MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Kuka Sale Herukan asiakas Oulussa laati 200000 euron voittorivin?

Julkaistu:

ILMOITUS Viikon suurin voitto päätyi Ouluun, jossa onnellinen voittaja vaurastui 200 000 eurolla Sale Herukassa laatimallaan euron rivillä. Hän sai sunnuntai-illan arvonnassa täysosuman 10-tason riviinsä. 
Kenokone pyöräytti runsaasti voittoja kesäkuun ensimmäisen viikon päätteeksi (23/2015). 
 
Sunnuntain muut voittajat olivat päiväarvonnasta. Iisalmeen osui 30 400 euron voitto, joka koostui kahdesta pelistä. Ensimmäiseen osui 9 oikein 9-tason pelissä ja toiseen 8 oikein 9-tason pelissä.

Voittaja laati rivinsä K-supermarket Torikulmassa. Päivän toinen voitto meni Ähtäriin, jossa pelaaja voitti 8-tason täysosumalla 20 000 euroa. Hän pelasi kahden euron panoksella Honkaniemen Kirjakaupassa.
 
Kouvolaa onnisti lauantain ilta-arvonnassa. S-market Kuusaankeskuksessa pelattuun kenoriviin osui 8-tason täysosuma. Pelaaja voitti kahden euron panoksella 20 000 euroa.
 
Merikarvialla iloittiin perjantai-iltana. Paikallisessa K-marketissa pelattuun riviin osui pyöreät 100 000 euroa 10-tason täysosumalla. Voitto tuli 0,50 euron panoksella.
 
Länsirannikolle osui voitto myös torstai-iltana. Uudessakaupungissa asuva Kenon pelaaja sai riviinsä 8-tason täysosuman ja voitti 20 000 euroa. Hän laati pelinsä Veikkauksen nettisivuilla.
 
Pääkaupunkiseudulle osui kaksi voittoa. Helsinkiläisessä Tupakkakauppa A Pitkäsessä pelatusta Kenosta tuli 50 000 euron voitto torstai-illan arvonnassa. Vantaan Länsimäessä asuva nettipelaaja voitti 30 000 euroa keskiviikkoiltana.

Kanta-asiakkaille voitot suoraan tilille


Voittorahat saa suoraan tililleen, kun pelaa Veikkauksen verkkokaupassa veikkaus.fi:ssä tai kun myyntipaikassa pelatessa näyttää Veikkaus-korttia. Myös ajokortti, Kela- tai henkilökortti käyvät tunnistautumiseen, jos pelaaja on jo Veikkauksen kanta-asiakas.
 
Voittajista rahat saavat suoraan tililleen Iisalmen, Ähtärin, Merikarvian, Uudenkaupungin, Helsingin ja Vantaan voittajat. Vain Oulun 200 000 euron voittaja ja Kouvolan 20 000 euron voittaja joutuvat vielä asioimaan Danske Bankissa tai Veikkauksen pääkonttorilla. Yli 150 000 euron voitot on mahdollista lunastaa ainoastaan Veikkauksen pääkonttorista Vantaalta. 

ILMOITUS

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS