Kamppailulajit

Valitsemasi sisältö kuuluu IS Extran tilaukseen.

9,90 €/kk

Cage 36 -vapaaotteluilta 3.9.2016 klo 17.45

Espoon Janne ”Jamba” Elonen-Kulmala saa syyskuun 3. päivä Helsingin Kulttuuritalolla CAGE 36 -ammattilaisvapaaottelutapahtuman pääottelussa vastaansa brasilialaisen Denis ”Alagoas” Silvan.

Ottelut Kulttuuritalolla alkavat kello 18. IS Extran suora lähetys alkaa noin kello 17.45.

Kyseessä on huipputason kohtaaminen kun 10-ottelun voittoputkessa oleva "Jamba" kohtaa 8-ottelun voittoputkessa olevan Silvan.

Ensimmäistä kertaa CAGE-pääottelussa nähtävä Elonen-Kulmala toivoi aiemmin kovaa vastustajaa ja vakuutti olevansa valmis valokeilaan.

- Unelmavastustaja olisi kova ukko, joka on tyylillisesti mulle passeli, totesin aikaisemmin kun kysyttiin millaista vastustajaa haluaisin pääotteluun. Denisin matseja katellessa osuu aika kivasti tohon meikän aikasempaan kuvaukseen. Hatunnostot siis matchmaker Lampenille, kommentoi Elonen-Kulmala vastustajaansa MMA Finlandin tiedotteessa.

Silva on ennättänyt ammattilaisurallaan kerätä 10 voittoa ja kärsinyt ainoastaan yhden tappion. Voitoista puolet ovat tulleet ennen täyttää aikaa kuristuksin ja tyrmäyksin. Ennen Elonen-Kulmalan kohtaamista 21-vuotias Silva pitää yllä kisatuntumaa ottelemalla heinäkuussa Brasiliassa 10 voittoa ja kaksi tappiota omaavaa Rodrigo Praiaa vastaan.

4-vuotta jatkuneessa voittoputkessa olevan Elonen-Kulmalan ammattilaissaldo on 14 voittoa, joista suurin osa on hankittu tyrmäyksin tai lopetuksin, ja ainoastaan 4 tappiota. Tuorein voitto tuli vartalopotkutyrmäyksellä maaliskuussa Lemmy Krusicia vastaan. Ennen ammattilaiseksi siirtymistä Elonen-Kulmala ennätti otella amatöörinä 23 voittoa, 3 tappiota ja 2 ratkaisematonta. Suomen mestaruuksia hänellä on peräti neljä, joista kaksi on ansaittu poikkeuksellisesti samana päivänä voittamalla oman sarjansa finaaliottelut niin nuorten, kuin aikuistenkin sarjoissa. Lisäksi Elonen-Kulmalalla on kaksi kultamitalia kansainvälisistä Finnish Open -turnauksista.

Illan ottelukortin ja tuoreimmat tiedot tapahtumasta löydät MMA Finlandin sivulta tästä.