MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Onko tässä Suomen hyväonnisin pariskunta? - Kummallekin napsahti jättivoitto!

Julkaistu:

MAINOS "Viiden vuoden päästä aion siirtyä eläkkeelle. Sitten ollaan enemmän mökillä ja etelässä."
Ensin nainen kuittasi perheen velat 50 000 euron voitollaan. Pari vuotta myöhemmin miehelle osui 200 000 euron täysosuma.

- Se tuli neljä vuotta sitten. Ihan yllättäen. 9-tason Keno ja euron panos, pariskunnan kauniimpi osapuoli kertoo.

- Luin jostakin, että Kokemäelle oli osunut 50 000 euron voitto, joka oli pelattu Teljä-Potissa, tuossa meidän lähipelipaikassa. Huudahdin, että mähän olen pelannut siellä! Siskoni tivasi heti, että oletko sä nyt tarkastanut pelejäsi. Kyllä mulle tuli kiire kotiin, nainen muistelee nauraen.

Nainen kertoo juuri voittoa edeltävällä viikolla päivitelleensä, ettei hänellä ollut rahaa mihinkään.

- Mutta siinä se 50 000 euroa oli sitten tililläni, hän kuvailee Veikkaus-kortilla pelattua voittoa ja sen ilmestymistä pelitilille.

Kun voitto oli varmistunut, hän lähetti ”isännälle” viestin, jossa naisen kertoman mukaan luki: ”Hei, voitin Kenosta 50 000e, ei ole vitsi”.

- Olihan se yllättävä tunne. Halusin heti maksaa asuntovelan pois, vaikka mies yrittikin toppuutella ja ehdotti, että pitäisin vaikka vuorotteluvapaata, vähän nauttisin rahoista. Mutta en minä jättänyt itselleni senttiäkään. Koko summa meni lainoihin ja hyvä niin, hän muistelee vuotta 2010.

Toinen voitto miehelle

Kolme vuotta naisen kenotuurin jälkeen perhettä kohtasi toinenkin uskomaton voitto.

- Ei siinä mitään. Ostin jouluaatonaattona rivin Kenoa. Teen aina kaksi viikkoa kerrallaan yhden 10-tason rivin Kenon ilta-arvontoihin. Panoksena on euro. Ja pelipaikka on myös aina sama, kahvila Teljä-Potti, josta parempi puoliskokin voitti omansa. En niitä rivejä tarkista koskaan. Tulevat voitot sitten pankkitilille, jos on tullakseen. Kun onnittelijanainen sitten yllättäen soittikin Veikkauksesta, kysyin, että onko tullut enemmän kuin euro. Ja siihen se vastasi, että nyt on tullut enemmän, mies naureskelee.

Ensin mies luuli, että soitto oli pilaa.

- Pari yötä meni, etten saanut oikein nukuttua. Pyöriskelin ja mietin, jatkaako töitä vaiko ei. Olisi mulla ollut mahdollisuus lopettaakin.

Kokemäkeläismies olisi halunnut heti jouluaattona nostaa rahansa pankista, mutta konttorit menivät kiinni jo kello yhdeltä.

- Tapaninpäivän jälkeen menin pankkiin jo kymmeneltä ja sanoin kassaneidille, että ota nyt kaikki rahat tähän pöydälle, niin mä näen, mies virnistää.

Joulun jälkeen mies lähti pohjoiseen ajamaan rekkaa ja tuli vasta kahdeksan viikon päästä takaisin.

- Ei se voitto muuttanut normaalielämää. Vanhat rutiinit jatkuivat heti. Yhtä nuukasti sitä eletään kuin ennenkin. Rahan saa tietysti menemään, mutta kyllä sitä mietti tarkkaan, mihin rahansa pistää. Viiden vuoden päästä aion siirtyä eläkkeelle. Sitten ollaan enemmän mökillä ja etelässä.

Haave Unelmasta toteutui

200 000 euron kenovoittaja suhtautuu tuuriinsa puhtaan rationaalisesti.

- Ihan sattuman kauppaa se on ollut. Olisi riittänyt pienempikin summa. Meille oli heti selvää, että kaikki rahat pistettäisiin uuteen mökkiin. Avovaimo sanoi, ettei tehdä pelkkää suunnitelmissa ollutta peruskorjausta vaan rakennetaan kokonaan uusi. Sellainen tänne on nyt nousemassa. Talviasuttava ja sisävessa, ihan kuin omakotitalo, jossa on kaikki kodin mukavuudet, rakennustyömaalta tavoitettu mies kertoo.

Mökki on herättänyt paikkakunnalla huomiota.

- Mökin nimi on Unelma. Se on ollutkin mun unelma. Mökki on upealla paikalla kallion päällä ja täältä on hienot maisemat joelle. Joulukuussa pitäisi olla valmis, mies kertoo ylpeänä.

Keno-peliä mies ei ole jättänyt.

- Pelaan samalla lailla ja samalla panoksella kuin ennenkin. Muutaman kerran olen ostanut Eurojackpotin.

Pariskunta miettii hetken, kun heiltä kysytään, mitä he tekisivät, jos kolmas voitto osuisi vielä kohdalle.

- Jos nyt tulisi, ei sitä kyllä oikein tietäisi, mitä rahalla tekisi. Ei sille oikein olisi enää mitään käyttöä, he pohtivat.

- Mutta jos nyt tulisi, sen tekisin toisin, etten sanoisi voitosta kenellekään, nainen sanoo lopuksi.

Voittajan nopeat:


Traktori vai Ferrari?
Traktori
Omakotitalo vai kerrostalo? Omakotitalo
Kotimaan matka vai ulkomaan matka? Ulkomaan matka
Työnteko vai oloneuvoksena oleilu? Työnteko, jotta aika kuluisi
Futis vai lätkä? Lätkä
Sarjakuva vai romaani? Sarjakuva
Sinfonia vai rockkonsertti? Ei kumpikaan
Kahvi mustana vai maidolla? Maidolla
Kauluspaita vai ruutupaita? Ruutupaita
Lottovoitto vai kenovoitto? Lottovoitto
Kenon ilta- vai päiväarvonta? Ilta-arvonta

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS