MyStyle

Valikko

Tässä ovat Loistavin lävistys -kilpailun finalistikuvat - äänestä suosikkisi voittoon

Julkaistu:

Ilta-Sanomien Loistavin lävistys -kilpailuun saapui yli 100 kuvaa. Lävistysraatimme valitsi niistä 16 finalistia ja nyt voit äänestää suosikkisi voittoon.
Ilta-Sanomat etsii Suomen loistavinta lävistystä. Kilpailuun saapui paljon loistavia vaihtoehtoja. Kaikki Loistavin lävistys -kilpailun kuvat pääset katsomaan lukijan kuvissa.

Lävistyskilpailun äänestyksen voittaja saa kolmen päivän festariliput kahdelle hengelle Provinssirockiin 14.-16.6.2013. (arvo 240€) www.provinssirock.fi.

Äänestä suosikkiasi perjantaihin 5.4 klo 10 mennessä äänestyspalkissa. Tässä ovat finalistit:1. Lävistys huulissa
"Lävistykset merkitsevät minulle oman itseni ilmaisemista, itsevarmuutta ja asennetta. Kantamani korut ovat osa minun tarinaani, joita ilman minä en olisi minä."

2. Septum-lävistys
"Viime keväänä päätin repäistä ja ottaa lävistyksen. Paikan miettiminen ei ollut hankalaa ja päädyin septumiin. Olen aina kokenut nenäni jotenkin ärsyttäväksi ja septum koristaa sitä niin, ettei se näytä enää pahalta. Tämä lävistys kohentaa itsetuntoani."


3. Korsetti-lävistys
"Vuosi sitten selkään teetetty korsetti. Muutaman tunnin kipu ja kärsimys kesti selässäni kaksi viikkoa ja jäljelle jäi vain pienet pistoarvet."

4. Lävistys silmien välissä
"Asuessani Irlannissa lävistykseni oli ihmetyksen aiheena lähes päivittäin. Menessäni vaikkapa kahville tai ollessani vaateostoksilla myyjät usein kysyivät, onko koruni pistetty luusta läpi. Monesti pubeissa ihmiset lähestyivät minua kysyen, oliko lävistys kivulias ottaa ja lähes poikkeuksetta sitä pidettiin hienona (toki oli myös niitä joiden mielestä se oli vain yksinkertaisesti liian outo). Suomessa  koruuni kiinnitetään tuskin ollenkaan huomiota, mutta Irlannissa se oli hitti. Tykkään lävistyksestäni hyvin paljon, enkä olisi ollenkaan minä ilman sitä."


5. Tatuointi ja lävistykset
"Kukat kuvastavat siskojani. He ovat timantteja."

6. Lävistetty turpa
"Otin ensimmäisen lävistykseni 15-vuotiaana, isä ei ollut kovin onnellinen, mutta nykyään on jo tottunut lävistettyyn turpaani. Yläasteen loppuaikoina lävistelin itseäni kulmiin ja kielen alle, nykyään noita koruja ei ole enää. Kivuliain lävistykseni oli tuo nenässä oleva septum, otin sen pienessä nuhassa ja tulehtuihan se. Minun piti sitä aluksi venyttää 3 milliin saakka mutta jäin venyttämiseen koukkuun ja korulla on kokoa nyt 6 mm. Se on kuitenkin kaunein lävistykseni vaikka monet haukkuvat sen "sonninrenkaaksi"."
7. Huulikoru
"Huulikoruni oli ensimmäinen lävistys jonka olen koskaan ottanut, jos korvien lävistyksiä ei lasketa. Alun perin otin huulilävistyksen alahuuleen keskelle, koska pidin sitä kauniina, enkä niin suosittuna kuin muita.
Myöhemmin olen tajunnut, että ehkä tämä lävistyksen ottaminen oli tavallaan itsetunnon kohottamista teini-iässä. Tämän lävistyksen jälkeen tuli otettua monta muutakin lävistystä kasvoihin, mitkä sittemmin olen syystä tai toisesta ottanut pois, mutta huulikoru on pysynyt ja ollut monessa mukana. Nyt 21-vuotiaana otin huulikorun pois hampaiden takia, mutta hetkeäkään en ole katunut sitä että aikanaan kyseisen lävistyksen otin. Aikaisemmin se sai minut tuntemaan itseni minuksi, vahvisti itsetuntoani ja sai minut näyttämään siltä, miltä halusin näyttää. Nykyään huulilävistyksestä jäänyt pieni jälki opettaa, etten tarvitse lävistyksiä ollakseni sitä mitä haluan olla, mutta uskoisin, että ellen olisi huulikorua aikanaan ottanut, en tätä olisi koskaan tajunnut."

8. Naamalävistyksiä

"Aloin kahdeksannella luokalla laittamaan lävistyksiä, kun haaveilen lävistäjän ammatista. Olen kokeillut vaikka mitä lävistyksiä, mutta suurimman osan olen ottanut jo pois. Olen aina tykännyt, että naamassani on paljon lävistyksiä. Minulla on tällä hetkellä naamassa 9 lävistystä ja kielessä 3."
9. Napalävistys
"Napalävistys oli 16vuotta sitten ensimmäiseni, viime vuonna otin sitten toisen."
10. Keijukorva
"Äidilläni on syntyjään toinen korva "keijun" korva ja olen aina ollut hieman kateellinen ja surullinen siitä, etten ole sitä ominaisuutta perinyt. Kun törmäsin kuvaan tällaisesta lävistyksestä, tiesin, että tämän haluan. Se muistuttaa siinä aina äidistäni. Toinen sitten vain oli pakko saada viereen Kyseinen lävistys on myös elämäni ensimmäinen virallinen lävistys korvakorujen lisäksi."

11. Lävistyskaverit
"Minä ja ystäväni olimme viime kesänä festareilla. Hetken mielijohteesta yhdistimme viimeiset rahamme, jotka eivät edes riittäneet (saimme alennusta) ja otimme kielikorut.  Festarialueella toimi ainoastaan käteinen ja näin ollen jouduimme liftaamaan takaisin Helsinkiin.  Jälkikäteen lävistyksen ottaminen festaribussissa kadutti, mutta siinä ne ovat paikoillaan vielä meillä kummallakin."
12. Smileys-lävistys
"Smiley-lävistys on ollut minulla jo vuosia. Nuorempana otin useita lävistyksiä, joista luovuin ajan mittaan. Smiley oli ainoa, jonka otin myöhemmin takaisin, jotenkin tuntui, että jotain puuttui ilman sitä. Se täydentää minut. Se on täydellinen. Sitäpaitsi, nimensä mukaisesti se antaa syyn hymyillä koko ajan."
13. Metallilävistys
"Minulla on ollut monia lävistyksiä,alkaen 90-luvun alusta,nyt on vain enää muutama, septum, labret,oikea tragus,uusimpana nuo venytykset,tällä hetkellä 14 mm. Yhtään tatuointia ei ole ja monet ovat ihmetelleet sitä. Lävistykset vain kiinnostivat enemmän. Pidän miltä metalli tuntuu ihon alla."
14. Leuka ja sarvet
"Ryytyny sarvipää"
15. Sisäkorva ja venytys
"Lävistyksiä ovat Inner Conch, joka on korvan sisällä ja lävistää paksun ruston. Kaverini teki tämän minulle. Omaan korkean kipukynnyksen, mutta tämä sattui ja oli kipeä vielä usean kuukauden jälkeen. Toinen lävistys on perus 18 mm venytys."
16. Monilävistetty
"Nuorempana lävistykset olivat iso osa identiteettiä. Ilman niitä olo tuntui alastomalta. Hyvän työtarjouksen myötä uskalsin luopua niistä ja aloin sopeutua elämään ilman tuijotuksia, kategoriointia ja sitä, että ihmiset jo valmiiksi loivat mielipiteen (yleensä negatiivisen) millainen ihminen olen. Myöskin luopumispäätökseni vaikutti isolta osalta lävistyksien yleistyminen. Olin Suomessa ensimmäisiä kuka otti kielilävistysen. Pidän lävistyksistä edelleen ja niitä on ympäri vartaloa 18 kappaletta. Aikaisemmin "hurjina nuoruusvuosina" parhaimmillaan niitä oli 36. En pidä mahdottomuutena, että ottaisin niitä vielä joku päivä lisääkin, jos nyt ensin saisi tatuoinnit kuntoon."

Ota kantaa

Mikä lävistyksistä on loistavin?

1. Lävistys huulissa 5% 2. Septum-lävistys 11% 3. Korsetti-lävistys 7% 4. Lävistys silmien välissä 4% 5. Tatuointi ja lävistykset 17% 6. Lävistetty turpa 2% 7. Huulikoru 5% 8. Naamalävistyksiä 5% 9. Napalävistys 8% 10. Keijukorva 5% 11. Lävistyskaverit 3% 12. Smileys-lävistys 12% 13. Metallilävistys 1% 14. Leuka ja sarvet 5% 15. Sisäkorva ja venytys 3% 16. Monilävistetty 5%
Ääniä yhteensä 4355

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Näin omaiset muistelivat presidentti Koivistoa – lue koko puhe sanasta sanaan

  2. 2

   Lepää rauhassa, presidentti Koivisto – päivän koskettavin kuvasarja otettiin Hietaniemen hautausmaalla

  3. 3

   Tunteikas kuva presidentti Koiviston hautajaisista: Assi Koivisto näytti hellän puolensa

  4. 4

   Cristiano Ronaldoa uhkaa kova rangaistus – yli viiden vuoden tuomio mahdollinen

  5. 5

   TV-katsojat kiinnittivät huomiota – Kekkosen ja Koiviston hautajaisissa eri linjaus arkulla

  6. 6

   Yllättävä tilanne surusaaton varrella: Varusmies pyörtyi kesken Mauno Koiviston viimeisen matkan

  7. 7

   Miksi hautajaisvierailla oli hansikkaat kädessä?

  8. 8

   ”Upea tilaisuus” – Koiviston koskettaviin hautajaisiin osallistuneet kiittävät tilaisuutta

  9. 9

   IS Brysselissä: Video Trumpin kiusallisesta hetkestä – Ranskan Macron ei hellittänyt kättelyotettaan

  10. 10

   Turvottaako? Näillä nikseillä saat litteän vatsan nopeasti

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Ratapölkyn haju paljasti omakotitalosta ikävän yllätyksen –myyjä joutuu palauttamaan 202000 euroa

  2. 2

   Lue kaikki presidentti Mauno Koiviston hautajaisista

  3. 3

   ISTV:n lähetys Mauno Koiviston hautajaisista

  4. 4

   Tunteikas kuva presidentti Koiviston hautajaisista: Assi Koivisto näytti hellän puolensa

  5. 5

   Ali pelasti naisen hengen Turussa – piteli puukottajaa toisella kädellä, soitti toisella hätänumeroon

  6. 6

   Näin perunat keitetään oikein – yksi virhe saa ruoka-ammattilaiselta täystyrmäyksen

  7. 7

   Jussi Halla-aholla on 1,5-vuotias avioton lapsi: ”Pitää paikkansa”

  8. 8

   Miksi hautajaisvierailla oli hansikkaat kädessä?

  9. 9

   Samu Haber tuhlasi viimeiset rahansa ökyautoon: ”Pitää näyttää, että menestyn”

  10. 10

   Conan O’Brien paljastaa kauheimman vieraansa keskusteluohjelmassa: ”Hän on teeskentelijä”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   IS seuraa hetki hetkeltä: Ainakin 22 kuoli Manchesterin iskussa – epäilty tallentui valvontakameraan

  2. 2

   Vain harva tajusi: prinsessa Dianan käsilaukulla oli salainen tarkoitus – hämäsi valokuvaajia ovelalla kikalla

  3. 3

   Sami Hedbergin fanit raivostuivat jäähallikeikan jälkeen – ”P**ka maku jäi tästä”

  4. 4

   Elastisen 220 neliön merenrantatalosta repesi oikeusriita – kovia syytöksiä Lauri Ylösen firmalta

  5. 5

   Kaksi ruoka-ainetta karsimalla suoliston kunto voi parantua jo muutamassa viikossa

  6. 6

   Kätilöt paljastavat hulluimmat synnytyksensä: ”Äiti yritti saada orgasmin joka supistuksella”

  7. 7

   Varo nopeasti leviävää Facebook-virusta! Tarkista tilisi, saatat jakaa huijauslinkkejä tietämättäsi

  8. 8

   Yksinäinen 12-vuotias tyttö etsi ystävää Facebookista – ensitapaamisesta tuli kauhukokemus

  9. 9

   Kulmat minttiin ja verkkarit pyllyyn – aikuinen nainen testasi teinityttöjen suosikkityylin

  10. 10

   Ratapölkyn haju paljasti omakotitalosta ikävän yllätyksen –myyjä joutuu palauttamaan 202000 euroa

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Näin omaiset muistelivat presidentti Koivistoa – lue koko puhe sanasta sanaan

  2. 2

   Lepää rauhassa, presidentti Koivisto – päivän koskettavin kuvasarja otettiin Hietaniemen hautausmaalla

  3. 3

   Tunteikas kuva presidentti Koiviston hautajaisista: Assi Koivisto näytti hellän puolensa

  4. 4

   Cristiano Ronaldoa uhkaa kova rangaistus – yli viiden vuoden tuomio mahdollinen

  5. 5

   TV-katsojat kiinnittivät huomiota – Kekkosen ja Koiviston hautajaisissa eri linjaus arkulla

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Ratapölkyn haju paljasti omakotitalosta ikävän yllätyksen –myyjä joutuu palauttamaan 202000 euroa

  2. 2

   Lue kaikki presidentti Mauno Koiviston hautajaisista

  3. 3

   ISTV:n lähetys Mauno Koiviston hautajaisista

  4. 4

   Tunteikas kuva presidentti Koiviston hautajaisista: Assi Koivisto näytti hellän puolensa

  5. 5

   Ali pelasti naisen hengen Turussa – piteli puukottajaa toisella kädellä, soitti toisella hätänumeroon

  6. Näytä lisää
  1. 1

   IS seuraa hetki hetkeltä: Ainakin 22 kuoli Manchesterin iskussa – epäilty tallentui valvontakameraan

  2. 2

   Vain harva tajusi: prinsessa Dianan käsilaukulla oli salainen tarkoitus – hämäsi valokuvaajia ovelalla kikalla

  3. 3

   Sami Hedbergin fanit raivostuivat jäähallikeikan jälkeen – ”P**ka maku jäi tästä”

  4. 4

   Elastisen 220 neliön merenrantatalosta repesi oikeusriita – kovia syytöksiä Lauri Ylösen firmalta

  5. 5

   Kaksi ruoka-ainetta karsimalla suoliston kunto voi parantua jo muutamassa viikossa

  6. Näytä lisää