MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Mies voitti 200000 euroa - tekstasi vaimolle kertovansa illalla uutisen: "Mutta ei, ei sentään hullutella! Siwasta ostin pullapitkon"

Julkaistu:

ILMOITUS Porilaismies juhlisti 200 000 euron voittoa perheensä kanssa pullapitkolla. Miehen aamurutiinit saivat uuden käänteen, kun edellisillan arvonnan tulos paljastui hänelle. Hän aloittaisi päivänsä 200 000 euroa rikkaampana.
Miehen maaliskuinen torstai alkoi normaalilla arjen pyörityksellä. Poika oli saatettava koulutielle ja itse suunnattava työmaalle. Pojan aamutoimien edistymistä odotellessa porilaismies tarkisti edellisillan kenorivin.

Aamutuimaan mies mumisi pojalleen, että nyt taisi iskälle tulla hieman suurempi voitto. Sen verran unenpöpperöinen ja voitosta pää pyörällä mies oli, että tilanne vaati puhelinsoiton Veikkauksen asiakaspalveluun.

- Olenko nyt lukenut oikean päivän lehteä ja oikeaa riviä, muisteli mies mielensä kiemuroita voittopäivän aamuna.

Asiakaspalvelu vahvisti miehen tiedon: hän oli voittanut Kenosta euron panoksella 200 000 euroa. Välittömästi mies lähetti tekstiviestin vaimolleen. Hän viestitti vain salaperäisesti, että illalla vaimo kuulisi iloisia uutisia.

- Aavistin, että mies on voittanut pelissä, nainen naurahti voittokahvien ääressä Veikkauksella.

Illalla mies saapui kotiin kertomaan ilouutista pullapitko kainalossa.

- Mietin ensin, että käyn ostamassa oikein leivokset, mutta ei, ei sentään hullutella! Siwasta ostin pullapitkon, mies tokaisi.

Koti remontoidaan mieleiseksi


Mies oli juuri pari päivää ennen voittoa leikkinyt ajatusleikkiä mielessään. Hän pohti, mitä tekisi, jos voittaisi 200 000 Kenossa. Nyt ennakkoajatukset tulivat tarpeeseen, sillä rahankäyttökohteita voi alkaa tosissaan miettiä.

Pariskunta on juuri ostanut omakotitalon, joka kaipaa remonttia. Remonttilainahakemuksen voi nyt laittaa sivuun, kun kahisevaa löytyy omasta takaa. Sisustusostoksillekin he saattavat suunnata.

- Ei tarvitse katsoa hintalappua, vaan voi ostaa sitä mikä oikeasti miellyttää silmää, mies myhäili.

ILMOITUS

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS