Miia, Mira, Mirva

Musiikki

Valikko

Ei mikään unelmavävy – Cheek IS:n syvähaastattelussa

Toivottu haastattelu:
IS julkaisee lukijoiden toivomuksesta Cheekin erikoishaastattelun kokonaisuudessaan verkossa, koska kaikki halukkaat eivät onnistuneet ostamaan IS:n viikonlopun painettua lehteä.
Tehdään se heti selväksi.

Vain elämää -ohjelman myötä koko kansan Cheekiksi noussut Jare Henrik Tiihonen, 31, on kyllästynyt ylleen viime aikoina soviteltuun unelmavävyn viittaan. Se ei istu eikä tule istumaan.

Tiihonen on raahannut luksusmerkki MCM:n nahkakassinsa levy-yhtiön tiloihin. Kädenpuristus on vakaa ja hymy leveä, mutta aavistuksen epäileväiseltä Tiihonen vaikuttaa.

On tarkoitus puhua siitä, onko oikea Jare Henrik Tiihonen tv-ohjelmassa nähty hymypoika vai Cheekin suulla naisseikkailuillaan pröystäilevä pelimies.

Hymypojan toinen puoli

Tiihonen kun on mies, joka riimittelee niin sanotuista päiväkirjoistaan kumpuavissa biiseissä Cheekin suulla esimerkiksi haluavansa
painaa suuhun pantavaa naamaa ja nähneensä
enemmän pyllyä kuin taksin takaistuin. Ei varsinaisia unelmavävyn sanoituksia.

Toisaalta hän myös antaa levyillä mallimimmien käyttää itseään hyväksi tai kokee, ettei herra kiireinen, ole kenellekään ensimmäinen, eikä viimeinen.

 

Mulla on tapana kertoa levyllä kaikki, ja sillä tavalla ne ovat ikään kuin mun päiväkirjoja. Mutta ethän sä päiväkirjojasikaan muille jaa.

Tiihonen sanoo ymmärtävänsä itsestään syntyvän ristiriitaisen kuvan. Siksi hän haluaa "pestä kätensä" unelmavävymielikuvasta perjantaina ilmestyvällä Kuka muu muka -albumillaan.

Musta ei siippaa saa, kintaalla viittaan vaan. En ole pyytänyt tätä unelmavävyn viittaakaan. Arvaa mitä, en haluu kantaa sitä, hän riimittelee
Älä Pyydä Mitään -kappaleella.

- Mulla oli hirveä tarve sylkäistä toi ulos ja sanoa, että älkää pyytäkö multa mitään. Odotukset ovat tuntuneet paineena mun päällä, Tiihonen sanoo ja vetää kädet kuin pakkopaidaksi eteensä.

- En halua olla mitään muuta kuin se, mikä olen. Enkä halua, että multa odotetaan jotain muuta.Musta ei saa roolimallia, älä tykkää huonoo. Jos äijät juo, niin juokoon. Sen kansa mulle suokoon. Ehkä teini-idoli, mut tarvittaessa lyön kuonoon.

Tiihosesta tiedetään tavallaan kaikki, mutta toisaalta ei juuri mitään. Levyt ovat kuin päiväkirjoja hänen elämästään, mutta hän harvoin avaa niiden tapahtumia julkisuudessa. Ei nytkään. Se tulee myöhemmin selväksi.

- Mulla on tapana kertoa levyllä kaikki, ja sillä tavalla ne ovat ikään kuin mun päiväkirjoja. Mutta ethän sä päiväkirjojasikaan muille jaa. Mulla kuitenkin on tapana kirjoittaa ajatukset biiseiksi ja antaa se sitten pois kuunneltavaksi. Se siinä on erikoista.Kaksoisveljen dramaattinen syntymä

Uudenkin levyn biisit ovat ylä- ja ala-aaltoja Tiihosen muistivihkoon tekemistä kuluneen vuoden tunnelmista. Yläaallossa syntyvät röyhkeimmät biisit, ala-aallossa herkimmät ja syvällisimmät. Tiihonen kuvailee itseään ihmiseksi, joka elää erikoisessa paikassa.

- Mulla on erikoinen ständi, mistä puhua, ja mun on pakko puhua sieltä. Jos haluaisin puhua jostain muualta, mun olisi hypättävä jonkun muun ihmisen ajatuksiin. Mä voin puhua vain omakohtaisia juttuja juuri siitä paikasta, missä mä kulloinkin seison.

 

Jos tämä on se, jolla pystyn jotain antamaan, niin mun pitää antaa myös heikoimmat hetkeni biisille rehellisesti. Se tarkoittaa sitä, että jaan myös sellaiset jutut, joista en puhu edes kavereiden kanssa.

Tiihosen ja hänen kaksoisveljensä syntymä oli dramaattinen. Sittemmin
Jereksi ristityn veljen sydänäänet olivat heikentyneet, ja hänen kaulaansa kuristi toisen lapsen napanuora. Kaksosten oli pakko syntyä viikkoja etuajassa välttyäkseen kuolemalta. Jere kamppaili sydänvaivojen vuoksi, Jaren tilanne oli vakaampi.

Nuoruusvuosina Tiihonen menetti myös läheisen ystävänsä. Tiihosen kappaleissa onkin vahvasti läsnä kiire elää.

- En tiedä, mistä se kiire tulee. Onko se nämä asiat, mitä on tapahtunut, vai vaan kiire toteuttaa, menestyä ja mennä eteenpäin. Mutta totta kai kokemukset ovat vaikuttaneet: jokainen ihminen on kokemuksiensa summa.

Tiihosessa asuu kaksi puolta, jotka tulevat hänen musiikissaan selvästi esiin. Hän haluaa elää reunalla, mutta kaipaa ja etsii samalla rauhaa. Ehkä yksi hänen kappaleidensa eteenpäin työntävästä voimasta löytyy juuri elämännälästä.

- Se, että mulla on kiire elää, näkyy reunalla elämisessä. Haluan ottaa elämästä paljon irti. Ajattelen niin, että okei, huomenna mulla ei ole mitään, pitäisikö lähteä Pariisiin. Se on sitä reunalla elämistä: sä menet, teet ja otat elämästä irti, etkä välttämättä tiedä, minne tie huomenna vie.

Rauhan etsintä ja reunalla olo kamppailevat hänessä koko ajan. Keikan jälkeisestä euforiasta on vaikea laskeutua.

- Sä väännät viisi festarikeikkaa viikossa. Siitä euforiasta tuleva tunnelataus on ihan hullu. Sitten tulet sunnuntai-iltana tai maanantaina kotiin. On ihan hiljaista ja olet yksin ja mietit, että mitä nyt, Tiihonen kuvailee ja rummuttaa pöytään.Onneksi Tiihosella on tiivis ystäväverkosto.

- Niinä päivinä näen dinnerillä frendejä ja kyselen, mitä niille kuuluu. Siinä pääsee pariksi päiväksi siihen arkeen. Kumpi sitten on sitä normaalia elämää, sitä mä en tiedä, hän pyörittää päätään.

Vaikenee naiskuvioista

Tiihosen biiseissä läträtään paljon viinalla: Otetaan häppää, kurlataan kirkkaal. Alkoholista ei monen muun muusikon tapaan ole silti tullut ongelmaa.

- Ollaan väleissä, mutta meillä ei ole sen kummempaa rakkaussuhdetta, Tiihonen tiivistää.

 

Se on sellainen Jehun perintö: ykköspallin tavoittelu kaikissa niissä asioissa, jotka koetaan tärkeäksi. Ne arvot ovat aika miehisiä. Sellainen faija oli - aika miehinen mies.

Hän kuitenkin lisää, että hänen keikkaryhmälleen Suomen kiertämisessä on kyse enemmän haukanpidosta kuin työstä. Tiihonen onkin tuttu näky keikkojen jälkeen kuppiloissa - tai nykyisin niiden vip-tiloissa.

Lahdessa asuessaan hän nojaili Diva-yökerhon nurkassa ja iski naisia. Tai hetkinen, ei sittenkään niin, vaikka Tiihonen tuoreella
Timantit on ikuisia -hitillä rimmailee: Jo teininä Lahdessa vaivasi octopussy: kahdeksan ämmää.

- En ole koskaan sanonut millään biisillä, että olisin iskenyt naisia. Siitä olen satavarma.

Sellainen vaikutelma syntyy?

- Tilaan viskin jäällä, mietin, kuka mut iskis tänään täältä. Esimerkiksi näin riimittelin 2007, Tiihonen oikaisee.

Mutta naisasioista Tiihonen ei julkisuudessa puhu. Hän on ilmoittautunut sinkuksi ja on aiemmin sanonut, ettei ole koskaan asunut kenenkään kanssa. Tuoreella kappaleellaan Tiihonen tosin tuntuisi esittävän julkisen anteeksipyynnön entiselle tyttöystävälleen siitä, että ei osannut olla kappaleen nimen mukaisesti parempi mies.

- No-o, ei kai se nyt sellainen sinänsä ole, Tiihonen kiemurtelee.

- En ajatellut sitä niin. Parempi mies on biisi, joka kertoo oikeastaan mun turhasta ylpeydestä. Mä kerron siinä, kuinka vaikeaa ihmissuhteita on ylläpitää, jos on mun kaltaisessa erikoisessa tilanteessa.

Turvamiehiä tarvitaan

Ja erikoisessa paikassa suosionsa aallonharjalla Tiihonen todellakin on. Hänen keikkapaikkansa pursuavat yli äyräiden. Hän myi suomalaisena artistina historiallisesti kaksi jäähallikeikkaa loppuun 20 minuutissa. Levyt katoavat kaupoista, hittejä syntyy kuin liukuhihnalta. Kun Tiihonen julkaisee itsestään kuvan Instagramissa, saa se hetkessä tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja faneilta, jotka kaikki haluaisivat palan hänestä.

Keikkapaikoilta poistuminenkaan ei aina ole helppoa fanien piirityksessä. Keikoilla kulkee nykyään mukana myös niin sanottuja turvamiehiä.

- Keikkareissuilla on hyvä olla mukana sellaista porukkaa, joka katsoo vähän meidän perään. Haluaisin välttää sanaa turvamies, mutta en keksi heille parempaakaan sanaa.Tiihonen valitsee sanansa tarkkaan, sillä hän ei halua lietsoa lisää hysteriaa.

- Toisessa kaupassa voi olla ihan rauhassa ja toisessa ei. Ikinä ei pysty ennakoimaan sitä meininkiä, kun ovesta lähtee ulos.

Tällaiseen asemaan ei pääse ilman kovaa työtä. Tiihonen onkin tinkimätön työmies - täydellisyyden tavoittelija. Hän haluaa hallita musiikkibisneksen kaikki osa-alueet ja pitää kaiken tiukasti näpeissään.

Isä kuoli pilkkireissulla

Kuka muu muka on Tiihosen yhdeksäs levy kymmenen vuoden aikana. Keikkatahti on hengästyttävä ja työmoraali tiukka. Tiihonen on perunut keikan vain kahdesti: kerran ruokamyrkytyksen ja kerran päivämääräsekaannuksen vuoksi. Kesälläkin osa Jere-veljen hääpäivästä kului keikalla, jota ei voinut siirtää. Perheenjäsenet - Jeren lisäksi äiti, kaksi siskoa ja vanhempi veli - ovat ymmärtäneet jo vuosia sitten sen, että Jare tulee paikalle, jos vain ehtii.

Raaka työnteko ja halu pyrkiä parhaimpaan ovat peruja viime vuonna kuolleelta isältä. Levyillään Tiihonen sanoo sen olevan myös reissumiehen perintö.

- Se on sellainen Jehun perintö: ykköspallin tavoittelu kaikissa niissä asioissa, jotka koetaan tärkeäksi. Ne arvot ovat aika miehisiä. Sellainen faija oli - aika miehinen mies.

- Olen ottanut sen perinnön ja soveltanut sitä mun juttuihin. Kaikkia auktoriteetin oppeja ei silti kannata ottaa sokeasti. Oma pää ja ajatukset pitää olla.

Ne Tiihosella selkeästi on. Ja niistä tuli isän kanssakin suurimmat riidat.

- Hän oli niin kannustava tässä musiikkijutussa ja halusi mulle kaikkea parasta. Törmäyskurssit tulivat siitä, kun katsoin, että tämä homma oli mulla hyvin hanskassa, mutta niitä neuvoja, mitä olisi tai ei olisi pitänyt tehdä, satoi siitä huolimatta.

- Olin aina, että älä, pliis, neuvo mua, vaan anna mun tehdä ne ratkaisut, jotka musta tuntuvat hyvältä. Hän oli niin suurella sydämellä mukana tässä.
Tiihosen isä kuoli pilkkireissulla 72-vuotiaana huhtikuussa 2012, vain vähän ennen Vain elämää -ohjelman kuvauksia. Tuoreella levyllään Tiihonen kertoo saaneensa tiedon isän kuolemasta äidiltään puhelimessa kesken haastattelun.

 

Mä en ikinä esitä mitään. Mä en esittänyt Vain elämää -ohjelmassa mitään, enkä mä esitä mun levyillä. Kaikki on totta.

Kun Tiihosen suunnitelmat lähtevät korkealentoon, juuri äiti tai kaksoisveli Jere pudottaa hänet maan pinnalle.

- Äiti sanoo aina, että olet kuin isäsi.

Eräästä sellaisesta keskustelusta Tiihonen sai idean James Bond -sävytteiselle Timantit on ikuisia -kappaleelle.

- Keskusteltiin jostain ja jutut menivät mulla niin korkealentoisiksi, että mutsi kysyi multa, luuleksä olevas joku James Bond. Äiti on niin maanläheinen ihminen, Tiihonen sanoo.

Synkkiäkin sanoja

Kova työtahti on vaikuttanut ihmissuhteiden ohella myös terveyteen. Tiihonen on kertonut kärsineensä työuupumuksesta vuonna 2009. Pitkään häntä vaivasivat myös mystiset selkäongelmat, jotka pakottivat hänet nukkumaan istuviltaan. Viides lääkäri ehdotti, että Tiihonen yrittäisi erottaa Jaren ja supersankari Cheekin roolin toisistaan.

- En tiedä, oliko kyse siitä, mutta kipuja ei enää ole.

Tiihonen ei olisi Tiihonen, ellei hänellä olisi jotain yllätystä hihassaan. Tällä kertaa se on synkkä ja pysäyttävä.

Kappaleella Niille joil on paha olla hän sokeeraa kuulijoitaan paljastamalla, kuinka huonosti hän on joskus voinut.

Ajoin itseni nurkkaan omilla vaatimuksillani. Makasin päiviä lattialla vaan tuskissani. Istuin Pariisin taksissa ja mietin, että mä haluisin kuolla. Ajoin hautausmaan ohi - mitä jos maatuisin tuolla.

Tiihonen ei halua avata tapahtumia, yksityiskohtia tai mitään kappaleesta sen enempää. Hän on tietoinen sen vahvasta, omakohtaisesta viestistä ja sanoo kirjoittaneensa sen antaakseen faneilleen voimaa. Tiihonen saa faneiltaan edelleen runsaasti perinteisiä kirjeitä, ja niissä toistuu lähes poikkeuksetta yksi teema:

- He kirjoittavat, että musiikkini on auttanut heitä vaikeina hetkinä.

Se on saanut Tiihosen tajuamaan, mikä hänen tekemisessään on kukkoilua isompi kuva.

- Jos tämä on se, jolla pystyn jotain antamaan, niin mun pitää antaa myös heikoimmat hetkeni biisille rehellisesti. Se tarkoittaa sitä, että jaan myös sellaiset jutut, joista en puhu välttämättä edes kavereiden kanssa.
Vastaavalla tavalla Tiihonen välittää myös lavalla energiaa kuulijoilleen. Omakohtaisten kokemusten jakaminen auttaa kuulijoita ymmärtämään, että vaikeuksista on tie ylöspäin.

- Kerron, että mä olen ollut alhaalla, mutta nyt olen täällä. Mitä paremmin menee, sitä suurempi vaikutus sillä mielestäni on.

Jotain elämästä silti vielä puuttuu. Reunalla eläminen ja rauha pitäisi saada tasapainoon. Mutta kun vetää 150 keikkaa vuodessa, rauhoittumiselle ei juuri jää aikaa.

- Päätin jo alkuvuodesta, että vuonna 2014 teen keikkaa puolet vähemmän kuin muina vuosina. Tämä oli niin hurja vuosi.

Totuus Cheekistä?

Kova työ on vihdoin ajanut Tiihosen paikkaan, jossa altavastaaja on saanut yliotteen. Checkpoint-lippu on lyöty maahan.

- Nyt musta tuntuu, ettei sitä checkpoint-lippua voi kukaan multa viedä. Mulla on siksi rauhallisempi fiilis kuin ikinä aiemmin mun uralla. Ja siksi mulla on ensimmäistä kertaa myös mahdollisuus ottaa rauhallisemmin.

Tiihonen on istunut haastattelun ajan valkoisessa t-paidassa ja sinisessä neuletakissa, mutta oli jo aluksi huolissaan siitä, että on viimeaikoina esiintynyt lehtien palstoilla liikaa valkoisissa t-paidoissa. Niinpä hän vetää luksuskassistaan tottuneesti vaihtovaatteet esiin, riisuutuu ja kiskoo ylleen harmaat farkut sekä Louis Vuitton -hupparin. Pian myös tukka on suittu julkisuudesta tuttuun tiukkaan linjaan.

Cheek on valmis kuvattavaksi. Kasvoille leviää tv:stä tuttu virnistys.

Mutta mikä on totuus Jare Henrik Tiihosesta?

- Se on kaikkea tätä. Mä en ikinä esitä mitään. Mä en esittänyt Vain elämää -ohjelmassa mitään, enkä mä esitä mun levyillä. Kaikki on totta.

Kuka?

Ikä: 31.
Perhe: Äiti, kaksi veljeä ja kaksi siskoa. Isä kuoli viime vuoden huhtikuussa.
Ammatti: Muusikko, tunnetaan taiteilijanimellä Cheek. Yhdeksäs levy Kuka muu muka ilmestyy ensi perjantaina. Suurimpia hittejä muun muassa Sun täytyy, Liekeissä, Jos mä oisin sä, Jippikayjei, Syypää sun hymyyn, Sokka irti, Anna mä meen, Jossu ja Timantit on ikuisia.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Kuva tyrmättävästä Klitshkosta on hurjaa katsottavaa – tämä Joshuan isku oli legendalle liikaa

  2. 2

   Kuva nyt 72-vuotiaasta ”kaksoisolennosta” levisi verkossa – Scarlett Johansson kutsui mummon kanssaan ryypylle

  3. 3

   Anthony Joshua tyrmäsi Vladimir Klitshkon uskomattomassa ottelussa – IS seurasi

  4. 4

   Presidenttipari saapui Vesa-Matti Loirin konserttiin – yhteiskuva Sauli Niinistön ja Jenni Haukion kanssa villitsi somessa

  5. 5

   Anthony Joshua ja Vladimir Klitshko antoivat upeasti tunnustusta toisilleen – ja puhuivat tulevaisuudesta

  6. 6

   Kova tuuli paiskasi hotellin kokoisen rakennelman nudistirannalle Aurinkorannikolla – Suomalainen Jenni kuvasi oudon laitteen

  7. 7

   Joki, joka on henkilö, 31 cm leveä katu ja hakaristimetsä – 6 outoa paikkaa joista tuskin olet kuullut

  8. 8

   Vapaaottelun suomalainen huippulupaus koki shokkityrmäyksen – Makwan Amirkhani riensi kehään lohduttamaan

  9. 9

   Kokoomuskonkari täräyttää: Tarja Halonen asettumassa ehdolle presidentinvaaleissa: ”Hänellä on jokin päämäärä”

  10. 10

   Surkea sää Suomenlahdella – Silja Symphony joutui hinattavaksi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Espoolainen huippujohtaja alkoi vierailla tätinsä luona epäilyttävän usein – harvinaisen härski temppu paljastui

  2. 2

   IS:n vapputietovisa: Jos saat yli 5 oikein, sinulla on hyvä yleissivistys

  3. 3

   Kadonnutta 7-vuotiasta Aleksi-poikaa etsittiin läpi yön Kouvolassa – löytyi hyväkuntoisena

  4. 4

   Ihminen syttyi tuleen Kampin yleisessä vessassa

  5. 5

   Sääkartta loimuaa vaarallisen myrskyn varoituksista – Juha Föhr: ”Helsingissäkin voi tulla ihan reilusti lunta ”

  6. 6

   Perintövero voi iskeä ankarasti – katso 7 vinkkiä, joilla voit pienentää maksuja

  7. 7

   Virtsa värjäsi taloyhtiön uudet parvekelasit keltaisiksi – syyksi paljastui yläkerrassa asuva opiskelijatyttö

  8. 8

   Ihminen kuoli pudottuaan jyrkänteeltä Vihdissä – paikalla olleille kriisiapua

  9. 9

   Ökynuorten luksusfestivaalista tuli katastrofi: järjestelyt pettivät pahoin – vieraat järkyttyivät telttamajoituksesta ja villieläimistä

  10. 10

   Kokoomuskonkari täräyttää: Tarja Halonen asettumassa ehdolle presidentinvaaleissa: ”Hänellä on jokin päämäärä”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Virtsa värjäsi taloyhtiön uudet parvekelasit keltaisiksi – syyksi paljastui yläkerrassa asuva opiskelijatyttö

  2. 2

   IS:n vapputietovisa: Jos saat yli 5 oikein, sinulla on hyvä yleissivistys

  3. 3

   Tilasto paljastaa: Yleisin naisen nimi Suomessa on jättiyllätys!

  4. 4

   Suihkuun aamulla vai illalla? Asiantuntijoilla on selkeä vastaus

  5. 5

   Espoolainen huippujohtaja alkoi vierailla tätinsä luona epäilyttävän usein – harvinaisen härski temppu paljastui

  6. 6

   Poliisi avautuu harvinaisen järkyttävästä tehtävästä: nainen oli jo pilkullinen

  7. 7

   Minea Blomqvist purskahtaa itkuun tv:ssä – ehkäisy petti yllättäen matkalla

  8. 8

   Tuttava Hirvensalmen tragedian taustoista: Perheenisä puhui avoimesti vaikeuksistaan

  9. 9

   Kolarissa kuolleiden kaksospoikien äiti joutui käymään tragedian uudelleen läpi: ”Emme tule tästä selviämään koskaan”

  10. 10

   Kadonnutta 7-vuotiasta Aleksi-poikaa etsittiin läpi yön Kouvolassa – löytyi hyväkuntoisena

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Kuva tyrmättävästä Klitshkosta on hurjaa katsottavaa – tämä Joshuan isku oli legendalle liikaa

  2. 2

   Kuva nyt 72-vuotiaasta ”kaksoisolennosta” levisi verkossa – Scarlett Johansson kutsui mummon kanssaan ryypylle

  3. 3

   Anthony Joshua tyrmäsi Vladimir Klitshkon uskomattomassa ottelussa – IS seurasi

  4. 4

   Presidenttipari saapui Vesa-Matti Loirin konserttiin – yhteiskuva Sauli Niinistön ja Jenni Haukion kanssa villitsi somessa

  5. 5

   Anthony Joshua ja Vladimir Klitshko antoivat upeasti tunnustusta toisilleen – ja puhuivat tulevaisuudesta

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Espoolainen huippujohtaja alkoi vierailla tätinsä luona epäilyttävän usein – harvinaisen härski temppu paljastui

  2. 2

   IS:n vapputietovisa: Jos saat yli 5 oikein, sinulla on hyvä yleissivistys

  3. 3

   Kadonnutta 7-vuotiasta Aleksi-poikaa etsittiin läpi yön Kouvolassa – löytyi hyväkuntoisena

  4. 4

   Ihminen syttyi tuleen Kampin yleisessä vessassa

  5. 5

   Sääkartta loimuaa vaarallisen myrskyn varoituksista – Juha Föhr: ”Helsingissäkin voi tulla ihan reilusti lunta ”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Virtsa värjäsi taloyhtiön uudet parvekelasit keltaisiksi – syyksi paljastui yläkerrassa asuva opiskelijatyttö

  2. 2

   IS:n vapputietovisa: Jos saat yli 5 oikein, sinulla on hyvä yleissivistys

  3. 3

   Tilasto paljastaa: Yleisin naisen nimi Suomessa on jättiyllätys!

  4. 4

   Suihkuun aamulla vai illalla? Asiantuntijoilla on selkeä vastaus

  5. 5

   Espoolainen huippujohtaja alkoi vierailla tätinsä luona epäilyttävän usein – harvinaisen härski temppu paljastui

  6. Näytä lisää