MAINOS


Sponsoroitu sisältöosio. Kaikki artikkelit ovat ilmoittajan mainosaineistoa
MAINOS

Bingossa ei enää kisata kahvipaketeista – voittoja jaetaan miljoonien edestä vuodessa

Julkaistu:

Jos luulit, että bingossa kisataan vielä kahvipaketeista ja kinkuista, sinun on aika uudistaa mielikuvasi tämän päivän bingopeleistä. Todellisuudessa suomalaiset bingohallit jakavat voittoja vuosittain liki viiden miljoonan euron edestä.
Pelaa missä haluat

Kotimaisen bingoon.fi-nettibingon kautta pääset tavoittelemaan voittoja kuin bingohalleissa paikan päällä pelaten. Maksuttoman pelitilin avattuasi pääset bingoamaan missä vain ja milloin vain. Loikoile kotisohvalla, puuhaile kodin askareissa tai rentoudu bingon parissa vaikka työpaikkasi kahvitauolla.

Nopea ja helppo oppia

Peliin osallistuminen on helppoa, sillä peliohjeet löydät jokaisen pelihallin sivulta. Halutessasi voit aluksi vain katsellakin, kuinka peli halleissa kulkee. Sen ansiosta nettibingon idea avautuu sinulle nopeasti.

Automatiikka apunasi

Nettibingoa pelatessasi voit tehdä samalla muutakin kuin katsella silmä tarkkana tietokoneesi näyttöä. Pelisi seuranta tapahtuu automaattisesti koko ajan, joten jokainen voittosi tupsahtaa taatusti voittosaldoasi kartuttamaan.

Chat tuo lisää iloa pelaamiseen

bingoon.fi-palveluun sisältyy myös kätevä chat, jonka kautta bingon vetäjät antavat peliohjeet alkaviin peleihin. Chatissa voit myös jutustella mukavia muiden pelaajien ja löytää helposti samanhenkisiä ystäviä.

Muista Bingomestariristeily 7.-8.11.!

Tule tapaamaan Nettibingosta tuttuja pelaajia ja muita innokkaita bingoharrastajia iloiselle Bingomestariristeilylle. Jokavuotinen risteily monipuolisine ohjelmineen järjestetään tänä vuonna M/S Baltic Princessillä.

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Nappaa tästä 10 € pelirahaa!

Avaa pelitili ja vietä jännittäviä hetkiä bingoa pelaten!

MAINOS
Lue myös:

MAINOS