MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Porilaisäiti voitti 250000 euroa kenosta, tuhlaa VIP-festarilippuun

Julkaistu:

MAINOS "Olen odottanut maaliskuusta saakka, että näkisin suosikkibändini. Kerrankin ei tarvitse laskeskella, mihin on varaa."
Joskus elämä vaan yllättää ja huolet häviävät kerralla. Näin kävi porilaisnaiselle, joka 250 000 euron kenovoiton huomattuaan oli neljässä tunnissa päässyt eroon asuntolainasta, tulevista ajokortti- ja moporahahuolista, ainaisesta europulasta ja tinkimisen tarpeesta.

Ostoslistalleen nainen kirjasi uudet autot perheelle, kodin remontin ja pitkään haaveissa olleet Converse-kengät lapsille. Voittajan voi sen sijaan tavata VIP-aitiosta lempibändin seuraavalla keikalla.

Ainaisten rahahuolien kanssa kamppaillut porilaisnainen on pelannut jo vuosien ajan uskollisesti Kenoa pienen elämänmuutoksen toivossa. Vakinumeroilla täytetty muutaman euron rivi on yleensä täytetty netissä.

- Mutta sillä kertaa olin unohtanut pelata verkossa, joten päädyin Veikkauksen myyntipaikkaan. Ostin myyjältä täyskenon ja lisäsin siihen KunkkuKertoimet isomman voiton toivossa. Peliin ei tullut voittoa, mutta päätin uusia rivin seuraavana päivänä, nainen kertoo.

Näin myös tapahtui. Kaiken muuttanutta Kenon ilta-arvontaa nainen ei kuitenkaan tullut katsoneeksi. Sen sijaan seuraavana aamuna hän ryhtyi tarkistamaan tositettaan.

- Luin lappua varmaan kymmenen kertaa ja vertasin netissä oleviin tietoihin. Tivasin mielessäni, että oliko siinä nyt oikea päivä, arvonta, numerot... Aluksi luulin, että pelissä oli vain 9 oikeaa numeroa, mutta sitten tajusin, että ei hitto, minullahan oli 10-tasolla kaikki oikein ja päiväkin täsmää! nainen tuulettaa.

Porilainen soitti jännityksissään heti pomolleen ja ilmoitti tälle voittaneensa Kenosta 250 000 euroa.

- Kerroin, etten tule töihin ja lähdin ajamaan Veikkaukseen kädet täristen. En tiennyt itkeäkö vai nauraako. Tuntui niin uskomattomalta, että vihdoin tuli se päivä, josta olin aina haaveillut. Matkalla puhuttiin isännän kanssa ainakin 20 kertaa. Hän kyseli kerta toisensa jälkeen, että onko se nyt oikeasti totta. Ollaanko me todellakin velattomia, nainen kertoo tunteet pinnassa.

Neljän tunnin ajomatkan aikana nainen ehti jo soittaa pankkiin ja hoitaa raha-asioitaan.

- Kysyin, miten paljon jää jäljelle, kun maksetaan laina pois, laitetaan rahaa sivuun ajokortteihin ja mopoihin ja uusitaan autot. Pankinjohtaja sanoi, että puolet, nainen kuvailee.

Sen kuultuaan nainen päätti, että hän ostaa paluumatkalla lapsille vain haaveissa siintäneet Converse-tennarit ja merkkireput, joita he eivät entisessä elämässä olisi ikinä saaneet.

- Ja urheilukaupasta poika saa nyt valita ihan sen mailan, jonka tahtoo, nainen lisää.

Perhe ei ole koskaan käynyt ulkomailla tiukan budjetin vuoksi, joten sellainenkin luksus on lapsille luvassa. Omia ostoksiaan nainen joutuu hetken pohtimaan.

- Ehkä ostan nyt VIP-lipun festareille tavallisen sijaan. Olen odottanut maaliskuusta saakka, että näkisin suosikkibändini. Kerrankin ei tarvitse laskeskella, mihin on varaa, hän huokaa.

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS