MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Mies voitti 300 000 euroa Kenosta: ”Seuraavan suurvoiton lahjoitan”

Julkaistu:

ILMOITUS Nokialaismies voitti 300 000 euroa Kenosta ja miettii tarkkaan, kenelle voitosta kannattaa kertoa. Pelaaminen jatkuu huimasta voittosummasta huolimatta samaan malliin.
Nokialaista nettipelaajaa onnisti isosti, kun hän voitti Kenon marraskuisesta ilta-arvonnasta huikean potin. Voitokas nokialaismies oli pelannut 10-tason Kenonsa 1,5 euron panoksella. Koska pelaaja oli pelannut rivinsä veikkaus.fissä, hän sai voitot kätevästi suoraan tililleen.

”Pelaan monia eri pelejä ja käyn noin kerran viikossa katsomassa, onko mitään tullut. Minusta on kiva tietää, että pelaamani rahat tukevat muun muassa liikuntaa ja kulttuuria”, mies pohtii voittoaan.

Voittaja kertoo, ettei rahoille ole tällä hetkellä suurta tarvetta, joten summa jää tilille myöhempää käyttöä varten.

”Aion jatkaa pelaamista, ja jos vielä kohdalle osuu jokin isompi voitto, niin lahjoitan sen sitten sisarusten perheille. En aio voitostani huudella, vaan katson nyt ihan rauhassa, kenelle voitosta kannattaa kertoa”, voittaja myhäilee.

Kenossa on nykyään kolme arvontaa päivittäin. Kaikista suurin Pirkanmaalle saatu kenovoitto osui Valkeakoskelle vuonna 2010, jolloin nettipelaaja voitti huimat 750 000 euroa.

Tämä sisältö on Veikkauksen ja Sanoma Content Marketingin tuottamaa mainossisältöä.

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kolme arvontaa päivittäin, klo 14.45, 20.45 ja 22.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno

MAINOS
Lue myös:

MAINOS