Marko, Markus, Markku

Matkat

Valikko

Aftonbladet: Suuri risteilyvertailu – tämä Itämeren aluksista on lehden mukaan paras

risteilyvertailu
Aftonbladet-lehti arvosteli Itämeren risteilyalukset. Kärkeen nousi Silja Symphony.
Aftonbaldet arvosteli risteilyt ja alukset asteikolla 1–5 tähteä. Korkein tähtimäärä oli 27, alin 15.

Valitsimme arvosteluista Helsingistä tai Turusta Tukholmaan kulkevat laivat. Alukset eivät ole paremmuusjärjestyksessä.

Silja Tallinkin laivat 1. Silja Serenadelle 24 tähteä


Virolaisen Tallinkin omistama Silja Serenade liikennöi Helsinki–Tukholma -linjalla.
 • Hytit
Commondore-luokan hytit ja DeLuxe-hytit on vasta uusittuja ja hienoja. Muut hyteistä ovat kuitenkin tavanomaisemmassa kunnossa. Jos valitset A-luokan hyttiä alemman, hytissä ei ole televisiota.

Aftonbladet antaa Silja Serenaden hyteille kolme tähteä.
 • Ravintolat
Silja Serenade tarjoaa ravintoloita moneen makuun, aina fine-diningistä buffet-ruokailuun. Fast Lane –ravintolassa kokki on paikalla myös öisin.

Ylellinen meriaamiainen tarjoillaan Bon Vivant -ravintolassa, jota lehti suosittelee. Aamiainen on osa parempitasoisten hyttien hintaa.

Laivan ravintoloille Aftonbladet antaa täydet viisi tähteä.
 • Baarit
Baareja on laivassa melkein kaikkialla, jopa kylpyläosastolla, jonka ulkokannelle on rakennettu baaritiski palvelemaan kesäisin ulkona olevia asiakkaita. Aftonbladet suosittelee etenkin Bon Vivant Wine Bar & Shopin viinejä.

Tähtiä aluksen baaritarjonta kerää kolme.
 • Ostokset
Ostosvalikoima on laaja. Silja Serenaden kaupoista löydät vaikkapa elektroniikkaa Applelta, Suomenlinnassa pantua olutta tai viskiä, joita löytyy yli 100 tax free –myymälästä. Hintaesimerkki: yksi litra Absolut vodkaa maksaa noin 25 euroa.

Tähtiä ostospalveluille lehti antaa neljä.
 • Hyvinvointipalvelut
Sunflower Oasis on kylpyläosasto, jossa on muun muassa porealtaita, saunoja ja ulkokannella sijaitseva baari kesävieraita varten. Miinusta Aftonbladet antaa siitä, ettei kylpyläosastolla ole tarjolla hoitoja.

Tähtiä hyvinvointipalveluille lehti antaa kaksi.
 • Viihdetarjonta
Silja Serenaden viihdetarjonta on kattava. Pubissa voi nauttia trubaduurista ja keväällä laivalla nähdään 50-luvun amerikkalaisten lukio-opiskelijoiden elämään sijoittuva musikaali Grease.

Kattavalle viihdetarjonnalle lehti antaa neljä tähteä.
 • Kokonaisuus
Tähtiä kolme.

Aivan kuten sisaraluksensa Silja Symphony, Silja Serenade on alus, jossa voi levätä hyvin ja syödä kunnolla.

Laivan pubi on hieman nukkavieru, mutta kodikas. Hyvinvointiosasto kaipaisi muutakin kuin uimis- ja saunomismahdollisuuden.

Lasten näkövinkkelistä laiva on mainio: tarjolla on muun muassa oma jäätelöbaari ja Muumi-hyttejä. Laivan kastajana toimi näyttelijä Birgitta Ulfsson, joka on näytellyt usein muumimammaa. Se velvoittaa.

Kokonaisuudessaan Silja Serenade sai tähtiä 24 kappaletta.

2. Silja Symponylle 27 tähteä


Virolaisen Tallinkin omistama Silja Symphony liikennöi sekin Helsinki–Tukholma -linjaa.
 • Hytit
Commondore- ja DeLuxe-luokan hytit on vasta uusittu ja lisäksi aluksella on tarjolla Muumi-perhehyttejä. Jos valitset A-luokan hyttiä alemman, hytissä ei ole televisiota.

Aftonbladet antaa Silja Symphonyn hyteille neljä tähteä.
 • Ravintolat
Aftonbladet testasi sekä Grande Buffet -ravintolaa että El Capitán -ravintolaa. Pihvi oli moitteeton eikä buffetissa ollut häiritseviä jonoja, mikä oli yllättävää. Jos nälkä yllättää puolenyön jälkeen, suunta kannattaa ottaa kohti Mundoa. Luksusaamiaisen voi nauttia Bon Vivantessa.

Ravintoloille täydet viisi tähteä.
 • Baarit
Baaritarjonta on kattava ja oluita on 75 eri sorttia. Bon Vivant, Wine Bar & Shop tarjoilee hyviä viinejä.

Tähtiä neljä.
 • Ostokset
Aivan kuten sisaraluksella Silja Serenadella, myös täällä ostosvalikoima on suuri ja löydät kaikkea aina farkuista Applen elektroniikkaan.

Tähtiä neljä.
 • Hyvinvointipalvelut
Silja Serenaden kylpyläosaston suunnittelussa on kuunneltu lapsiperheiden toiveita ja Silja Serenadesta poiketen sinne onkin rakennettu muun muassa isompi lastenallas sekä vesiliukumäki. Tarjolla ei ole hoitoja, mistä Aftonbladet rokottaa pisteitä.

Tähtiä kaksi.
 • Viihdetarjonta
Viihdetarjonta on laaja. Voit valita vaikkapa pianistin kuuntelun tai trubaduurin pubissa. Älä ohita trapetsitaiteilija, joka esiintyy laivalla maaliskuun lopussa.

Laajasta viihdetarjonnasta Sumphony saa tähtiä neljä.
 • Kokonaisuus
Tähtiä neljä.

Laiva on suuri, siisti ja perheystävällinen. Perheiden tulee varata matkansa ajoissa, jos he mielivät Muumi-hytteihin, joita on vain rajallinen määrä. Lapset on huomioitu myös kylpyläalueella.

Älä unohda maistaa hummeriateriaa Habby Lobster –ravintolassa. Huhtikuussa laivalla nähdään Grease-musikaali.

Tähtiä Silja Symphonylle yhteensä 27.

3. Galaxy: 21 tähteä


Silja Linen Galaxy on kompromissi, joka toimii, Aflonbladet kirjoittaa. Alus liikennöi Turun ja Tukholman väliä.
 • Hytit
Hyteissä on kahdeksan eri kategoriaa ja valikoimaa on aina yhdeksän neliön alennushyteistä 31 neliön sviittiin.

Tähtiä kolme.
 • Ravintolat
Neljä ravintolaa, joista Bistro Alex on laivan fiinein. Listalla on neljä erilaista samppanjaa, kymmenen valkoviiniä ja 15 punaviiniä. Laivalla on myös hyvä kalaravintola Happy Lobster, jonka merenelävälautanen on vaikuttava. Aamiaisesta kannattaa pulittaa muutama ylimääräinen kolikko brunssiravintolassa, jos ei halua jonottaa buffetissa.

Tähtiä neljä.
 • Baarit
Galaxyllä on kuusi baaria. Piano Bar sopii heille, jotka haluavat ottaa rauhallisemmin.

Laivalla on jopa sikaribaari, jota voi nautiskella konjakin kera. Disco Zenith sopii yökyöpeleille.

Tähtiä kolme.
 • Ostokset
Laivalta löytyy neljä kauppaa. Kuudennella kannella sijaitseva Gifts & Toys sopii lahja- ja leluostoksia tekeville ja Galaxyn Tax Free Supermarket on täyden valikoiman myymälä alkoholeineen, parfyymeineen ja tupakkoineen.

Hintaesimerkki: yksi litra Absolut Vodkaa maksaa 25 euroa.

Tähtiä kaksi.
 • Hyvinvointipalvelut
Galaxyllä ei ole mitään millä se ei voisi ylpeillä – saunat ja uima-altaat, kaikki löytyy! Aivan kuten sisaralus Baltic Princessillä, myös tällä aluksella on saunaosasto kannella kaksi. Tarjolla on myös allasbaari.

Tähtiä kaksi.
 • Viihdetarjonta
Siitä saakka kun Tallink osti Silja Linen, risteilyillä on satsattu viihteeseen. Tänä vuonna esiintyjinä on jo nähty muun muassa Markoolio ja Ace of Base ja nähtävää on vielä paljon. Huhtikuussa aluksella voi nähdä Mustaschen ja Backyard Babies -yhtyeen.

Tähtiä neljä.
 • Kokonaisuus
Kokonaisuudella kolme tähteä.

Galaxy on oikea juhlalaiva, sillä tunnelma on aluksella katossaan. Tallink Siljalla ei ole toista viihdelaivaa, joka käy myös Maarianhaminassa, joten Galaxy sopii tähän rakoon mainiosti.

Tähtiä alukselle kaiken kaikkiaan 21.

4. Baltic Princess – tähtiä 20


Galaxyn pikkusiskoksi kutsuttu Baltic Princess liikennöi Turun ja Tukholman väliä.
 • Hytit
Aivan kuten sisaraluksellaankin, Baltic Princessillä on kahdeksan eri hyttikategoriaa, aina yhdeksän neliön alennushyteistä 31 neliön sviittiin.

Tähtiä neljä.
 • Ravintolat
Neljä ravintolaa. Buffetissa riittää syötävää niin, ettet tarvitse välttämättä edes pääruokaa. Viinilista on hieman outo, sillä valkoviinejä on peräti 17, mutta punaviinejä vain kolme.

Tähtiä neljä.
 • Baarit
Kuusi baaria jokaiseen makuun. Olutvalikoima on laaja: tarjolla on 58 eri sorttia. Viskiäkin on riittävästi, 28 eri sorttia.

Tähtiä kolme.
 • Ostokset
Aivan kuten sisaraluksellaan, myös Baltic Princessillä on tavallinen tax free -kauppa alkoholeineen, parfyymeineen ja tupakkoineen ja kolme muuta kauppaa.

Tähtiä kolme.
 • Hyvinvointipalvelut
Saunaosastolla on allasbaari, saunat ja altaat lapsille ja aikuisille. Aftonbladet toivoo kuitenkin alukselle myös muita hyvinvointipalvelua, kuten hierontaa.

Tähtiä kaksi.
 • Viihdetarjonta
Viihdetarjonta on suunnattu suomalaisyleisölle, ruotsalaislehti kirjoittaa. Tarjolla on muun muassa tangoa, trubaduuri ja dj.

Tähtiä yksi.
 • Kokonaisuus
Tähtiä kolme.

Ystävällinen henkilökunta antaa anteeksi sen että alus on paikka paikoin hieman kulunut.

Tähtiä alukselle kaiken kaikkiaan 20.

Viking Linen alukset


1. Grace – tähtiä 26

MS Grace on Viking Linen modernein alus.
 • Hytit
20 erilaista hyttikategoriaa. Kaikkea aina 5,5, neliön hytistä 45 neliön sviittiin.

Tähtiä neljä.
 • Ravintolat
Kolme eri hintaista ravintolaa.

Oscar à la Carte tarjoaa erittäin laadukasta ruokaa ja sillä on laaja viinilista (kahdeksan eri samppanjaa, 25 valkoviiniä ja 43 punaviiniä). Ravintolassa tarjoillaan myös laadukas luksusaamiainen, lehti kirjoittaa.

Tähtiä neljä.
 • Baarit
Kolme baaria, joilla on kaikilla erilainen teema. Retrobaari on persoonallinen. 46 viskin valikoima on kattava, samoin 59 oluen.

Tähtiä kolme.
 • Ostokset
Ostosalue on 1600 neliön kokoinen ja koko Itämeren isoin. Tarjolla on niin Victoria´s secretin kuin Maria Montazamin tuotteita.

Esimerkki hinnoittelusta: litra Absolut Vodkaa maksaa 24 euroa.

Tähtiä viisi.
 • Hyvinvointipalvelut
Spa-osasto on valtavan kokoinen ja siellä on muun muassa useita saunoja sekä lumiluola, jossa lämpötila on aina pakkasen puolella. Tarjolla on myös paljon erilaisia hoitoja.

Tähtiä neljä.
 • Viihdetarjonta
Viihdetarjonta ei ole erityisen kattava. Perusasiat löytyvät, mutta viihde on suunnattu erityisesti suomenkielisille asiakkaille, ruotsalaislehti mainitsee.

Tähtiä kaksi.
 • Kokonaisuus
Tähtiä neljä.

Viking Grace on todella hyvä laiva, Afftonbladet kirjoittaa. Ympäristöajattelu on tätä päivää. Valitettavasti aluksen lähtöajat eivät ole parhaimmat, ruotsalaislehti mainitsee. Alus sopii mainiosti esimerkiksi konferensseja varten.

Kokonaisuudelle 26 tähteä.

2. Cinderella – 26 tähteä

 • Hytit
14 eri hyttikategoriaa. Kaikkea aina kahdeksan neliön hytistä 50 neliön sviittiin.

Tähtiä kolme.
 • Ravintolat
Seaview Dining –ravintolan tarjoilut ovat herkullisia, Afftonbladet kirjoittaa. Kokeile vaikkapa maukasta äyriäislautasta. Myös Viking Buffetissa on yllättävän hyvää ruokaa, vaikka ravintola on hieman ruokalamainen.

Tähtiä neljä.
 • Baarit
Aluksella on kattava viihdetarjonta: Bottega-viinibaarin tarjonta on suppea, mutta baarissa voi nauttia jopa tapaksista. Älä unohda käydä cocktail-baarissa kannella yhdeksän. Baarimikko tarjoilee muun muassa fantastista gin tonicia nimellä Misty Forest.

Tähtiä neljä.
 • Shoppailu
Valikoima on melko laaja, mutta alkoholia voi ostaa vain paluumatkalla. Toimintatapa on tuttu myös muilta aluksilta, mutta Aftonbladet antaa tästä miinuspisteitä. Esimerkki hinnoittelusta: litra Absolut Vodkaa maksaa 27 euroa.

Tähtiä kolme.
 • Hyvinvointipalvelut
Spa-osasto sijaitsee kannella kuusi, mutta sieltä ei ole merinäköalaa. Cinderella tarjoaa 20 erilaista hoitoa. Aftobladet kokeili 50 minuutin hierontaa. Hoito maksoi 73 euroa.

Tähtiä neljä.
 • Viihdetarjonta
Tarjolla on tanssia, musiikkia ja dj. Arkipäivisin tarjonta on hieman rauhallisempaa, asiakkaita viihdyttää muun muassa tanssiorkesteri.

Tähtiä neljä.
 • Kokonaisuus
Tähtiä neljä.

Cinderella vaikuttaa siltä, että se on kuin tehty juhla-alukseksi. Aluksella on kuitenkin paljon muutakin tarjottavaa. Cinderella on kuin kelluva hotelli Itämerellä.

Tähtiä alukselle yhteensä 26.

3. Gabriella – tähtiä 16


 • Hytit
Hytit uudistuvat keväällä. Afftobladetin mukaan ne kaipaavatkin kasvojenkohotusta. Hyttikategorioita on 15.

Tähtiä kaksi.
 • Ravintolat
Neljä erilaista ravintolaa. Viking Buffet on niistä suosituin. Ella's ja Tapas & Wine on puolestaan uusin tulokas. Valikoima on laaja ja ruoka on hyvää, mutta ravintola kaipaisi hieman kasvojenkohotusta, lehti mainitsee.

Tähtiä kaksi.
 • Baarit
Baareja löytyy useampia ja tarjolla on silloin tällöin myös ohjelmaa. Afftonbladet antaa baareille kolme tähteä.

Tähtiä kolme.
 • Ostokset
Valikoima on hieman suppea, mutta toisaalta tarjolla on juuri sitä, mitä risteilyvieraat odottavatkin: muun muassa muotia, makeisia ja alkoholia. Hintaesimerkki: Litra Absolut Vodkaa maksaa 24 euroa.

Tähtiä kaksi.
 • Hyvinvointipalvelut
Mukava ja rauhallinen spa. Tarjolla on myös vähän hyvinvointipalveluita, mutta ne pitää varata etukäteen.

Tähtiä kolme.
 • Viihdetarjonta
Aftonbladet antaa kehuja laivan kansainvälisistä esiintyjistä.

Tähtiä 2.
 • Kokonaisuus
Kokonaisuudelle 2 tähteä.

Hieman haalistunut, mutta kodikas laiva niille, joille määränpää on tärkeämpää kuin risteily. Mukava ja rauhallinen risteilymatka.

Tähtiä yhteensä 16.

4. Mariella – 19 tähteä


Mariella kulkee Helsingistä Tukholmaan joka toinen ilta.

Mariellaa remontoitiin telakalla vuonna 2015, jolloin laivaan rakennettiin muun muassa uudet ravintolakonseptit ja 100 hyttiä ja yökerho uudistettiin.
 • Hytit
16 erilaista kategoriaa. Tarjontaa neljän neliön hytistä 40 neliön sviittiin.

Tähtiä kolme.
 • Ravintolat
Laivalla on neljä ravintolaa, joista kaksi, Ocean Grill ja Ravintola Plate uudistettiin telakalla.

Tähtiä kolme.
 • Baarit
Baarit tarjoilevat 30–35 erilaista viskiä ja 40–50 erilaista olutta. Musiikkibaarissa on mahdollisuus katsoa urheilua tai laulaa karaokea.

Tähtiä kolme.
 • Ostokset
Tax free –kauppaan ei ole telakalla tehty uudistuksia eikä yllätyksiä ilmene. Olutvaihtoehtoja on kymmeniä ja viskejä 152. Hintaesimerkki: litra Absolut Vodkaa maksaa 24 euroa.

Tähtiä kaksi.
 • Hyvinvointipalvelut
Pieni spa sijaitsee kannella kuusi lähellä tax free –myymälää. Tilat ovat melko ahtaat. Sauna ja allasosasto maksaa kahdeksan euroa.

Tähtiä kaksi.
 • Viihdetarjonta
Risteilyn aikana ehdit tanssia tanssiorkesterin tahdissa, kuunnella trubaduuria, laulaa karaokessa ja katsella urheilua isolta ruudulta, joten viihdetarjonta on melko kattavaa.

Tähtiä kolme.
 • Kokonaisuus
Tähtiä kolme.Vuoden 2015 parannusten jälkeen etenkin ravintoloiden taso on noussut huimasti. Laivalla on nyt myös konferenssialue. Ruotsalaisvieraat pääsevät tutustumaan tarvittaessa Helsinkiin ilman pitkiä kävelymatkoja, sillä raitiovaunu pysähtyy aivan terminaalin eteen, Afftonbladet kirjoittaa.

Tähtiä yhteensä 19.

5. Amorella – tähtiä 15


 • Hytit
Hyttivalikoima ei ole kovinkaan ihmeellinen, mutta myös Amorellalta löytyy valikoimaa aina neljän neliön pienhytistä 34 neliön sviittiin.

Tähtiä kaksi.
 • Ravintolat
Laivalla on kolme ravintolaa sekä tapasbaari ja kahvila. Foodgarden-ravintolassa on erilaisia teemoja, kuten ”pohjoismaalaisia makuja”. Teemat vaihtelevat vuoden aikana. Testimenu oli huippu ja maksoi 37 euroa, Aftonbladet kirjoittaa.

Tähtiä kaksi.
 • Baarit
Rajallinen tarjonta. Olutvalikoimassa on 44 valinnanvaraa ja vikejä on 48.

Tähtiä kaksi.
 • Ostokset
Myymälä on pieni mutta valikoima on laaja. Hintaesimerkki: Litra Absolut Vodkaa maksaa 24 euroa.

Tähtiä kaksi.
 • Hyvinvointipalvelut
Pieni spa, jossa on sekä saunoja että altaita eri tarpeisiin. Myös hoitoja tarjolla. Sisäänpääsy spa-osastolle12 euroa.

Tähtiä kolme.
 • Viihdetarjonta
Disko, tanssiorkesteri, trubaduuri ja pianisti pitävät huolen musiikkitarjonnasta. Amorella satsaa kuitenkin enemmän lapsiin, joille löytyy valikoimaa aina leikkihuoneesta pallomereen.

Tähtiä kaksi.
 • Kokonaisuus
Tähtiä kaksi.

Amorella on ennen kaikkea kuljetusväline, ei niinkään viihdelaiva. Todellisten juhlakalujen kannattaa mieluummin matkustaa Ciderellalla.

Tähtiä alukselle yhteensä 15.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Suihkuun aamulla vai illalla? Asiantuntijoilla on selkeä vastaus

  2. 2

   Jere Karalahti vihjaili muutolla Thaimaahan – maksanut vanhoja velkojaan kymppitonneilla

  3. 3

   Video: 15-vuotias yritti poliisia karkuun kevytmoottoripyörällä – sinkoutui pyörän yli ojan pohjalle

  4. 4

   56-vuotiaana menehtyneen Onnen päivät -tähden kuolinsyy selvisi – ystävä kertoo surullisista viimeisistä viikoista

  5. 5

   Kommentti: Vaalitappio oli karmea herätys keskustalle – kulisseissa mietitään jo Sipilän seuraajaa

  6. 6

   Merenrantahuvila Strömsössä 6,3 miljoonaa – tältä näyttävät Suomen kalleimmat myynnissä olevat ”mökit”

  7. 7

   Sokeria karttava äiti tekee lapselle omat eväät päivähoitopaikkaan: ”Ystäväni sanovat minua niuhoksi”

  8. 8

   Huippusuosittu tv-tähti erakoitui ja lukittautui kartanoonsa – nähtiin ensimmäistä kertaa julkisuudessa yli kolmeen vuoteen

  9. 9

   Pornoelokuvafestivaali Helsingissä – ohjelmistossa myös suomalainen kulttiklassikko vuodelta 1971

  10. 10

   Yhdysvaltojen ydinsukellusvene saapui Etelä-Koreaan

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Kuvat: Temptation Islandiin uusi pariskunta – Pauliina, 20, rikkoo heti rajat poikaystävän selän takana

  2. 2

   Äänekoskelaista Jukkaa odotti kotona mystinen yllätys – naapuri näki, kuinka kattotiilet lensivät

  3. 3

   Minttu Räikkösen hulppea lapsuudenkoti uima-altaineen myynnissä – 7 huonetta ja 558 000 euron hintapyyntö

  4. 4

   Pysäyttävät kuvat pohjoiskorealaiselta moottoritieltä: Leveyttä kuin kiitoradalla, ruuhkat loistavat poissaolollaan

  5. 5

   Taloyhtiön kanssa ei olisi kannattanut riidellä: pariskunnalle napsahti 3600 euron laatoituksesta 55 000 euron lasku

  6. 6

   Presidenttiehdokas Macronin, 39, ja Brigitte-vaimon, 64, ”kielletty rakkaus” – lukiolaispojan ja opettajan suhde järkytti vanhempia

  7. 7

   Hups! Demi Mooren, 54, asuvalinta teki tähdelle tepposet – avonainen mekko paljasti rinnan

  8. 8

   Osaatko ratkaista puusepän pulman?

  9. 9

   Kuvat vain viikkoja ennen kuolemaa järkyttivät – 38-kiloiseksi kuihtunut snookerlegenda muistetaan myös hurjasta Suomen-vierailustaan

  10. 10

   Kodin viemäri tukkeutui ja vesi nousi lattialle – asiakas hämmästyi, kun vakuutus ei korvannut

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Hätkähdyttävä näky Padasjoen ABC:lla – sotilas asteli kahvilinjastolle rynnäkkökivääri mukanaan

  2. 2

   Äiti kosti poikansa röyhkeän tempun haudan takaa – vanhan äidin rahastaminen ei onnistunutkaan loppuun asti

  3. 3

   Nanna Karalahti ja Jere Karalahti: Ero!

  4. 4

   Nuori nainen julkaisi seksikkään takaapäin otetun kuvan – törkyinen detalji makuuhuoneessa varasti kaikkien huomion

  5. 5

   Samu Haber esitti kuohuttaneen Joutsenlaulu-version tv:ssä – katsojilta yksimielinen tuomio vedolle

  6. 6

   Poikaystävä jäi kiinni pettämisestä nololla tavalla kesken romanttisen illallisen – ravintolan Facebook-vastaus leviää vauhdilla

  7. 7

   Poliisi vahvistaa: Herttoniemenrannasta löytynyt ruumis on kateissa ollut Valtteri Ihalainen

  8. 8

   Radiojuontaja Kim Sainio kilahti täysin kesken juonnon – raivosi ja kirosi: Haastattelu Matti Nykäsen kanssa meni pieleen

  9. 9

   Näitä ennen ihan normaaleja asioita nykylapset eivät enää saa tehdä

  10. 10

   Kuvat: Temptation Islandiin uusi pariskunta – Pauliina, 20, rikkoo heti rajat poikaystävän selän takana

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Suihkuun aamulla vai illalla? Asiantuntijoilla on selkeä vastaus

  2. 2

   Jere Karalahti vihjaili muutolla Thaimaahan – maksanut vanhoja velkojaan kymppitonneilla

  3. 3

   Video: 15-vuotias yritti poliisia karkuun kevytmoottoripyörällä – sinkoutui pyörän yli ojan pohjalle

  4. 4

   56-vuotiaana menehtyneen Onnen päivät -tähden kuolinsyy selvisi – ystävä kertoo surullisista viimeisistä viikoista

  5. 5

   Kommentti: Vaalitappio oli karmea herätys keskustalle – kulisseissa mietitään jo Sipilän seuraajaa

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Kuvat: Temptation Islandiin uusi pariskunta – Pauliina, 20, rikkoo heti rajat poikaystävän selän takana

  2. 2

   Äänekoskelaista Jukkaa odotti kotona mystinen yllätys – naapuri näki, kuinka kattotiilet lensivät

  3. 3

   Minttu Räikkösen hulppea lapsuudenkoti uima-altaineen myynnissä – 7 huonetta ja 558 000 euron hintapyyntö

  4. 4

   Pysäyttävät kuvat pohjoiskorealaiselta moottoritieltä: Leveyttä kuin kiitoradalla, ruuhkat loistavat poissaolollaan

  5. 5

   Taloyhtiön kanssa ei olisi kannattanut riidellä: pariskunnalle napsahti 3600 euron laatoituksesta 55 000 euron lasku

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Hätkähdyttävä näky Padasjoen ABC:lla – sotilas asteli kahvilinjastolle rynnäkkökivääri mukanaan

  2. 2

   Äiti kosti poikansa röyhkeän tempun haudan takaa – vanhan äidin rahastaminen ei onnistunutkaan loppuun asti

  3. 3

   Nanna Karalahti ja Jere Karalahti: Ero!

  4. 4

   Nuori nainen julkaisi seksikkään takaapäin otetun kuvan – törkyinen detalji makuuhuoneessa varasti kaikkien huomion

  5. 5

   Samu Haber esitti kuohuttaneen Joutsenlaulu-version tv:ssä – katsojilta yksimielinen tuomio vedolle

  6. Näytä lisää