Tiina, Kirsi, Krista

Jalkapallo

Valikko

Suuri ja mahtava mahdollisuus, Huuhkajat! Seuraa kohtalonottelua IS:n kanssa!

Julkaistu: , Päivitetty:

90.+2 min: Lisäaikaa vielä minuutti jäljellä, stadion on lähinnä sinipunavalkoinen. Suomen lippujakin fanit heiluttelevat vielä urhoollisesti. Kyllä, sitä voi jo kutsua jalkapallokulttuuriksi! Huuhkaja on taas saamassa pataan niin, että höyhenet pöllyävät, mutta suomalaiskatsomokin on vielä paikalla.

90. min: Vaihdosta kentälle tulleella Pavljutshenkolla riitti vielä energiaa jahdata yhtä maalia. Komea haltunuottoa, pari pomppua pään päällä, ja tiukka veto... Mutta tällä kertaa on toppari Hannu Tihinen sopivasti edessä.

88. min: Pallo pyörii venäläispuolustajalta toisella, kun stadionilla vilkuillaan tiiviisti jo kelloon. Peli on ollut pitkään selvää, ja viimeiset minuutit ovat puhdasta pallottelua. Sulle, mulle, sulle, mulle... Suomi koittaa vielä kertaalleen Akinfejevin virettä, mutta Roman Eremenkon epätoivoinen laukaus ei löydä osoitetta, paitsi jos se oli tarkoitettukin jollekin katsomossa istuneelle.

87. min: Venäjä nousee nyt vahvasti oikealta kaistalta. Pallo kulkeutuu Arshavinille, joka pistää jalat riplaamaan. Suomen onneksi - tai sama se enää on - pallo karkaa jaloista, eikä Arshavin tällä kertaa tinttaa maalia.

85. min: Suomi pelailee nyt vain omassa päässä. Pallonhallintatilasto kyllä kohenee, mutta se on laiha lohtu. Jääskeläinen katselee rauhassa, kummalle puolustajalle pallon pelaisi. Keskikentällä Tainio saa taas nilkoilleen. Toivottavasti Liechtenstein-pelin jälkeiset vammat on laastaroitu kunnolla.

82. min: Eipä ole Hyypiäkään enää pelissä ajatuksella mukana. Sami seurailee korkeaa keskityspalloa, lykkää päänsä väliin - ja syöttää Roman Pavljutshenkon läpiajoon. Pomppiva laukaus painuu kuitenkin vasemmalta ohi. Samaan aikaan poliisit ovat tulilinjalla, kun venäläiskatsojien liekehtivä savupommi (tai joku vastaava, toimituksessa ei ole räjähde-eksperttiä paikalla) lentää maahan.

80. min: Vielä pitäisi kymmenen minuuttia tsempata, vaikka pää on notkolla. Suomi koittaa nyt epätoivoisesti roikottaa Mikael Forssellille pitkiä ilmapalloja, mutta Miklu on auttamatta liian yksin. Eremenko jr:n ja Litmasen poistuttua kentältä, Suomen pelistä on puuttunut kokonaan juonikkaat syötöt tai edes niiden yritykset. Se kertoo karua kieltä siitä, kuinka pieni Suomen rosteri on.

78. min: Hiddink päästää vielä Sergei Semakin irti. Tilaa hänelle tekee Vladimir Bistrov. Tuloksen kannalta vaihto on merkityksetön. Ennen peliä Huuhkajien odotettiin tosissaan haastavan Venäjän kotikentällään, mutta totuus on valitettavasti toinen. Ja se totuus koostuu tänään parista taitavasta yksilöstä, ja maltillisesti pelisysteemistä.

76. min: Huuhkajat ovat nyt saaneet painopisteen vieraiden päätyyn, mutta hallinta on varsin näennäistä ja pallo pysyy laidoilla. Sitä paitsi paine tulee noin 60 minuuttia myöhässä.

75. min: Suomi oli jälleen kulmalipulla, mutta Akinfejev oli nyrkkeineen pallon ja suomalaisten välissä. Suomella riittäisi pitkiä miehiä erikoistilanteisiin, mutta jostain syystä ne ovat tänään olleet luokattoman huonoja.

73. min: Roman Eremenkolta alkaa pinna olla hiljalleen poikki. Nuorukainen lähti aivan valtavin odotuksin synnyinmaansa kaatoon, mutta kun tahti on ollut nähdyn tylyä, Eremenko turhautuu. Varoituksen arvoisesti.

71. min: Hohhoijjaaaaa.... Suomea viedään, omissa soi, kun Petri Pasasta ei näy mailla eikä halmeilla. Konstantin Zhirjanov malttaa ja katselee, kun Sami Hyypiä poukkoilee edessä. Pieni rytmin hidastus, Hyypiä juoksee alta pois ja komea laukaus Jässin maalin yläkertaan. 0-3 - synkkää jälleen kerran.

70. min: Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, ettei Suomella ole elkeitä minkäänlaisen loppukirin virittelystä. Tintti Johansson koittaa kyllä raataa, välillä vasemmalla laidallakin, mutta palloa Huuhkajat eivät haltuunsa saa. Hyökkääjien energia on tänään mennyt venäläisten rakentelun häiritsemiseen.

69. min: Ja tähän loppuu Jari Litmasen iltapuhde. Baxter käyttää toisen vaihtonsa, kun Litti tekee tilaa Teemu Tainiolle. Se alakerran miehen vaihtaminen selvästi hyökkäävämpään kaveriin jäi sitten toiveeksi... Luovutuksen makua - vai realismia?

68. min: Hiddink on kyllä melkoinen velvo. Kaikki odottelivat Tottenhamin Roman Pavljutshenkoa avaukseen, mutta niin vain siellä viilletti muuan Kerzhakov. Mies iski kaksi osumaa, ja marssi tyytyväisenä vaihtoon 68. minuutilla. Pavljutshenko sisään.

66. min: Huuhkaja-toiveet nousevat taas vähän, kun Litti astelee kulmalipulle. Mutta jälleen kerran kulma on huono, ja totuuten nimissä pitää sanoa, ettei Litmasesta sittenkään - muutamista älynväläyksistä huolimatta - ole tänään ollut Huuhkajien pelastajaksi. Mutta minkäs teet, kun pitää huonompien kanssa pelata (no tämä nyt on tällainen provosointi vain).

64. min: Suomen MM-haaveet valuvat ohuemmiksi tasarytmissä 90 minuuttia lähestyvän pelikellon kanssa. Äijää ylös nyt vain, ja jos toivoa saa, nuoria miehiä kehiin ja äkkiä! Eikä todellakaan sitten vaihdeta hyökkäyspään pelaajaa toiseen moiseen. Alhaalta miestä penkille, ja hyökkääjä sisään. Kiitos.

61. min: Losa Eremenko ulos, Joonas Kolkka sisään. Ryhmitys ei muutu millään tapaa, mutta jos ei muuta, niin on Kolkka tuoreilla jaloilla ainakin tolkuttoman paljon nopeampi kuin Eremenko. Maalintekovoimaa Kolkka ei varsinaisesti ryhmään tuo: laituri on osunut maajoukkueessa viimeksi vuonna 2003!

60. min: Hyvin se näyttää nyt Zhirkovilta puolustaminenkin sujuvan. Tintti Johansson koittaa nousta oikealta laidaltaan, mutta vikkelä Zhirkov - jota muuten koitetaan vahvasti värvätä Chelseaan - seuraa ja peittää syöttölinjat. Siispä Tintti lakaisee pallon minne sattuu...

59. min: Ai niin, missä on muuten Mikael Forssell? Niin, ei siis sillä, ettäkö joku loukkaantuminen tai muuta olisi tullut, mutta kun Miklu on ollut koko ottelun aivan varjoissa. Syitä on tietysti monia, eipä ole Miklulle pystytty yhtään palloakaan pelaamaan.

57. min: Moisander on jo pariin kertaan päässyt hyvin katkomaan venäläisten pitkät ilmapallot. Nyt pitäisi kuitenkin päästä omista poiskin, mutta Guus Hiddink peluuttaa joukkojaan erinomaisen järkevästi - maltilla, hitaasti ja niin, ettei Suomi pääse pallolliseksi ja hakemaan kavennusta.

54. min: Ennen 2-0-osumaa Kallion Tontsaa vietiin kuin litran mittaa, klassisesti tietenkin puikoista! Se riitti Baxterille, joka käskyttää välittömästi Niklas Moisanderin Kallion tilalle vasemmaksi pakiksi. Toisaalta Moisander on kyllä karkeasti arvioiden noin 87 kertaa parempi pallon kanssa kuin Kallio, ja nyt vaaditaan hyökkäysarsenaalia puolustukseltakin.

52. min: Jalkapallo on loppujen lopuksi yksinkertaista: tilanne on pelattava loppuun!! Kerzhakov seuraa Jääskeläisen torjuman laukauksen irtopallon, ja kun ympärillä on kilometri tolkulla tyhjää lääniä vaikka rantasaunan rakentamiseen, Kerzhakov iskee pallon toisen kerran verkkoon. Siis: 0-2, muuttuuko se tästä enää paremmaks?

50. min: Kerzhakov ja nurmen pinta - sillä kaksikolla on selvästi jotain vispilänkauppaa meneillään. Kerzhakov on nimittäin jälleen keturallaan Pasasen seuratessa vierestä. Pasanen puuskuttaa kuitenkin aika pahasti, alkaako kunto pettää?

48. min: Tuosta jätkästä kun ottaisi muukin jengi - ja katsomon junnufutaajat - mallia. Roman Eremenko näyttää keskikentällä, miten venäläisiltä otetaan tila ja aika pois. Hetkessä peli on kuitenkin taas Suomen päässä, ja tuloksena vieraiden ensimmäinen kulma. Se on kuitenkin onneton.

47. min: Väännä nyt vaan, Miklu! Dennis Kolodin pomputtelee ja pomputtelee pallon kanssa aivan maalivahdin nokan alla, eikä Forssell meinaa uskaltaa mennä väliin. Jatkotilanteessa Litti koittaa puhkoa linjaa, mutta syöttö lipsahtaa liiaksi eteen.

46. min: Kakkosjakso on käynnissä, kumpikaan joukkue ei ole vaihtoja tehnyt. Poterot on siis kaivettu, nyt pitää alkaa räiskimään - osumia mielellään. Markus Heikkinen aloittaa jakson väkevästi: kopsaisemalla venäläispelaajan nilkoista nurin. Ei kortteja, kiitos.

Että semmoinen avausjakso tällä kertaa. Venäjä piti palloa lähes samalla tavalla, kuin viimeksi Moskovassa, eikä Suomi saanut oikeastaan missään vaiheessa omaa syöttöpeliään aivan käyntiin.

Järjestäen ne muutamat tilanteet, joita Suomi sai Igor Akinfejevin maalin eteen, rakennettiin Alexei Eremenko jr:n ja Jari Litmasen kautta. Varsinkin jakson alussa Suomi koitti puskea pääsääntöisesti oikealta hyökkäyskaistaltaan, missä Tintti Johanssonia vastassa on Juri Zhirkov.

Zhirkov on täysin maailmanluokan pelaaja, mutta hänen avunsa ova vahvimmillaan hyökkäyssuuntaan pelattaessa. Toistaiseksi Zhirkov on hukannut Tintin kuitenkin vain kerran, eikä Suomi silloinkaan saanut tilannetta tasoitettua.

Mitä pitemmälle peli eteni, sitä enemmän Eremenko jr. koitti pyörittää peliä myös vasemmalta kaistalta. Toistaiseksi tyystin ilman tulosta, vaikka Forssell kertaalleen olikin päästä pystyyn pelattuun palloon kiinni.

Toiselle jaksolle Suomen on selvästi nostettava pelin painopistettä Venäjän päätyyn. Jos vieraiden annetaan kakkosjaksollakin olla koko ajan kiinni pallossa, peli on takuulla hävitty. 0-0-tilanteessa Suomelle vielä kelpasi, että Venäjä piti tietyllä tapaa aloitetta hallussaan, mutta maalin jälkeen tilanne on päinvastainen.

Suomen on käytännössä PAKKO tehdä maali ja vielä toinenkin. Tasapelikään ei tänään riitä, vaikka se tuloksellisesti olisikin kelpo tulos, kun ottaa huomioon että vastassa on joukkue Euroopan ehdottomalta huipulta.

Näin eteni avausjakso:

45. min: Tuomaristo peluuttaa avausjaksolla minuutin lisäaikaa. Venäjä iskee taas nopeasti, mutta kun Kallio huitelee muualla, Mako Heikkinen paikkaa hyvin. Pilli pelastaa Suomen vain pari sekuntia sen jälkeen, kun Jässi pompottelee Arshavinin kudin kanssa. Tauolle mars, tällä kertaa siis lukemissa 0-1.

44. min: Suomelle taas kulma, löytyykö nyt järkeä? Litti astelee lipulle... nostaa taas aivan samaan kohtaan Toni Kalliolle... ja jo kolmatta kertaa Kallio puskee vasemmalta ohi. Joko olisi aika hakea jotain muuta, kuin väärin hyppynsä ajoittavaa Kalliota?

42. min: Suomen toinen kulma painuu samalla pisteelle kuin edellinenkin. Jatkotilanteessa Venäjän puolustus räpiköi, mutta saa jollain ilveellä aina ukon pallon ja suomalaisen väliin. Ja taas mennään heti toiseen päähän! Venäjä iskee aivan valtavalla vauhdilla vastahyökkäyksiin, mutta tällä kertaa Hyypiän johtama paitsioansa O-N-N-E-K-S-I osui kohdalleen. Suomelle on melkoinen dilemma: aina kun se saa hyvän hyökkäyksen, Venäjä iskee sekunneissa kohti Jässiä. Tarkkana on oltava.. Jep, kuin porkkana.

39. min: Ei näin, jukopliut, Johansson! Litti antoi ovelasti kovan syötön mennä jalkansa alta oikeaan laitaan Pasaselle. Peetun syöttö kimpoaa kuitenkin suoraan pakin mahasta takaisin Litmaselle, ja Litti vapauttaa Tintin aivan puhtaaseen maalipaikkaan. Maltilla pallon putoamista odottanut Tintti laukoo vasurilla AIVAN PÄIN! Uuuh...

37. min: Suomi saa ottelun ensimmäisen kulman, kun laitapakki katsoo parhaaksi tuutata pallon Johanssonin ulottumattomiin. Litmasen kulma on jo selvästi parempi, kuin lauantaina, mutta linjojen takaa tullut suomalaispusku livahtaa pallon verran vasemmalta ohi. Akinfejev seuraa silmillään... Erikoistilanteissa Suomella on paljon parannettavaa.

36. min: Venäjä tulee jälleen vauhdilla oikealta laidalta. Ensimmäisen yrityksen katkoo Hyypiä viime tingassa, kun Kallio hyppää (!) ilmaan laiturin keskittäessä. Seuraava pallo jää Jääskeläiselle.

34. min: Kahta tai kolmea syöttöketjua lukuun ottamatta Suomi ei ole päässyt lainkaan tekemään peliä. Peliväline on Venäjällä, eikä Huuhkajilla ole mainittavaakaan prässiä. Siihen on pakko tulla muutos, ennemmin tai myöhemmin.

32. min: Tällä hetkellä Venäjä on isäntä kentällä, se pitää edelleen maltillisesti palloa, ja mikäs on pitäessä, kun Suomen pahin painajainen on tullut jo toteutettua. Aikainen maali oli tasan tarkkaan se, mitä Suomen piti tässä(kin) ottelussa välttää.

30. min: Ja taas karkasi Kerzhakov maalipaikkaan, veto painui kuitenkin etukulmasta ohi ja yli. Välittömästi Suomi nousee toiseen päähän, mutta lepsu veto päätyy aivan tasan tarkkaan Akinfejevin mahan kohdalle. Laatua kuteihin, kiitos nam.

29. min: Nyt on pakko koota ajatukset, ja lähteä uuteen nousuun. Tilanne on aivan sama kuin lauantaina: yksi maali ei enää riitä. Mutta ei saa vaipua synkkyyteen! Kokonaisuutena Venäjä ei ole ollut häikäisevä, mutta yksilötason taitoa kun riittää, kaikki on mahdollista. Sama pätee toki Suomeenkin - Litti, Eremenko jr.... nyt sitä osaamista esiin!

27. min: TYRMÄYS! Venäjä rynni 1-0-johtoon, kun Suomi ei saanut katkottua Arshavinin Kerzhakoville nostamaa palloa. Tihinen ja Hyypiä seurasivat katseella, kuinka Kerzhakov ottaa pallon haltuun, kääntyy, jallittaa Jääskeläisen - ja latoo pallon verkkoon. Näinhän se alkoi viimeksikin...

25. min: Suomi rakentaa - taas Eremenko jr:n jalasta - komean hyökkäyksen. Eremenko nosti hienon pallon Tintille, joka koittaa suoraan jatkaa kuulan maalin eteen rynnistäneelle Forssellille. Taakse kuitenkin jää. Ja aivan muutaman sekunnin päästä Venäjä on tekemässä pahojaan Jässin nokan alla. Laukaus kohti tyhjää maalia painuu kuitenkin metrin yli. Huh huh.

22. min: Huuhkajat on hyvässä valmiudessa ottamassa vierashyökkäyksiä vastaan. Venäjä hieroo pallon kanssa, sahaa rauhassa tilannetta aikaiseksi. Suomella ei kuitenkaan ole toistaiseksi ollut hätää, se pitää kuitenkin muistaa, ettei Venäjä juuri paikkoja hassaa.

20. min: Wau, Arshavin vapautti laiturin juoksuun komealla kantapääneppauksella. Toni Kallio oli kuitenkin hereillään. Tämä ilta sopinee Kalliolle paremmin kuin Liechtenstein-peli: pääpaino kun on 98-prosenttisesti puolustamisessa.

17. min: Eremenko jr. repi syötöllään venäläislinjan auki, mutta tuomari katsoi Miklun rikkoneen. NOT! Miten se nyt menikään, kiviä taskuun... Venäläislaitapakki ja Forssell juoksivat samaan palloon, ja Miklun pieni noja oli venäläiselle liikaa. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta kun Huuhkajat sai rakennettua peliä vasemmalta laidalta.

16. min: No nyt oli Aleksander Kerzhakovin vuoro ottaa tuntumaa nurmeen. Venäläiset ovat jo tähän mennessä haistelleet yhtä paljon nurmen pintaa, kuin Olympiastadionin ilmaa vajaan kahden metrin korkeudessa. Nyt pitää vain toivoa, ettei tuomari Plautz lähde leikkimään.

14. min: On se jännä, miten pelinkuva voi puolessa viikossa vaihtua niin tolkutomasti. Leichtenstein ei pelannut, Venäjä pelaa - ja jalkapallo on kauneimmillaan, kun kentällä on kaksi joukkuetta, eikö niin. Kaunista oli Jussi Jääskeläisenkin vastaantulo. Zhirkov nousi taas ahnaasti ylös ja oli jo rankoa Suomea, mutta Jässi pelasti komeasti.

13. min: Näin sitä pitää, Hyypiä käänsi nopealla pystysyötöllä pallon vanhemmalle Eremenkolle, joka jatkoi sen Johanssonille. Nopeilla hyökkäyksillä Venäjän linja ei ehdi järjestäytyä ja Tintin juoksut saattavat vielä toimia. Nyt pallo kuitenkin karkasi maalivahdille.

12. min: No justiinsa, Konstantin Zhirjanov näytti filmaamisen mallia, kun Roman Eremenko liukui pallon helposti venäläisen jaloista. Mitä siellä makailet! Tilanne oli aivan puhdas, ja sen näytti myös erotuomari.

10. min: Suomi sai jo hyökkäyspäässä useamman syötön pienessä tilassa omille, mutta tilanne nollaantui Alexei Eremenko jr:n totaaliseen kökkökeskitykseen. Nopea tilanne toiseen päähän, ja Toni Kallio oli hätää kärsimässä ja joutui ottamaan varoituksen rapatessaan venäläislaituria. Vaparissa Markus Heikkinen sai pidettyä hyökkääjän pimennossa.

8. min: Mikael Forssellkin pääsi ensimmäistä kertaa jo tilanteen poikaseen. Maalivahti Igor Akinfejev tuli kuitenkin vastaan ja koppasi irtokarkin kainaloonsa. Tänään Miklulla ei TODELLAKAAN ole varaa hassata paikkoja, kuten Liechtensteinia vastaan.

5.-7. min: Andrei Arshavin pääsi ensi kertaa palloon, ja sai heti pelattua linjan hämilleen. Arshavin nosti vaparin aivan kuudentoista rajalta suoraan Hyypiän päähän. Jatkotilanteessa pallo jäi Suomen alueelle pyörimään. Seuraava vapari kilpistyi muuriin.

4: min: Suuri ja mahtava on suuri ja mahtava vieraskentälläkin. Venäjä ei ole lähtenyt peruuttelemaan, se pitää palloa ja pyrkii aktiivisesti nostamaan hyökkäykset nopeasti Suomen alueelle - molemmilta laidoilta. Suomi ei ole vielä saanut syöttöpeliään lainkaan rullaamaan. Suomen kannalta saattaa kyllä olla parempimin, että aloite on Venäjällä.

2. min: Venäjä teki ensimmäisen nousunsa, ja heti Juri Zhirkovin vasemmalta laidalta. Suomen onneksi syöttö oli lopulta onneton, ja puolustus pääsi katkoon. Varoitus on kuitenkin annettu: Zhirkov on kentällä.

1. min: Ottelu on pitkän päivän jälkeen saatu käyntiin. Kannattajat ovat hulinoineet pitkin päivää, mutta kentällä ajatukset on pidettävä kasassa. Suomi sai Jonatan Johanssonin heti liikkeelle kärjessä, Venäjän topparit kavensivat kuitenkin tilan nolliin.

Nyt on tosi kyseessä. Kaupungilla on jo hulinoitu, mutta panokset sen kuin kovenevat. Suomen on kaadettava suuri ja mahtava itänaapuri. Tänään. Stadikalla. Kello 20.30 alkaen.

Helsingin keskustassa on pitkin päivää tuoksunut lihapiirakka, testosteroni, savupommit ja aito urheilujuhla. Ystävät ja toverit, arvoisat lukijat, tästä saattaa tulla ikimuistoinen ilta!

Vesisateesta ei ole tietoakaan, kun Suomi valmistautuu voittamaan - kyllä, voittamaan - suuren ja mahtavan itänaapurin, Huuhkajia Moskovassa riepotelleen Venäjän jalkapallomaajoukkueen. Muuhun ei käytännössä ole varaa, tasapelikin taitaa vain pitkittää tuskia.

Vain voitolla Suomen MM-haave elää ja hengittää korisematta myös keskiviikon jälkeen. Tämän otsikon alla IS Urheilu seuraa (pseudo-) analyyttisesti kello 20.30 alkavan, ratkaisevaksi leimatun Suomi-Venäjä-MM-karsintaottelun kulkua minuutti minuutilta.

Ystävät, rakkaan Suomen jalkapalloväki, Huuhkajilla on tänään mahdollisuus urotekoon. Pysy IS:n mukana seuraamassa illan käänteitä.

 • Jalkapallo
Näitä luetaan!
 1. 1

  Teinityttö julkaisi tavalliselta näyttävän kuvan itsestään ja poikaystävästään – synnytti yllättäen silmittömän nettiraivon

 2. 2

  Marjanpoimijoiden touhut hillasuolla herättivät epäilyt – Matti kurkisti ämpäriin ja tyrmistyi

 3. 3

  Nainen luuli saavansa postikortteja ”karanneelta” pojaltaan – viimeinen kortti johdatti murhaajan kellariin

 4. 4

  Älä tee tätä yleistä virhettä, kun väistät hälytysajoa – poliisi muistuttaa yhden sanan merkityksestä: ”Jos mikään muu ei auta niin sitten näin”

 5. 5

  Tunnistaisitko edes samaksi naiseksi? Miss Plus Size -Marjaana, 34, julkaisi kuvan 29-vuotiaasta itsestään – hätkähdyttävä ero

 6. 6

  Rupikonnien maihinnousu yllätti tamperelaisen Ossin – katso uskomattomat kuvat mökkirannasta

 7. 7

  Marjakauppias otti Matin tyrmistyksen herättäneet poimijat puhutteluun

 8. 8

  ”Palopuron puuma” Laura, 40, vaihtoi nuupahtaneen liiton 15 vuotta nuorempaan mieheen: ”Seksi on hyvää”

 9. 9

  Henna Peltonen julkaisi harvinaisen kuvan – poseeraa yhdessä Jessica-tyttärensä, 15, kanssa

 10. 10

  Muistatko Tenavatähti Konsta Hietasen? Neljän lapsen isällä sivu-ura – yli 100 keikkaa vuodessa!

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Marjanpoimijoiden touhut hillasuolla herättivät epäilyt – Matti kurkisti ämpäriin ja tyrmistyi

 2. 2

  ”Palopuron puuma” Laura, 40, vaihtoi nuupahtaneen liiton 15 vuotta nuorempaan mieheen: ”Seksi on hyvää”

 3. 3

  Huume-Eeva oli Bangkokin ensimmäinen suomalainen naisvanki – ”Nukuin 168 vangin seassa”

 4. 4

  Katso, oletko rikas vai köyhä – tämän verran keskimääräinen suomalainen omistaa

 5. 5

  Muistatko Tenavatähti Konsta Hietasen? Neljän lapsen isällä sivu-ura – yli 100 keikkaa vuodessa!

 6. 6

  Naisen lentomatka muuttui ”painajaiseksi” – kuva erikoisesta tapahtumasarjasta villitsee somessa

 7. 7

  Älä tee tätä yleistä virhettä, kun väistät hälytysajoa – poliisi muistuttaa yhden sanan merkityksestä: ”Jos mikään muu ei auta niin sitten näin”

 8. 8

  ”Turha yrittää kesyttää” – julkkisnaiset kertovat, miksi eivät aja häpykarvojaan

 9. 9

  200 risteilymatkustajaa jumissa Saimaan kanavassa – ruoka alkaa loppua, muusikko soittaa Baddingia

 10. 10

  Tulipunainen hellemassa iskee pian Suomeen – tänne Venäjän lämpö saapuu jo huomenna!

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Harrastatko sinäkin ”Pirkka-seksiä”? 7 syytä, miksi se on tajuttoman upeaa

 2. 2

  Kansainvälisen uintiliiton julkaisema kuva järkyttää – ”Todella nöyryyttävää, epäkunnioittavaa, skandaali”

 3. 3

  Katso: Tulipunainen hellemassa jysähtää pian jopa koko Suomeen – Ilmatieteen laitoksen video näyttää, millainen helle voi alkaa!

 4. 4

  Marjanpoimijoiden touhut hillasuolla herättivät epäilyt – Matti kurkisti ämpäriin ja tyrmistyi

 5. 5

  Teemu Selänteen pojat katsoivat ilmaiseksi keikkaa isänsä luksusjahdilta – lavalla esiintyneeltä Reino Nordinilta osuva kuitti aiheesta

 6. 6

  TMZ: Linkin Parkin solisti Chester Bennington, 41, on kuollut

 7. 7

  Sabina Särkkä narahti uimapukukuvansa muokkaamisesta – kihlatun julkaisu paljasti totuuden: huomaatko eron?

 8. 8

  Nuori nainen lähetti avoimen sairauslomaviestin – pomon reaktio sai itkemään

 9. 9

  Trumpilta käsittämätön väite Japanin pääministerin vaimosta

 10. 10

  ”Palopuron puuma” Laura, 40, vaihtoi nuupahtaneen liiton 15 vuotta nuorempaan mieheen: ”Seksi on hyvää”

 11. Näytä lisää
Näitä luetaan!
 1. 1

  Teinityttö julkaisi tavalliselta näyttävän kuvan itsestään ja poikaystävästään – synnytti yllättäen silmittömän nettiraivon

 2. 2

  Marjanpoimijoiden touhut hillasuolla herättivät epäilyt – Matti kurkisti ämpäriin ja tyrmistyi

 3. 3

  Nainen luuli saavansa postikortteja ”karanneelta” pojaltaan – viimeinen kortti johdatti murhaajan kellariin

 4. 4

  Älä tee tätä yleistä virhettä, kun väistät hälytysajoa – poliisi muistuttaa yhden sanan merkityksestä: ”Jos mikään muu ei auta niin sitten näin”

 5. 5

  Tunnistaisitko edes samaksi naiseksi? Miss Plus Size -Marjaana, 34, julkaisi kuvan 29-vuotiaasta itsestään – hätkähdyttävä ero

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Marjanpoimijoiden touhut hillasuolla herättivät epäilyt – Matti kurkisti ämpäriin ja tyrmistyi

 2. 2

  ”Palopuron puuma” Laura, 40, vaihtoi nuupahtaneen liiton 15 vuotta nuorempaan mieheen: ”Seksi on hyvää”

 3. 3

  Huume-Eeva oli Bangkokin ensimmäinen suomalainen naisvanki – ”Nukuin 168 vangin seassa”

 4. 4

  Katso, oletko rikas vai köyhä – tämän verran keskimääräinen suomalainen omistaa

 5. 5

  Muistatko Tenavatähti Konsta Hietasen? Neljän lapsen isällä sivu-ura – yli 100 keikkaa vuodessa!

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Harrastatko sinäkin ”Pirkka-seksiä”? 7 syytä, miksi se on tajuttoman upeaa

 2. 2

  Kansainvälisen uintiliiton julkaisema kuva järkyttää – ”Todella nöyryyttävää, epäkunnioittavaa, skandaali”

 3. 3

  Katso: Tulipunainen hellemassa jysähtää pian jopa koko Suomeen – Ilmatieteen laitoksen video näyttää, millainen helle voi alkaa!

 4. 4

  Marjanpoimijoiden touhut hillasuolla herättivät epäilyt – Matti kurkisti ämpäriin ja tyrmistyi

 5. 5

  Teemu Selänteen pojat katsoivat ilmaiseksi keikkaa isänsä luksusjahdilta – lavalla esiintyneeltä Reino Nordinilta osuva kuitti aiheesta

 6. Näytä lisää