Verneri

Muut lajit

Rio hetki hetkeltä: Pitkämäki, Mannio ja Neziri pettyivät – Ruuskaselta kylmäpäinen temppu

Julkaistu: , Päivitetty:

RIO2016
Saksa vei beach volleyn kultaa brasilialaisparin nenän edestä.
Klo 7.33: Keskiviikon ja torstain välisen yön viimeinen tapahtuma, naisten rantalentopallon finaali, päättyi saksalaisparin voittoon. Laura Ludwig ja Kira Walkenhorst kellistivät Brasilian parin Agatha BednarczukBarbara Seixas de Freitas suoraan kahdessa erässä.

Torstaina jatketaan!


Klo 5.02: Yön aikana käytiin muun muassa miesten 200 metrin yllätyksekkäät välierät, naisten pituushyppyfinaali, naisten 200 metrin finaali ja naisten 100 metrin aitojen finaali. Klikkaa linkeistä päästäksesi artikkeleihin.

Klo 5.00: Antti Ruuskanen oli lopulta keihään karsinnan 11. Hän etenee ainoana suomalaisheittäjänä olympiafinaaliin.

Klo 4.49: Antti Ruuskanen heitti ensimmäisellään 82,20. Toisen pielavetinen astui yli ja kolmannen hän jätti heittämättä. Kylmäpäinen ratkaisu, sillä Ruuskanen oli toisen kierroksen jälkeen kokonaiskarsinnan yhdeksäs, takanaan vielä muun muassa Julius Yego ja Vitezslav Vesely.

Ari Mannion paras kantoi 77,73. Sillä ei finaaliin menty.

Lisää voit lukea täältä.

Klo 3.23: Pitkämäen viimeinen kantaa 79,56. Sillä irtoaa enintään A-ryhmän kymmenes sija, joten Pekingin pronssimitalisti jää lähes varmasti finaalista.

Klo 3.14: Pitkämäki heitti toisellaan 78,58. Kaikki on jäämässä viimeisen heiton varaan.

Klo 2.48: Tero Pitkämäki heitti ensimmäisellään 77,91 A-karsintaryhmässä. Julian Weber tempaisi 84,46 ja rikkoi karsintarajan ensimmäisenä.

Marko Lempinen, Rio de Janeiro: Suomen lippuja on alkanut ilmaantua Rion olympiastadionin keihäänheittopaikan taakse. Karsintaryhmä A, jossa Tero Pitkämäki heittää, alkaa noin 20 minuutin kuluttua. Antti Ruuskanen ja Ari Mannio aloittavat urakkansa reilua tuntia myöhemmin. Stadionilla on jälleen luvattoman paljon tyhjiä paikkoja.

Klo 0.33: Saksa on voittanut Nigerian olympialaisten miesten jalkapallon toisessa välierässä lukemin 2–0. Loppuottelussa kohtaavat siis Saksa ja Brasilia.

Finaali pelataan lauantaina Maracanãlla. Mineirão-stadionilta pelatusta MM-välierästä kahden vuoden takaa brasilialaisilla onkin melkoisen traumaattisia muistoja...

Pekka Holopainen, Rio de Janeiro: Pohjolan mailla vahva rooli pallopelien mitalipeleissä. Ruotsilla naisten jalkapallossa, Norjalla naisten käsipallossa ja paraikaa Tanska johtaa miesten käsipallon puolivälierässä Sloveniaa 14-12 Future-areenassa.

Klo 23.30: Nyrkkeilyn miesten 69-kiloisten sarjassa voiton vei Kazakstanin Danijar Jeleussinov, joka voitti loppuottelussa Uzbekistanin Shakhram Gijasovin.

Klo 22.51: Saksan ja Nigerian välinen jalkapallo-ottelu on puoliajalla tilanteessa 1–0.

Klo 22.32: Noora Tamminen on päättänyt ensimmäisen kierroksen golfturnauksessa. Tamminen selviytyy päivästä tuloksella 2 yli parin. Se riittää tässä vaiheessa jaetulle sijalle 39.

Klo 22.09: Lukas Klostermann on vienyt Saksan johtoon semifinaalissa Nigeriaa vastaan. Ottelun voittaja etenee Brasilian seuraksi miesten jalkapalloturnauksen finaaliin.

Klo 20.54: Brasilia tyrmäsi Hondurasin lukemin 6–0 miesten jalkapalloturnauksen semifinaalissa. Brasilia etenee siis kotiyleisön iloksi olympiafinaaliin. Vastustaja tulee Nigarian ja Saksan välisestä ottelusta, joka alkaa Suomen aikaa kello 22.

Klo 20.31: Brasilia on matkalla kohti miesten jalkapallofinaalia. Isäntämaa johtaa Hondurasia semifinaalissa jo 4–0. Ottelua pelattu 75 minuuttia.

Klo 20.26: Tässä tarkat tuomaripisteet Potkosen ja Junhuan välisestä ottelusta:

Klo 20.10: Mira Potkonen painaa neljännessä erässä väkisin päälle, mutta taistelu ei riitä. Yin Junhua voittaa ottelun. Mira Potkoselle kuitenkin upeasti olympiapronssia!

Klo 20.08. Mira Potkonen saa tuomarilta varoituksen puskemisesta. Kolmaskin erä merkitään kiinalaiselle 2–1.

Klo 20.06: Tuomarit merkitsevät toisen erän kiinalaiselle 2–1.

Klo 20.02: Ottelun ensimmäinen erä on päättynyt. Mira Potkonen aloitti aktiivisesti, mutta kiinalaisnyrkkeilijä vie ensimmäisen erän.

Klo 19.58: Mira Potkonen on aivan näillä hetkillä astumassa kehään. Panoksena finaalipaikka, vastassa Kiinan Yin Junhua.

Klo 19.44: Mira Potkosen välieräottelun alkuun enää 15 minuuttia. Sitä ennen voi käydä vaikka lukemassa 10 faktaa Potkosesta. Juttuun tästä.

Klo 19.38: Ursula Wikström on päättänyt olympiaturnauksen ensimmäisen kierroksen. Wikström avasi turnauksen hienosti: hän käytti kierrokseen 69 lyöntiä ja päätyi tulokseen kaksi alle parin.

Klo 19.33: Petra Olli ei valitettavasti pääse jatkoon keräilyerienkään kautta. Aisuluu Tynybekova on hävinnyt välierässä venäläiselle Valeria Koblovalle. Se tarkoittaa sitä, että Ollin olympiapainit on Rion osalta painittu.

Klo 19.19: Hurja tilastopala Kenian valtakaudesta miesten 3000 esteissä olympialaisissa: maan urheilijat ovat voittaneet matkan joka kerta vuoden 1984 Los Angelesin olympialaisista lähtien. Tänään tuota sarjaa jatkoi Conseslus Kipruto.

Klo 19.08: Neymar ei onneksi vaikuta loukkaantuneen vakavasti. Hän on palannut kentälle huoltotoimien jälkeen. Brasilia johtaa Hondurasia siis 1–0.

Klo 19.04: Väliin uutinen miesten jalkapalloturnauksesta. Kisojen nopein maali on nähty. Brasilia siirtyi Hondurasia vastaan 1–0 -johtoon Neymarin maalilla vain 12 sekunnin pelin jälkeen. Osumaa edelsi Hondurasin Jonny Palaciosin karmea virhe. Samassa tilanteessa Neymar myös loukkaantui.

Klo 18.51: Petra Olli on Ylen haastattelussa valtavan pettynyt. Hän ei usko, että Tynybekova etenee finaaliin. Kirgisialaisen finaalipaikka tarkoittaisi sitä, että Olli pystyisi nousta keräilyerien kautta pronssiotteluun.

– Kirgisialainen ei varmasti mene finaaliin. Venäläinen ja japanilainen ovat finaalissa. Ollin kisat on nyt taputeltu, täysin murtunut Olli sanoi.

Klo 18.45: Tynybekova voittaa ottelun lukemin 14–7. Olli todella pettyneen näköinen. Harmin paikka! Olli taisteli urhoollisesti loppuun asti, mutta Tynybekova hallitsi ottelua.

Klo 18.43: Olli on valitettavasti pahassa pulassa. Ottelu Tynybekovalle jo 12–5.

Klo 18.41: Tilanne Tynybekovalle 6–3. Nyt Ollin pitää olla aktiivinen! Pisteitä tarvitaan.

Klo 18.40: Taas pisteitä Tynybekovalle. Ottelu tilanteessa 4–0.

Klo 18.38: Tynybekovalle avauspisteet. Kirgisialainen johtaa 2–0.

Klo 18.36: Petra Ollin ja Aisuluu Tynybekovan välinen ottelu on alkanut! Nyt jännitetään!

Rami Tuisku, Rio de Janeiro: Petra Ollin sarjan ennakkosuosikki Kaori Icho varmisti paikan välieriin. Neljättä peräkkäistä olympiavoittoa jahtaava japanilainen voitti Turkin Elif Jale Yesilirmakin 3–1.

Seuraavaksi on Petra Ollin puolivälierän vuoro!

Klo 18.28: Painin aikataulu on viivästynyt. Tällä hetkellä alkuperäisistä aikatauluista ollaan jäljessä noin 45 minuuttia. Petra Olli pääsee painimolskille nyt käynnissä olevan ottelun jälkeen. Eli Olli pian tositoimissa!

Klo 18.24: Päivitys Ursula Wikströmin ja Noora Tammisen otteista golfturnauksen avauskierrokselta:

Marko Lempinen, Rio de Janeiro: Riossa nähtiin draamaa painimolskilla. Intian Vimesh Vinesh loukkaantui pahannäköisesti juuri äsken naisten 48-kiloisten sarjassa. Intialaisen oikea jalka teipattiin huolella ja hänet kannettiin paareilla pois kilpa-areenalta.

Klo 18.12: David Söderbergin finaalipaikka varmuudella selvä. Söderberg sijoittuu karsintojen kokonaistuloksissa seitsemänneksi tuloksella 74,64. Karsinnan ykkönen on Puolan Wojciech Nowicki tuloksella 77,64. Finaali ohjelmassa perjantaina.

Klo 18.06: Kenian Conseslus Kipruto on voittanut 3000 esteiden olympiakultaa. Kipruto tuuletteli mestaruuttaan jo sata metriä ennen maalia. Siitäkin huolimatta Kipruton aika 8.03,28 on matkan uusi olympiaennätys.

Yhdysvaltojen Evan Jagerille olympiahopeaa. Lontoon olympialaisten kultamitalisti Ezekiel Kemboi jätettiin pronssille.

Klo 17.55: David Söderberg heitti toisella yrityksellä 70,91. Kolmas yritys sen sijaan varmistelee hänen finaalipaikkaansa. Pituutta heitolla 74,64. Söderberg on kuudentena.

Mikko Marttinen, Rio de Janeiro: Kotiyleisö oli kannustaa Brasilian Joice Souza da Silvan yllätysvoittoon Kirgisian Aisuluu Tynybekovasta, mutta ei auttanut. Petra Olli pääsee näin kohtaamaan saman naisen, joka aiheutti pääpuskullaan hänelle MM-kisoissa kuuluisan mustan silmän.

Klo 17.45: Ursula Wikström on pelannut par-tuloksen reiällä 11. Noora Tammisen kisa ei lähtenyt hyvin käyntiin: hän teki toisella reiällä tuplabogeyn ja on tuloksessa +2.

Klo 17.40: Tynybekova voittaa ottelun 11–8. Ollin vastustajaksi siis kirgisialainen.

Pekka Holopainen, Rio de Janeiro: Pawel Fajdek tippui toisen kerran peräkkäin olympiakisojen moukarikarsinnassa. Oli mixed zonella lyhytsanainen, mutta ytimekäs kotimaansa medialle: ”Menen nyt kisakylään, muutan paluulentoni aiemmaksi ja lähden Puolaan”.

Klo 17.35: Nyt käynnissä on ottelu Brasilian Joice Silvan ja Kirgisian Aisuluu Tynybekovan välillä. Ottelun voittajaa odottaa toisella kierroksella Petra Olli.

Klo 17.30: Petra Olli voitti ensimmäisen ottelunsa vakuuttavasti. Loppulukemat Ollille 8–2.

Klo 17.28: Enää minuutti jäljellä!

Klo 17.27: Loistavaa Petra! Ottelu lukemissa 8–2. Voitto on hyvin lähellä.

Klo 17.24: Petra Olli on painimolskilla ensimmäisessä ottelussaan! Hän johtaa ottelua 4–2.

Klo 17.17: David Söderberg heittää ensimmäisellään 74,55, ja käytännössä loppukilpailupaikka on sillä sinetöity.

Klo 17.14: Ursula Wikström tekee par-tuloksen reiällä 10 ja on neljäntenä. Myös Noora Tamminen on aloittanut kierroksen.

Klo 17.10: Petra Ollin ottelu on viivästynyt. Tällä hetkellä molskilla ovat Bulgarian ja Mongolian painijat, jonka jälkeen päästään jännittämään Ollin suoritusta.

Klo 17.06: Petra Ollin koitosta edeltävä painiottelu on keskeytynyt, sillä perulaisella painijalla on iso vekki päässään.

Klo 17.05: Voittamalla ottelunsa Petra Ollilla on edessään kova painitahti tänä iltana.

Klo 17.01: Myös moukarinheittäjä David Söderberg aloittaa kohta kisaurakkansa B-karsintaryhmässä.

Klo 16.59: Petra Olli painii klo 17.04 eli noin viiden minuutin kuluttua.

Klo 16.56: Ursula Wikström tekee yhdeksännellä reiällä birdien ja nousee jaetulle kolmannelle tilalle.

Klo 16.41: Ursula Wikström tekee jälleen par-tuloksen kahdeksannella reiällä.

Klo 16.34: Jymypaukku moukariringissä! Ennakkosuosikki, Puolan Pawel Fajdek tekee kolmannellaan tuloksen 72,00, joka ei hyvin todennäköisesti riitä finaaliin. Karsintaraja on 76,50. 12 parasta menee finaaliin ja Fajdek on tällä hetkellä on ryhmänsä 7:s.


Marko Lempinen, Rio de Janeiro: Petra Ollin avauskamppailu lähestyy. Painiareenlla on jo useita Suomen joukkueen urheilijoita kannustamassa lappajärveläistä, muun muassa uimari Matti Mattsson.

Klo 16.30: Ursula Wikström on nyt jaetulla neljännellä sijalla. Hän pelasi seitsemännellä reiällä ihannetuloksen.

Pekka Holopainen, Rio de Janeiro: Iso ruumis moukariringistä? Ylivoimainen ennakkosuosikki, Puolan Pawel Fajdek ei saanut karsinnan avausheitolla tulosta, toinen lensi ujosti 71,33.

klo 16.07: Ursula Wikströmin hieno alku jatkuu! Viides ja kuudes reikä menevät yhden alle parin, joten hänen kokonaistilanteensa on -2.

Klo 15.56: Miesten 10-ottelun 100 metrin pikajuoksussa Kanadan Damian Warner löi tiskiin kovan ajan: 10.30 – uusi 10-ottelun olympiaennätys. Suurin ennakkosuosikki Ashton Eaton juoksi 10.46 ja oli erän kakkonen.

Klo 15.42: Wikström pelaa neljännen yhden yli parin. Moukarin karsinta on alkanut. Pian on myös David Söderbergin vuoro.

Klo 15.25: Ursula Wikström pelasi parin kolmannella reiällä ja on yhä tuloksessa -1. Wikström on siis aloittanut pirteästi, mutta kaikilla ei ole ollut yhtä lennokas meno. Malesian Kelly Tan on tuloksessa +7 seitsemän reiän jälkeen.

Klo 15.06: Ursula Wikström on kahden reiän jälkeen tuloksesa yksi alle par.

Klo 14.52: Ursula Wikström pelasi avausväylän tulokseen yksi alle par.

Klo 13.39: Naisten golf alkaa tänään. Suomalaispelaajista Ursula Wikström lähtee kierrokselle klo 14.25 Suomen aikaa. Noora Tammisen vuoro on klo 16.47 Suomen aikaa.
 • rio2016

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Ampumahiihtokuningas julkaisi kuvan sydänkäyrästään, suomalaisasiantuntija hämillään: ”Täysin uskomatonta”

  2. 2

   Epäily suuresta vaarallisen aineen onnettomuudesta maahanmuuttajien kotoutuskeskuksessa – 11 sai oireita

  3. 3

   Pettämiskohuaan kulttuurierolla selittänyt Usain Bolt juhli villisti mielitiettynsä kanssa – rakas on näyttävä jamaikalaiskaunotar

  4. 4

   Huijareiden uusi kikka on härski tuplapuhelu – pahimmillaan tyhjenee koko tili

  5. 5

   Asiantuntija: Niinistön kutsu Valkoiseen taloon paljastaa, että Suomen asema maailmassa on muuttunut – ”Konfliktipotentiaalia”

  6. 6

   Anna: Huippumalli Angelika Kallio jätti luksuselämän – hänen poikansa tyrmistyi: ”Kuinka voit tehdä tämän minulle!”

  7. 7

   Madonna jakoi tavalliselta vaikuttavan kuvan syntymäpäiviltään – kiusallinen yksityiskohta hämmentää: ”Luulin sitä jalaksi”

  8. 8

   Näyttelijä aloitti Salkkareissa – katsojat raivostuivat ulkonäöstä: ”Mitä syöttöporsas tekee televisiossa?”

  9. 9

   Paljaiden rintojen suutelu tv-lähetyksessä aiheutti Suomessa kohun vuonna 2003 – epämiellyttävään hetkeen joutunut Hanna Kinnunen puhuu nyt tapahtuneesta

  10. 10

   Rikolliset kehittivät pirullisen tavan viedä maksukortin tiedot kylmäasemalla

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Rikolliset kehittivät pirullisen tavan viedä maksukortin tiedot kylmäasemalla

  2. 2

   Duunari, pääsetkö näille tuntiansioille? Katso, miten 99 ammatissa tienataan

  3. 3

   Huijareiden uusi kikka on härski tuplapuhelu – pahimmillaan tyhjenee koko tili

  4. 4

   Näyttelijä aloitti Salkkareissa – katsojat raivostuivat ulkonäöstä: ”Mitä syöttöporsas tekee televisiossa?”

  5. 5

   Turkulainen Jussi kohtasi karmean näyn Ruissalossa – tien laidalla makasi kaksi vainajaa

  6. 6

   Jari Sillanpää sai jättimäisen synttäriyllätyksen – häkeltynyt laulaja liikuttui kyyneliin

  7. 7

   Suomalainen erikoisuus nousi maailmanlaajuiseksi nettihitiksi – hissiin eivät mahdu edes muuttolaatikot

  8. 8

   Isisin 7 brutaalia kidutuskeinoa paljastuivat – ”Hän kysyi minulta, olenko kuullut purijasta”

  9. 9

   Järjestyksenvalvojien väitettiin pahoinpidelleen artistin Flow-festivaaleilla – video tilanteesta julki

  10. 10

   Jukka matkusti keskelle Afrikkaa, söi lämmintä majoneesia ja joi hanavettä – ”ripulireissusta” tuli unohtumaton elämys, josta puuttui vain ripuli

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Trombeja, tulvia, kuukauden sademäärä kerralla... Näille paikkakunnille lauantain rajuilma iskee pahiten!

  2. 2

   25 kuvaa: Rajuilman jäljet – tällaista tuhoa Suomessa riehunut ”Kiira” sai aikaan

  3. 3

   Ukkosmyrsky riehui ja katkoi sähköjä – IS seurasi Kiira-myrskyä hetki hetkeltä

  4. 4

   Sokeria 28 vuotta vältellyt ”maailman kaunein isoäiti” pelmahti aamu-tv:seen – katsojat eivät uskoneet silmiään: ”Ketä hän luulee huijaavansa?”

  5. 5

   Vain 10 prosenttia osaa vastata oikein tähän tarkkuustestiin – kokeile!

  6. 6

   Mies löytyi kuolleena illallispöydästä, kaveri lattialta – käsittämättömän kaksoiskuoleman syy Ranskassa selvisi viimein

  7. 7

   Viereinen matkustaja valitti Sara Forsbergin käytöksestä lentoemännälle – laulaja tilitti kohupäivityksessä: ”Hän haisee p**seeltä”

  8. 8

   ”Fiilikset menevät vuoristoratoja” – Sara Sieppi kyllästyi hänen ja Roope Salmisen suhteesta velloneisiin huhuihin: Uhkeana hellettä tihkuvissa bikinikuvissa

  9. 9

   Katso video Kiiran voimasta: Vesi tulvi supermarketin katosta Espoossa, lasiseinä rämähti 35 metrin korkeudesta kadulle Helsingissä

  10. 10

   Megatähti Justin Bieber ihastui vaaleaan kuntosalityöntekijään – kaunottaren tyly reaktio yllätti: kuittasi sivaltavasti takaisin

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Ampumahiihtokuningas julkaisi kuvan sydänkäyrästään, suomalaisasiantuntija hämillään: ”Täysin uskomatonta”

  2. 2

   Epäily suuresta vaarallisen aineen onnettomuudesta maahanmuuttajien kotoutuskeskuksessa – 11 sai oireita

  3. 3

   Pettämiskohuaan kulttuurierolla selittänyt Usain Bolt juhli villisti mielitiettynsä kanssa – rakas on näyttävä jamaikalaiskaunotar

  4. 4

   Huijareiden uusi kikka on härski tuplapuhelu – pahimmillaan tyhjenee koko tili

  5. 5

   Asiantuntija: Niinistön kutsu Valkoiseen taloon paljastaa, että Suomen asema maailmassa on muuttunut – ”Konfliktipotentiaalia”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Rikolliset kehittivät pirullisen tavan viedä maksukortin tiedot kylmäasemalla

  2. 2

   Duunari, pääsetkö näille tuntiansioille? Katso, miten 99 ammatissa tienataan

  3. 3

   Huijareiden uusi kikka on härski tuplapuhelu – pahimmillaan tyhjenee koko tili

  4. 4

   Näyttelijä aloitti Salkkareissa – katsojat raivostuivat ulkonäöstä: ”Mitä syöttöporsas tekee televisiossa?”

  5. 5

   Turkulainen Jussi kohtasi karmean näyn Ruissalossa – tien laidalla makasi kaksi vainajaa

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Trombeja, tulvia, kuukauden sademäärä kerralla... Näille paikkakunnille lauantain rajuilma iskee pahiten!

  2. 2

   25 kuvaa: Rajuilman jäljet – tällaista tuhoa Suomessa riehunut ”Kiira” sai aikaan

  3. 3

   Ukkosmyrsky riehui ja katkoi sähköjä – IS seurasi Kiira-myrskyä hetki hetkeltä

  4. 4

   Sokeria 28 vuotta vältellyt ”maailman kaunein isoäiti” pelmahti aamu-tv:seen – katsojat eivät uskoneet silmiään: ”Ketä hän luulee huijaavansa?”

  5. 5

   Vain 10 prosenttia osaa vastata oikein tähän tarkkuustestiin – kokeile!

  6. Näytä lisää