Mervi

Muut lajit

Luuletko tietäväsi jotakin urheilusta? Nyt voit todistaa sen!

Julkaistu:

Ilta-Sanomat isännöi lauantaina Urheilutiedon SM-kisoja Sanomatalossa, Helsingissä. Viralliset tietäjät on jo rankattu järjestykseen, ja nyt sinullakin on mahdollisuus pistää tietosi todelliseen rääkkiin. Onko tietoa? Päätteletkö oikein? Ohessa SM-kisan kaikki 100 kysymystä ja linkki vastauksiin.
URHEILUTIEDON SM-KILPA 2011: KYSYMYKSET

Kunkin kysymyksen maksimipistemäärä on 1. Jos kysymys sisältää kohdat a–b tai siinä tiedustellaan esimerkiksi kahta henkilöä, kumpikin osa antaa 0,5 pistettä; neljää henkilöä tms. vaativissa tehtävissä arvo on 0,25.

Vastaukseen ei saa sisällyttää kysymyksestä ilmenevää oikeaa määrää enempää nimiä tai vastaavia! Miinuspisteitä ei missään kohdassa jaeta.

Ellei toisin mainita, kysymykset koskevat yleistä sarjaa (siis miehiä ja/tai naisia) ja olympiakisoilla tarkoitetaan varsinaisia olympiakisoja (ei esimerkiksi työläisolympialaisia) mukaan lukien välikisat 1906. Arvokisat merkitsevät olympia-, MM- ja EM-kilpailuja.

Henkilöiden nimissä vaaditaan sekä etu- että sukunimi, ellei toisin mainita tai ellei henkilöä tunneta yksiosaisella taiteilija- tai muulla nimellä. Nimien kirjoitusasuissa ei olla pikkutarkkoja. Jos etunimi puuttuu tai on väärä, vastauksesta saa puolet vähemmän pisteitä kuin täysin oikeasta vastauksesta. Neljää henkilöä kysyttäessä etunimivirhe tai etunimen puuttuminen pudottaa kuitenkin tuloksen 0,25 pisteestä nollaan.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Seuroista ja liitoista vaaditaan koko nimi toki ilman ry- ja vastaavia liitteitä, ellei seuralla tai liitolla ole vakiintunutta lyhennettä.
Tähdellä (*) varustetuissa tehtävissä ei saa taktikoida tarjoamalla samaa vastausta useampaan kuin yhteen alakohtaan!

KANSALLINEN OSA

1. Minkä urheilumuodon seura on antiikin tarustosta nimensä ottanut helsinkiläinen Artemis?
2. Mikä jääkiekon SM-liigan kauden 2010/11 seura on yhä ilman miesten SM-kiekkomitalia?
3. Kuka suomalainen jääkiekon maailmanmestari on samassa lajissa myös
a) nuorten maailmanmestari ja poikien Euroopan mestari
b) Stanley Cupin voittaja?
4. Millä nimellä voitti 7 MM-kultaa 1995–2006 ja 7 EM-kultaa 1994–2007 voimanostaja, joka on avioitumisen jälkeen Jurkko-sukunimellä vienyt 4 EM-kultaa 2008–11?
5. Ketkä kaksi miestä ovat voittaneet olympiakultaa suomalaisittain ennätyksellisesti 12 vuoden jaksolla?
6. Ketkä isä ja poika, joista riittää sukunimi, ovat molemmat tehneet yksittäisessä SM-jalkapallo-ottelussa viisi maalia?
7. Ketkä veljekset, joista riittää sukunimi, ovat saavuttaneet yksilökultaa SM-maastojuoksussa – jopa samana vuonna eli 1959?
8. Mikä urheiluseura, jonka edustaja on saavuttanut olympiamitalin nyrkkeilyssä, on voittanut Kalevan maljan sekä ainakin yhden Suomen mestaruuden jalkapallossa, jääkiekossa ja käsipallossa?
9. Minkä kansainvälisen lajiliiton alaisista MM-kisoista sekä ensimmäiset kesällä että ensimmäiset talvella käydyt on pidetty Suomessa?
10. Kuka erään urheilun alan viimeisimmän naispuolisen suomalaisen olympiaurheilijan tytär alitti Calgaryssä maaliskuussa 2011 ”haamurajoja” kautta aikain ensimmäisenä suomalaisnaisena?
11. Kuka
a) laulaja voitti Syksyn Sävel -kilpailun Mummoni ja moukarinheitto -nimisellä kappaleella 1981
b) myöhempi koripallon SM-mitalisti voitti Syksyn Sävel -kilpailun 1983?
12. Kuka ulkoratayleisurheilun MM-edustaja on työskennellyt Suomen Urheilulehden (nykyinen nimi Urheilulehti) päätoimittajana?
13. Kuka suomalainen on nyrkkeillyt ammattilaisena raskaassa sarjassa muttei yhtään amatööriottelua?
14. Ketkä neljä kansanedustajana toiminutta suomalaista olympiamitaliurheilijaa ovat olleet koulutukseltaan liikunnanohjaajia?
15. Kuka
a) suomalainen on yltänyt sekä yleisurheilun olympiavoittajaksi että selätysvoittoon painin myöhemmästä olympiavoittajasta
b) oli selätetty painija?
16. Erkki Dahlgren voitti suojeluskuntajärjestön mestaruuden 20 kilometrin hiihdossa 1934. Millä matkalla hän sijoittui olympiakisoissa kärkikuusikkoon?
17. Ketkä neljä olympiaurheilumuotosaavutuksillaan Vuoden urheilijaksi valittua suomalaista eivät ole kilpailleet olympiakisoissa?
18. Mikä laittomuuksiin viittaava lempinimi yhdistää MM-kisoissakin pelanneita jääkiekkoilijoita Petri Kontiolaa ja Kari Suoraniemeä?
19. Minkä urheilumuodon ensimmäinen
a) suomalainen naisten arvokisamitalisti on ollut Tiina Ylinen
b) naisten Suomen mestari on ollut Tuula Ylinen?
20. Ketkä ovat ne neljä suomalaista, joiden kaulaan on ripustettu vähintään yksi mitali sekä olympia-, MM- että EM-yleisurheilun palkintojenjaossa ulkokentillä?
21. Kuinka selittyy se, että Antti Vihtkari toi vuonna 1995 superpesisuransa ensimmäisen juoksun ennen ensimmäistä virallista pääsarjalyöntiään?
22.* a) Keiden kahden vuoden 2010 Kalevan kisojen mestarin isä on niin ikään voittanut kultaa Kalevan kisoissa?
b) Kenen vuoden 2010 Kalevan kisojen mestarin äiti on niin ikään voittanut kultaa Kalevan kisoissa?
23. Missä kaupungissa pelattiin miesten jääpallon bandyliigaottelut kaudella 2010/11 luonnon- eikä tekojäällä?
24. Kuka urheilujohtajanakin tunnettu yleisurheilun Suomen mestari muilutettiin eduskunnan perustuslakivaliokunnan istunnosta Lapualle Vihtori Kosolan kotitaloon 1930?
25. Kuka Euroopan mestari lauloi levytysuransa alussa Juha Vainion kanssa kappaleen Kunto nousee sullakin (1982)?
26. Kenen syntymäpäivään perustuu se, että 26.2. on ollut perinteinen Suomen urheilun ansioristien ja ansiomitalien jakopäivä?
27. Kenen ampumauran muistokivi paljastettiin henkilön omalla ampumaradalla Kotkaniemen tilalla Luumäellä 1963?
28. Ketkä ovat ne kaksi EM-yleisurheilussa Barcelonassa vuonna 2010 kilpaillutta suomalaista, joiden sukunimikaima edusti samassa kaupungissa Suomea olympiayleisurheilussa 1992?
29. Kuka Yleisradion urheilutoimittaja, jonka poika on sittemmin johtanut korkeinta oikeutta, kärysi 2,9 promillen rattijuopumuksesta yleisurheilun Suomi–Ruotsi-maaottelun jälkeen 1964?
30. Missä urheilussa on edustanut Ranskaa maaottelutasolla Simon Riihelä, joka on syntynyt 14.5.1981 Helsingissä suomalaisen isän ja ranskalaisen äidin lapsena?
31. Kenellä suomalaisella taideolympiaedustajalla oli neljä veljeä, jotka kaikki olivat suunnistuksen Suomen mestareita?
32. Kuka suomalaisyhteyksiä omaava vuoden 2010 olympiavoittaja on ollut alkuperäiseltä sukunimeltään Ierodiaconou?
33. Mikä suomalainen lajiliitto on perustettu Helsingin Pörssiklubilla 4.3.1957?
34. Kuka sittemmin ”Kaarle XIII” -lempinimen saanut henkilö lausui vuonna 1952 seuraavat sanat: ”Me vannomme, että otamme osaa kansain shakkikisoihin rehellisesti kilpaillen ja näiden sääntöjä noudattaen sekä tahtoen osoittaa oikeata urheilumieltä kansojen sovun edistämiseksi sekä oman maamme ja shakin kunniaksi”?
35. Minkä urheilumuodon vuoden parhaaksi suomalaiseksi Urheilutoimittajain Liitto on valinnut viisi naista, joiden joukossa ovat Hanna Keränen (2002 ja 2003), Heidi Harju (2004 ja 2010), Katariina Vestman (2005) sekä Sini Kukkonen (2006)?
36. Ketkä kaksi mäkihypyn SM-mitalistia sijoittuivat kuuden parhaan joukkoon pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisoissa Oslossa 2011?
37. Minkä neljän kaupungin seuroissa Simo Eerikäinen on lyönyt ennätykselliset 1037 juoksuaan SM-pesäpallon runkosarjassa?
38. Millä kahteen englannin kielen sanaan pohjautuvalla nimellä tunnetaan liikuntavälineet, joilla etenemistä Suomen Latu on kutsunut maastorullaluisteluksi?
39. Mitä näkyvää Suomen jalkapallomaajoukkueen pelipaidoissa oli ensimmäisen kerran 24.9.1939, kun Suomi hävisi Latvialle Helsingissä 0–3?
40. Kuka lajinsa parhaaksi useita kertoja valittu suomalainen on edustanut azerbaidžanilaista Igtisadchi Baku -seuraa vuodesta 2010?
41. Minkä urheilutapahtuman ensimmäisen henkilökohtaisen kilvan voitti Einar Luukkonen 67-vuotiaana 1968?
42. Mitkä kaksi jääkiekon SM-liigassa 2000-luvulla pelannutta seuraa eivät tänä aikana ole vaihtaneet päävalmentajaansa kesken liigakauden?
43. Kenen Jukolan viestin ohessa suunnistetun Venlojen henkilökohtaisen kilvan tai Venlojen viestin voittajan kutsumaetunimi on ollut Venla?
44. Kuka
a) nimeään kantaneen kirjankustantamon perustanut ampuja oli Ampujain Lehden (nykyinen nimi Urheiluampuja) ensimmäinen kustantaja (1927) ja toimitussihteeri (1927–34)
b) suomalaisen kirjankustantajan pitkäaikainen pääjohtaja on pitänyt Baarimestarin palstaa vuonna 1987 aloittaneessa Suomen Golflehdessä?
45. Kuka yleisurheilun olympiaedustaja työskenteli Suomen Invalidien Urheiluliiton toiminnanjohtajana 1974–2010?
46. Kuka A-maaottelumieheksikin yltänyt jääkiekon Suomen mestari avioitui vuoden 2008 tangokuningattaren Hanna Talikaisen kanssa 2010?
47. Kuka olympiavoittaja 1928 oli kutsunut kirjeessään vuonna 1927 Carl Gustaf Emil Mannerheimia rakkaaksi suureksi päällikökseen?
48.* Kuka suomalainen olympiamitalisti on syntynyt
a) Italiassa
b) Tanskassa?
49. Minkä tunnetun moottoriurheiluareenan, jonka isänä pidetään Heikki Mikkolaa, rakentaminen aloitettiin 6.6.1966?
50. Minkä
a) urheilumuodon olympiapistemies on Karl-Gustav von Alfthan
b) palloilun A-maaotteluja sama Karl-Gustav von Alfthan on pelannut?
51. Kuka
a) nyrkkeilyn SM-mitalin saavuttanut mies kirjoitti jalkapalloaiheisen nuortenromaanin Maradona ja Rambo (1988)
b) yleisurheilun Suomen mestari on koonnut maailman ensimmäisen internetpalvelu Twitterin kautta luodun romaanin Todellisuudesta toiseen (2010)?
52. Määrittele kolmen osanottajan paremmuusjärjestys autourheilun rallisprintkilvassa. Vaihtoehdot ovat voitto, 2. sija, 3. sija ja keskeytys. Tehtävästä saa pisteitä – ja pisteen – vain täysin oikealla vastauksella.
        1. kierros        2. kierros
Ajaja A        1.50,08        1.49,22       
Ajaja B        1.48,88        keskeytys       
Ajaja C        1.51,11        1.49,01
53. Kuka on voittanut jaksolla 1896–2010 olympiakultaa vanhimpana Suomen suuriruhtinaskunnassa tai tasavallassa syntyneenä?
54. Minkä palloilussa on saavuttanut SM-mitaleja Sanoma Oyj:n nykyinen toimitusjohtaja Harri-Pekka Kaukonen?
55. Keistä kahdesta suomalaisesta painin olympiavoittajasta on tehty N.N. – painimattojen aristokraatti -nimiset kirjat?
56. Missä palloilussa suomalaiset ovat pelanneet olympiakisoissa yhteensä kymmenen ottelua, joista vain yksi on päättynyt suomalaisvoittoon?
57. Kuka on voittanut yksissä kuninkuusraveissa sekä kuningatar- että kuninkuuskilvan kaikki matkat kasvattamillaan, omistamillaan, valmentamillaan ja ohjastamillaan hevosilla?
58. Kenen moottoripyöräilyn maailmanmestarin nimikkoaurinkolaseja on myyty tuotenimellä Imatra?
59. Kuka olympiavoittaja oli Suomessa vuonna 2010 ilmestyneen Pitkä juoksu -kirjan päähenkilö?
60. KOTIMAISEN OSUUDEN LOPPUKEVENNYS Kenen suomalaisen maailmanennätyksestä kertoessaan radion uutistenlukija on ilmoittanut urheilijan seuraksi ”Kerkkoon Niin Sanotut Urheilijat”?

KANSAINVÄLINEN OSA

61. Mitkä neljä maata ovat järjestäneet kaksi kertaa miesten jalkapallon MM-kisat?
62. Missä urheilumuodossa kilpailtiin Ateena–Marathon–Ateena-reitillä olympiakisoissa 1896?
63. Ketä olympiavoittajaa pidetään kuulantyönnön pakitustyylin isänä?
64. Mitkä viisi Kansainvälisen olympiakomitean tuolloista jäsenmaata jätettiin ensimmäisen maailmansodan tapahtumien takia kutsumatta Antwerpenin olympiakisoihin 1920? Neljäkin oikeaa maata tuo pisteen.
65. Kuka tai mikä on karategi?
66. Mistä USA:n ulkopuolisesta kaupungista on joukkue koripalloliiga NBA:ssa?
67. Minkä yleisurheilulajin yhdeksästä ennen toista maailmansotaa jaetusta olympiakullasta pääosa meni Irlannissa syntyneille urheilijoille?
68. Mikä oli Neuvostoliiton heikoin loppusija miesten jääkiekon olympia- ja/tai MM-turnauksissa 1954–91?
69. Minä vuonna Kiina/Kiinan kansantasavalta osallistui ensimmäisen kerran
a) kesäolympiakisoihin
b) talviolympiakisoihin?
70. a) Mikä maa on saavuttanut ennätyksellisesti 12 peräkkäisissä olympiakisoissa miesten mitalin yksittäisessä joukkuepalloilussa?
b) Mistä palloilusta a-kohdan saavutus on?
71. Kuka on eniten alppihiihdon maailmancupin osakilpailuja voittanut
a) mies
b) nainen?
72. Kuka on voittanut samalla Keski-Euroopan mäkiviikolla kaikki neljä osakilpailua?
73. Kenen urheilijan yli viisivuotinen voittoputki alkoi australialaiselle Geoff Huntille kärsityn tappion jälkeen ja päättyi häviöön uusiseelantilaiselle Ross Normanille?
74. Kenen hiihdon pohjoismaisissa lajeissa MM-mitalille Oslossa 2011 yltäneen urheilijan sukunimikaima tuomittiin kuolemaan Nürnbergin sotarikosoikeudenkäynnissä 1946?
75. Mikä seura voitti kaudella 2009/10 pelatun ensimmäisen miesten jalkapallon Eurooppa-liigan?
76. Minkä urheilumuodon kolminkertainen olympiamitalisti oli olympialaisissa 1976 hylätty neuvostoliittolainen Boris Oništšenko?
77. Kuka oli elokuvan Kuin raivo härkä (Raging Bull, USA 1980, ohjaus Martin Scorsese)
a) aiheena ollut urheilija
b) pääosasta Oscarin saanut näyttelijä?
78.* Mikä on kymmenen keilan keilailussa numerona keilalla, joka sijaitsee
a) lähimpänä heittäjää
b) heittäjästä kauimmaisessa rivissä vasemmalla?
79. Kuka toinen olympiaurheilija kihlasi vuonna 2010 eteläafrikkalaisen Charlene Wittstockin, joka oli saavuttamassa 4 x 100 metrin sekauintiviestin 5. sijaa olympiakisoissa 2000?
80. Mikä on asukasluvultaan suurin yhä ilman yleisurheilun olympiakultaa oleva Euroopan yleisurheiluliiton EAA:n jäsenmaa?
81. Kuinka moni Formula 1 -autoilun maailmanmestari on kuollut F1:sten MM-osakilpailutapahtumassa – siis kilvassa, aika-ajoissa tai harjoituksissa – sattuneen onnettomuuden seurauksena?
82. Kuka pyöräilyn Ranskan ympäriajon moninkertainen voittaja on ollut alkuperäiseltä sukunimeltään Gunderson?
83. Mikä maa on yltänyt miesten maailmanmestariksi sekä jalka-, kori- että lentopallossa?
84. Minkä urheiluvälineen, jota yhdysvaltalainen M. J. Burtchett kehitteli ennen toista maailmansotaa, keskeinen kaupallinen kehittäjä on ollut vuosikymmeniä myöhemmin Burtchettin maanmies Jake Carpenter Burton?
85. Missä maassa on pelattu naisten ammattilaistenniksen WTA-kiertueen finaaliturnaus vuodesta 2008?
86. Kuka maalivahti on voittanut
a) tiedotusvälineiden äänestyksellä miesten jalkapallon MM-kisojen parhaalle pelaajalle vuodesta 1982 jaetun kultaisen pallon
b) France Football -lehden vuonna 1956 aloittaman Euroopan vuoden jalkapalloilija -äänestyksen ykkösen saaman kultaisen pallon tai valintaan vuonna 2010 yhdistetyn FIFAn vuoden pelaaja -valinnan, joka aloitettiin 1991?
87. Mitkä kaksi pohjoismaalaisseuraa ovat pelanneet miesten jalkapallon eurocupin – siis mestarien cupin/liigan, cup-voittajien cupin, UEFA-cupin tai Eurooppa-liigan – loppuottelussa?
88. Minkä lajin arvokisavoittaja on yhdysvaltalainen Lindsey Van?
89. Mikä on moottorien enimmäisiskutilavuus Moto2-luokassa, joka korvasi 250 cm3:n luokan ratamoottoripyöräilyn MM-sarjassa kauden 2009 jälkeen?
90. Kuka Potsdamiin nimikkokadun saanut olympiavoittaja tunnetaan muun muassa keräämästään laajasta luisteluaiheisen taiteen kokoelmasta?
91. Minkä maan presidentti ilmoitti kesällä 2010, että maansa vetäytyy kansainvälisestä jalkapallotoiminnasta kahdeksi vuodeksi vaisun MM-kisamenestyksen takia, mutta perui suunnitelman muutaman päivän kuluttua, kun Kansainvälinen jalkapalloliitto ilmoitti vetäytymisen johtavan liitosta erottamiseen?
92. Minkä lajin miesten MM-kilpa on vuodesta 1977 käyty Crucible-teatterissa Sheffieldissä?
93.* Minkä urheilumuodon miesten MM-joukkuekilpa on
a) Swaythling Cup
b) Thomas Cup?
94. Kuka saavutti ensimmäisenä Pohjoismaiden ulkopuolisena maastohiihdon olympiamitalin?
95. Mikä seura on voittanut useimmin
a) amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlin
b) baseballin ”maailmansarjan” (World Series)?
96. Kuka olympiavoittaja valittiin Unkarin presidentiksi 2010?
97. Kenen olympia- ja MM-kultajääkiekkoilijan etunimet toisesta nimestä eteenpäin ovat olleet Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis?
98. Kuka erään lajin pitkäaikainen johtohahmo on noin 159 cm pitkä ja syntynyt 30.10.1930?
99. Minkä tunnetun sarjan puheenjohtaja vuodesta 1999 alkaen on ollut Sir Dave Richards?
100. Minkä viime vuonna Rotterdamista alkaneen kesäisen urheilutapahtuman yhteydessä on jo 1990-luvulta alkaen näkynyt saksalainen Dieter "Didi" Senft?

OIKEAT VASTAUKSET LÖYDÄT TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Suuri vaarallisen aineen onnettomuus Kouvolassa

  2. 2

   Järkyttävä yllätys Napakympin kulisseissa: miesseuralainen katosi jäljettömiin – Neiti X lähti voittomatkalle yksin

  3. 3

   Napakymppi palasi ruutuun: Kiivas some-keskustelu räjähti – Jaana Pelkosen kuittaus huvittaa

  4. 4

   5 tosieksperttien siivouskikkaa – puhdista rumat laattojen saumat ja pinttyneet kattilat hetkessä

  5. 5

   Jaakko aloitti aktiivisen työn välttelyn yli 15 vuotta sitten: ”En ole katunut hetkeäkään”

  6. 6

   Kruununprinsessa Victoria ihastutti muodikkaassa asussa – henkäyksen ohut unelmamekko paljasti sääret

  7. 7

   Ahvenanmaan edustaja vastusti suomen kielen aseman vahvistamista Pohjoismaiden neuvostossa – kollegat tyrmistyivät

  8. 8

   Salaperäinen vinkki sai Nesteen varpailleen – kuka kuvasi säiliöautoja Kaakkois-Suomessa ja miksi?

  9. 9

   Uuden Tomb Raider -elokuvan juliste aiheutti skandaalin – kaunottaren vartalolle nauretaan: Huomaatko miksi?

  10. 10

   Yksityiskone syöksyi maahan Istanbulin lentokentällä – kenttä suljettu, 4 loukkaantui

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Arkeologit avasivat keskiaikaisen haudan syrjäisellä saarella Englannissa – sisältö oli kaukana ihmisestä

  2. 2

   Mopopoikien hurjastelulle järkyttävä loppu – kaksi teiniä lensi ilmassa maahan, toiselle vakava aivovamma

  3. 3

   Playboy-mallin luomurinnat tuottavat hänelle suunnatonta tuskaa – avautui kivuistaan tv-ruudussa: Lääkäriltä simppeli neuvo

  4. 4

   Järkyttävä yllätys Napakympin kulisseissa: miesseuralainen katosi jäljettömiin – Neiti X lähti voittomatkalle yksin

  5. 5

   Salaperäinen vinkki sai Nesteen varpailleen – kuka kuvasi säiliöautoja Kaakkois-Suomessa ja miksi?

  6. 6

   Kemiläisen omakotitalon myynti-ilmoitus leviää internetissä – välittäjä: ”Kyllä siitä laittamalla talon saa”

  7. 7

   5 tosieksperttien siivouskikkaa – puhdista rumat laattojen saumat ja pinttyneet kattilat hetkessä

  8. 8

   HS: Vuokralainen kaatoi pastakattilan vedet keittiön lattialle – taloyhtiö vaatii oikeudessa 30 000 euroa

  9. 9

   Katso tienaatko enemmän kuin tavallinen suomalainen – uudet palkkatiedot julki

  10. 10

   Anu jätti Suomen 5 vuotta sitten, kun matkalla töistä kotiin teki vain mieli itkeä – näin koko elämä muuttui

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tv-juontajalle kävi äärimmäisen kiusallinen moka minihameessa – suora lähetys yllätti katsojat: Kuvat leviävät

  2. 2

   Ruotsalainen Natasha, 24, hämmästyttää äärimmäisellä muodonmuutoksellaan – vanhemmat eivät hyväksy tyttärensä kauneusleikkauksia

  3. 3

   Emma otti loukkaantuneen eläimen kiinni – ymmärsi vasta sitten: ”Herranjumala, eihän se olekaan mikään koira”

  4. 4

   Kaksi tavallista naista testasi kohutun Lidl-malliston kiinnostavimmat vaatteet – tältä ne oikeasti näyttävät

  5. 5

   Mervi Tapola sairastui syöpään – ei voida parantaa: ”Järkytys oli hirvittävä”

  6. 6

   Jari Sillanpää kertoo nyt IS:lle tiistain tapahtumista – ”Olen todella pahoillani”

  7. 7

   Trafi aloittaa kampanjoinnin ylihuomenna: Kärkenä dieselautoilijalle luvassa oleva 17000 euron verolasku

  8. 8

   Huutokauppakeisari myi 90-luvun muumimukin suurella summalla – löytyykö sinulta tämä harvinaisuus?

  9. 9

   Lähipiiri kertoo Sillanpään huumeidenkäytöstä: ”Jarille arki voi tuntua putoamiselta rotkoon”

  10. 10

   Entisen teinitähden tv-esiintyminen järkytti katsojia – luurangonlaiha laulaja kuin varjo entisestä: huumetesti paljasti karmivan totuuden

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Suuri vaarallisen aineen onnettomuus Kouvolassa

  2. 2

   Järkyttävä yllätys Napakympin kulisseissa: miesseuralainen katosi jäljettömiin – Neiti X lähti voittomatkalle yksin

  3. 3

   Napakymppi palasi ruutuun: Kiivas some-keskustelu räjähti – Jaana Pelkosen kuittaus huvittaa

  4. 4

   5 tosieksperttien siivouskikkaa – puhdista rumat laattojen saumat ja pinttyneet kattilat hetkessä

  5. 5

   Jaakko aloitti aktiivisen työn välttelyn yli 15 vuotta sitten: ”En ole katunut hetkeäkään”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Arkeologit avasivat keskiaikaisen haudan syrjäisellä saarella Englannissa – sisältö oli kaukana ihmisestä

  2. 2

   Mopopoikien hurjastelulle järkyttävä loppu – kaksi teiniä lensi ilmassa maahan, toiselle vakava aivovamma

  3. 3

   Playboy-mallin luomurinnat tuottavat hänelle suunnatonta tuskaa – avautui kivuistaan tv-ruudussa: Lääkäriltä simppeli neuvo

  4. 4

   Järkyttävä yllätys Napakympin kulisseissa: miesseuralainen katosi jäljettömiin – Neiti X lähti voittomatkalle yksin

  5. 5

   Salaperäinen vinkki sai Nesteen varpailleen – kuka kuvasi säiliöautoja Kaakkois-Suomessa ja miksi?

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Tv-juontajalle kävi äärimmäisen kiusallinen moka minihameessa – suora lähetys yllätti katsojat: Kuvat leviävät

  2. 2

   Ruotsalainen Natasha, 24, hämmästyttää äärimmäisellä muodonmuutoksellaan – vanhemmat eivät hyväksy tyttärensä kauneusleikkauksia

  3. 3

   Emma otti loukkaantuneen eläimen kiinni – ymmärsi vasta sitten: ”Herranjumala, eihän se olekaan mikään koira”

  4. 4

   Kaksi tavallista naista testasi kohutun Lidl-malliston kiinnostavimmat vaatteet – tältä ne oikeasti näyttävät

  5. 5

   Mervi Tapola sairastui syöpään – ei voida parantaa: ”Järkytys oli hirvittävä”

  6. Näytä lisää