MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Kalamiehen tositarina: Ensin tuli 15000 euroa, sitten 600000 euron jättipotti!

Julkaistu:

ILMOITUS Kerran vuodessa ikipelin jättävä helsinkiläinen kalamies ei liioittele, kun hän kertoo uskomattomasta Keno-tuuristaan

- Tapanani on pelata netissä ikipeli aina vuodeksi eteenpäin. Ei tarvitse koko ajan olla niitä pelejä laittamassa. Toukokuussa tuli jo 15 000 euroa, mutta nyt pätkähti oikein kunnolla.  Numerot riviin olin valinnut itse, voittaja myhäilee.
 
Helsinkiläismies kertoo, että hänen ystävällään oli ollut mututuntuma siitä, että voitto joskus tulisi miehen kohtaloksi.
 
- Mutta en minä itse uskonut, että voittaisin. Olihan se iso yllätys, hän kertoo.
 
Marraskuun viimeisenä keskiviikkona Helsingin Mellunmäessä asuvaa Kenon pelaajaa kuitenkin lykästi ja mies nousi voitollaan vuoden 2014 suurimpien kenovoittojen tilastossa jaetulle kakkossijalle. Aiemmin helmikuussa Karkkilan linja-autoasemalla pelattuun riviin oli osunut niin ikään 600 000 euron voitto.

Voiton myötä rakas kalastusharrastus nousee elämän keskiöön. 

- Harrastan kalastusta ja tämä voitto mahdollistaa puolen vuoden vuorotteluvapaan kalaisissa merkeissä. Vanhempien kanssa mietitään myös asumisjärjestelyt uusiksi heidän vanhuuden päiviään helpottamaan. Ja tietysti voitto auttaa myös kivasti lähestyviä omia eläkepäiviäni. Ei tarvitse venyttää ihan joka pennosta, mies kertoo.
 
Keno on Veikkauksen toiseksi suosituin peli. Kenoa voi pelata kaksi kertaa päivässä. Pelaaja voi osallistua joko päiväarvontaan, ilta-arvontaan tai molempiin. Kenossa arvotaan 20 numeroa 1 ja 70 väliltä.

Pelaaja valitsee pelatessaan tason, joka määrää sen, kuinka monta oikeaa numeroa hän yrittää arvata. Mitä korkeampi Keno-taso, sitä suuremmat voitot; mitä alempi Keno-taso, sitä helpompaa on voittaa kyseisen tason päävoitto.

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS