MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat ilmoittajan mainosaineistoa
MAINOS

Kaipaako kevätkoti uutta ilmettä? Lähde sisustusmatkalle Tukholmaan

Julkaistu:

MAINOS Tukholman sisustusliikkeissä vanha ja uusi elävät sulassa sovussa; designerkalusteita ja outoja löytöjä, taidetta joka lähtöön, isoja ja pieniä valaisimia. Lähde merta edemmäs ja tee upeita sisustuslöytöjä Tukholmasta!
Pölyt pois – innostu sisustamisesta!

En olisi löytänyt Hornstullin Dusty Decoa, ellei paikkaa olisi suositeltu minulle. Siisti mesta! Himputin kallis, mutta siisti. Voisin ostaa muutaman taulun ja valokuvan. Ja yhden metallipöydän, mikä oli luultavasti messinkiä. Hurjan hieno, todellakin.


Yksi muhkea nahkasohva kelpaisi myös, mutta lohduttaudun sillä, että se olisi hieman epäkäytännöllinen; selkänoja vaikutti liukuvan alta pois. Tom Dixonin kynttilänjalat sopisivat kotiini. Siis siihen tulevaan unelmakotiini, jossa on kattokorkeutta ja neliömetrejä vähintään tuplasti nykyiseen verrattuna.


Täällä on hienoja vaaseja, pöytiä, tuoleja, valaisimia, sohvia, ruokaryhmiä. Sopiva sekoitus uutta ja vanhaa. Juuri sellaista, mitä voin ajatella kotonani olevan. Ei pelkkää uutta, ei pelkkää vanhaa. Esineitä, joista huomaa, että ne on valittu harkiten.Periaatteessa voisin sisustaa kotini ihan uudestaan tämän liikkeen valikoimalla! Täytynee pyytää palkankorotus ja tulla sen jälkeen uudelleen. Pakettiautolla. Isolla pakettiautolla.


Dusty Decolla on toimiva ja hieno nettikauppa. Kuljetus heidän kauttaan Suomeen on kuitenkin kalliimmanpuoleinen, joten kannattaa tulla hakemaan itse autolla. Erityisesti jos haluaa jotain vaasia isompaa. Viking Linella pääsee helposti perille.


Dusty Deco, Hornstulls strand 7, www.dustydeco.com

Kuvat ja video: Tuukka ErvastiMitä pidit artikkelista? Kerro klikkaamalla allaolevaa linkkiä ja voit samalla osallistua S-Ryhmän lahjakortin arvontaan.

Kyselyyn ››Vintage-löytöjä voi tehdä myös Tukholman huutokauppakamareissa. Lue lisää Tukholman tämän hetken sisustustrendeistä ja suomalaisista designereista Tukholmassa.

Lue lisää Tukholmasta >>
MAINOS
Lue myös:

MAINOS