Veikkausliiga

Valikko

Valitsemasi sisältö kuuluu IS Extran tilaukseen.

9,90 €/kk

Veikkausliigan Futiskierros 9.4.2016

Ota täällä varaslähtö Jimillä esitettävään Veikkausliigan Futiskierros-lähetykseen jo kello 15.30 alkaen.
Kauden ensimmäisen Futiskierroksen pääottelussa Shefki Kuqi johdattaa PK-35 Vantaan kuumaan paikallistaistoon HIFK:ta vastaan.

Jimin suora lähetys alkaa lauantaina kello 15.50, mutta IS Extran puolella pohjustus otteluihin alkaa jo kello 15.30. Sanomatalon jalkapallostudiossa kutkuttavaa peli-iltaa ruotivat studioisäntä Antti Virolainen sekä asiantuntijat Juho Rantala ja Saku-Pekka Sundelin.

Sebastian Waheebin selostaman PK-35 Vantaan ja HIFK:n pääottelun rinnalla Futiskierros-lähetyksessä ollaan tiiviisti myös muiden samaan aikaan pelattavien otteluiden sykkeessä mukana. Otteluiden huippuhetket poimitaan heti tuoreeltaan toimitettuina kurkistuksina lähetykseen mukaan.

Lauantain muissa otteluissa mitalitaisteluihin povatut FC Inter ja FC Lahti avaavat Veikkausliiga-kautensa Turussa, viime kauden hopeamitalisti RoPS vierailee Ahvenanmaalla IFK Mariehamnin kotikentällä ja KuPS isännöi Kuopion keskuskentällä Tampereen Ilvestä.

Erittäin mielenkiintoinen ottelu on luvassa myös pohjoisessa, missä sarjanousija PS Kemi joutuu heti kovimpaan mahdolliseen testiin, kun vastassa on hallitseva mestari, loistavia hankintoja talven aikana tehnyt SJK.

Veikkausliiga on alkaneella kaudella näkyvästi esillä Nelonen Median vapailla kanavilla. Futiskierros-lähetyksiä on kauden mittaan tarjolla kaikkiaan kuusi. Ensimmäinen Futiskierros tulee Jimiltä, sen jälkeen kanavana on Nelonen. Nelosen ensimmäisen Futiskierroksen pääottelussa 7. toukokuuta kohtaavat PK-35 Vantaa ja HJK.

Kaikki Veikkausliigan ottelut ovat katsottavissa IS Extrassa.