan-startissa. Siinä se harasi hyvin huippulahjakasta Carmelaan vastaan.

Naisvalmentajat iskussa

Miehisessä lajissa onnistui myös nainen kuskin pukilla. Mervi Illikainen narutteli omistamallaan Wille Kempillä suoraviivaisen ylivoimavoiton keulapaikalta. Kaksikko oli pettänyt T65-pelaajat suosikkina neljä viikkoa sitten, mutta valmentaja ei ollut jäänyt laukkastarttia murehtimaan.

- Aina ei voi voittaa, ja ruunalla oli viimeksi vain huono päivänsä. Sen kanssa ei ole mikään itsestään selvää startissa: jos sitä pidättelee, se laukkaa ja jos siltä pyytää, se laukkaa, Illikainen kertoi.

Haastattelija moitiskeli Wille Kempin kankeaa askellusta hiljaisessa esittelyvauhdissa. Illikainen oli samaa mieltä.

- Kun sillä lähtee kotonakin ajamaan hölkkää, sillä ei tunnu olevan yhtään jalkaa alla. Ruuna kyllä tietää, milloin pitää mennä kovaa.

Naisvalmentajista juhli myös Minna Moilanen, joka on saanut kyvykkään Yank Kempin oikealle tolalle.

Alkuvuonna Moilasen helliin käsiin siirtyneen hevosen ensimmäinen yritys oli päättynyt laukkaan, mutta nyt raviaskeleet maistuivat pikkuoriille. Ari Moilanen sai loppumetreillä loihdittua ajokistaan viimeisetkin voimanrippeet, joilla se rutisti ohi jo voittajalta näyttäneen Amazing Goalin.

Illan urheilullisin sankari oli tolkuttomasta alkurevityksestä huolimatta kärkipaikalta selvään voittoon jaksanut BWT Hellion. Pekka Korven suojatin tulos oli loistava 13,6/2100a. 

Toto65-pelin oikea rivi: Vermo 23.4:

T65-1: 1 Loogaroo Moog
T65-2: 2 Krimori
T65-3: 8 Wille Kemp:
T65-4: 9 Yank Kemp
T65-5: 5 Buck Boko
T65-6: 7 BWT Hellion

Kuusi oikein voitto-osuus 3459 euroa, viisi oikein 82 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt