Atso

Ravit

Hissun Virva aloittaa - tähtäin kuningarkisassa

Julkaistu:

Toto75
Suomenhevosten tammahuipulla on nyt tilaa, kun viime vuosien ravikuningattarista sekä Marimin että I.P. Vipotiina ovat lopettaneet kilpauransa.
Yksi kiinnostavimmista nousukkaista on Hissun Virva, joka avaa kautensa lauantaina Lappeerannan Toto75-raveissa.

Vaikka 10-vuotias tamma kilpailee vielä rahasarjoissa, se ehti jo viime vuonna voittaa yhden avoimen tammalähdön. Tältä kaudelta odotellaan lopullista läpimurtoa.

- Sitä varten on tehty töitä, että loppukesästä oltaisiin mukana Porin kuningatarkilpailussa. Mutta matalalla profiililla aloitetaan, kun kovavauhtisia harjoituksia ei ole alla. Vauhtikestävyys on arvoitus näin tauolta, osaomistaja-valmentaja Mikko Väisänen toppuuttelee.

Hissun Virvan jalasta leikattiin viime kauden päätteeksi murtunut puikkoluu. Kevyestä operaatiosta tuli tammalle vain kuukauden treenitauko.

- Oli meininki ajaa syksyllä startti tai pari enemmänkin, mutta sitten klinikkakäynnillä havaittiin murtuma. Se ei vaivannut hevosta millään lailla ja mukana oli tuuriakin, että ylipäätään huomattiin koko homma.

Hissun Virva on salama-avaaja, joka halutessaan juoksisi lauantain lähdössä aina arvokkaalla piikkipaikalla. Väisäsen mukaan hyvä selkäjuoksu suosikkien takana kuitenkin kelpaa näin kauden alussa.

- Ja jos rata menee lauantaina oikein upottavaksi, sitten hevonen ei edes kilpaile. En halua ottaa tässä vaiheessa ylimääräisiä riskejä loukkaantumisen suhteen. Lähtöjä kyllä riittää, pitkän linjan vieremäläinen hevosmies vakuuttaa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt