Olga, Oili

Ravit

Valikko

Brad de Veluwe saa haasteen - "Jos kaadutaan, niin saappaat jalassa ja taistellen"

Julkaistu:

Jos kokemäkeläisvalmentaja Aleksi Haikaraista on uskominen, keskiviikkoiltana Vermossa ajettavasta Isokenkä-kisasta ei ehkä tulekaan Brad de Veluwen paraatimarssia.
Aleksi Haikaraisen valmentamalla Irving Rivarcolla lähdetään haastamaan talvitauolta palaavaa kansansuosikki Brad de Veluwea heti tulisen mailin ensi metreillä.

- Tarkoituksenamme on antaa näyttöjä kevään koviin maililla ajettaviin suurkilpailuihin, kuten Finlandia-ajoon ja Killerin Eliittiin. Eikä sellainen ole mikään näyttö, jos kumarretaan suosikille keulat ja ajetaan hiljaa jonossa.

- Ainakin mitä edellisen valmentajan Harri Rantasen kanssa juttelin, Irving Rivarcolta ei ole koskaan kukaan ottanut keuloja, jos kuski on niin halunnut. Mikäli Irving Rivarco saa piikkipaikan, siitä myös ajetaan. Ja jos kaadutaan, niin saappaat jalassa ja taistellen, Haikarainen paukuttelee.

Haikarainen arvioi, että jos keskiviikon lähtö ajettaisiin kymmenen kertaa, Irving Rivarco voittaisi sen ainakin kolmesti. Ori on tuntunut viime harjoituksissa kahden viikoisen taukostartin jälkeen todella makealta. Eikä Suomen nopeinta kuskia Antti Teivaista ole kutsuttu huvin vuoksi rattaille.

- Irving meni viimeksi 12,5-ajan suoraan vuoden tauolta ja ulkoratoja kirissä kiertäen. Nyt paremmalta paikalta ajasta pitäisi lohjeta sekunti. Kyllä 11-alkuisen ajan johonkin pitäisi riittää jopa Bradia vastaan. Luulen, että Suomessa ei enää muisteta, minkä tason hevosesta Irving Rivarcon kohdalla on kyse.

Kovaa puhetta, mutta pakko myöntää, että ei ihan tuulesta temmattua. Irving Rivarco on mm. Sweden Cupin voittaja 2010 ja vielä viime keväänä Pariisissa se löi tulevan Elitloppet-voittajan Naharin. Nähtäväksi jää, löytääkö italialaisori vielä 10-vuotiaana Suomessa huipputasonsa.

Ota kantaa

Voittaako Brad de Veluwe kauden avausjuoksunsa?

Kyllä 55% Ei 45%
Ääniä yhteensä 408
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt