MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Aviopari voitti samasta arvonnasta 200000 ja 50000 euroa - Vaimo toppuuttelee miehen matkahaluja

Julkaistu:

MAINOS "Katsotaan nyt, katsotaan nyt", vaimo toppuuttelee.
Järvenpääläisessä kodissa piti ottaa pienet rauhoittavat iltahömpsyt, sillä Keno-arvonnan päätteeksi miehen kenotosite oli äkisti muuttunut 200 000 ja vaimon 50 000 euron arvoiseksi.

Miehen voitto tuli Kenon 10-tason ja naisen 9-tason pelitavalla. Pariskunta kertoo lainojen saavan kyytiä voittorahojen myötä, ja mökille on suunnitelmissa rakentaa uusi sauna.

- Onhan tämä aikamoinen onnenkantamoinen. Hyvä tuuri, että voitto osui molemmille. Kyllä minä aivan hätkähdin, kun televisioruutuun tipahteli toinen toisensa perään oikeita numeroita, mies muistelee.

Aivan tyhjästä voitot eivät toki pariskunnalle osuneet, sillä erityisesti perheenpää on tavannut ruksia kenorivejä säännöllisesti.

- Olen yleensä pelannut Kenoa 9-tasolla, mutta parin viime vuoden aikana olen lisännyt samaan kuponkiin myös muutaman 10-tason rivin. Nyt kehotin rouvaakin täyttämään oman kupongin. Numerot olivat meillä muutoin samat, mutta häneltä jätettiin 24 pois. Minultapas se löytyi! mies kertoo pilke silmäkulmassa.

Mies paljastaa myös, että kahden kupongin pelitaktiikka perustuu osittain itsekkäisiin syihin.

- Ajattelin, että jos niin hyvä tuuri käy, että nyt osuu, tulee sitten molemmille omat voitot. Olen katsos niin nuuka, etten olisi halunnut jakaa omaa voittoani, hän vitsailee.

Tuplaonni vaati triplatarkistukset


Voiton todentamiseen tarvittiin illalla tv, kenotositteet, kaksi silmäparia ja lopulta myös pieni rentoutusryyppy.

- Katselin arvontalähetystä olohuoneessa. Silmäilin vuoroin paperinpalasia edessäni ja vuoroin TV-ruutua. Ensin tajusin, että kahdeksan ensimmäistä numeroa oli kohdillaan ja sitten tuli vielä yhdeksäs ja kymmeneskin. Oli pakko kutsua vaimo paikalle keittiöstä, mies kertoo.

- Niin, sinähän pyysit vielä tarkistamaan, että pitävätkö ne tositteen numerot varmasti paikkansa, nainen muistelee uskomatonta hetkeä.

Mies oli aivan ällikällä lyöty, kun voitto todella valkeni hänelle.

- Sitten pidin 15–20 minuutin paussin ja istuin vaan. Sen jälkeen tarkistin numerot vielä kertaalleen teksti-tv:stä.

- Pienet iltahömpsyt piti ottaa ja siltikään uni ei meinannut millään tulla, kun ajatukset vaan pyörivät päässä, vaimo vahvistaa.

Yhteensä 250 000 voittosummalle on jo mietitty käyttökohteita.

- Ensimmäisenä maksetaan oma osuus taloyhtiön lainoista pois. Eikä uusista tulevista remonteista kanneta enää huolta. Sitten mökille rakennetaan kyllä uusi sauna, mies päättää.

- Joku pieni matka olisi myös kiva tehdä, nainen tuumaa.

Mutta minne matka suuntautuisi? Siitä pariskunnalla on eriävät mielipiteet.

- Minä haluaisin jonnekin lähelle, mutta mies haaveilee kaukokohteesta. Katsotaan nyt, katsotaan nyt, nainen toppuuttelee.

Varmaa kuitenkin on, että tuplavoitolla pääsee minne vaan. Vaikka sitten kaukaisia sukulaisia morjestamaan.

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS