MAINOS


Sponsoroitu sisältöosio. Kaikki artikkelit ovat ilmoittajan mainosaineistoa
MAINOS

Kauhujen ilta Joensuun tapaan: Halloween-bingo!

Julkaistu:

ILMOITUS Voiko halloweenia juhlia bingohallissa? Joensuussa voi - paikalliset urheiluseurat kiittävät.
Joensuun Pelikeskus pitää bingoharrastusta vireänä pohjoiskarjalaisten keskuudessa. Maakunnan ainoana bingohallina se vetää pelaajia jopa parinsadan kilometrin takaa kokeilemaan onneaan ja viihtymään aidon bingohallin tunnelmassa.

Bingokansan mielenkiinnon ylläpitämiseksi Joensuun Pelikeskus on ottanut tavaksi järjestää mukaansatempaavia kampanjapäiviä vuoden eri aikoina.

– Kampanjapäivämme on useimmiten teemoitettu ajankohtaisten tapahtumien henkeen. Perinteiseen tapaan juhlistamme esimerkiksi pääsiäistä, vappua, pikkujoulua ja uuden vuoden alkua. Avoinnahan me olemme muutamaa päivää lukuun ottamatta ympäri vuoden, joten tapahtumilla tuodaan iloa ja vaihtelua asiakkaiden lisäksi myös omalle henkilökunnalle. Teemapäivien aikana pelisali koristellaan tapahtuman hengen mukaisesti ja yleensä bingoemännätkin laittavat itsensä likoon oikean tunnelman luomiseksi.

- Hyvän esimerkin tästä tarjoaa taas pian pelattava Halloween-bingomme, jonne saapuessaan pelaajat eivät aina tiedä kuka – tai mikä – salissa vastaan kävelee, naurahtaa Joensuun Pelikeskuksen vetäjänä toimiva Marjo Martiskainen.

Kampanjapäivinä
pelaajamäärä kaksinkertaistuu


Marjon mukaan teemapäivät tuovat mukavasti lisää pelaajia tavallisiin pelipäiviin verrattuna. Oma osuutensa asiaan on tietysti myös tavallista muhkeammilla palkinnoilla, jotka teemapäivillä kuuluvat asiaan. Parhaimmillaan päävoittojen arvot nousevat jopa kolmeen tuhanteen euroon.

– Kampanjapäivien aikana pelaajamäärät ovat parhaimmillaan kaksinkertaisia muihin päiviin verrattuna. Teemapäivien lisäksi oma vetovoimansa on myös tarjouskampanjoilla, joiden aikana olemme tarjonneet esimerkiksi kolmenkympin pelit kahdenkympin panoksella. Monesti meillä on bingopäivän aikana myös erilaisia arvontoja lisäjännitystä tuomaan, Marjo Martiskainen kertoo.

Iloisiin pelitunnelmiin
mukaan verkonkin kautta


Joensuun Pelikeskuksen teemabingoihin pääsee osallistumaan myös netin kautta. Pelikeskus on mukana suomalaisten bingonjärjestäjien ylläpitämässä bingoon.fi-verkkopalvelussa, jossa bingoa voi pelata vaikka omalta kotisohvalta.

– Nykyään pelaajistamme puolet pelaa bingoa Joensuun pelihallissamme ja puolet tulee netin kautta. Teemapäivien aikana paikan päällä pelaajien osuus kasvaa, koska varsinkin vakiokävijät tietävät, milloin niitä kannattaa odottaa. Nettipelaajillekin tieto eri kampanjapäivistä kulkee kyllä kätevästi Joensuun Pelikeskuksen Facebook-sivujen kautta, joten kasvua on varmaan saatavissa sitäkin kautta, Marjo Martiskainen uskoo.

Joensuun Pelikeskus on toiminut bingonjärjestäjänä jo yli 37 vuoden ajan. Bingoluvan haltija on Joensuun Seudun Urheilun Tuki ry, joka kanavoi bingotuotot pohjoiskarjalaisen yleisurheilutoiminnan tukemiseen.

Bingoon.fi – pelaa hallibingoa netin kautta

  • Bingoon.fi-palvelun tavoitteena on tarjota mukavaa ajanvietettä nettibingoa pelaamalla.
  • Palvelussa on mukana yhdeksän eri puolilla Suomea sijaitsevaa bingohallia, joiden peleihin voi osallistua reaaliaikaisesti netin kautta aina peliaikoina, aamusta iltaan asti.
  • Luotettavan ja turvallisen suomalaisen bingoon.fi-palvelun pelinjärjestäjinä toimivat suomalaiset yleishyödylliset yhdistykset.
  • Pääosa järjestäjistä on paikallisia urheiluseuroja, jotka näin keräävät varoja toimintansa tukemiseen.
  • Nettibingon operoinnista ja ylläpidosta vastaa suomalaisten urheiluseurojen omistama, vuonna 1971 perustettu SBH-yhtiöt.

Tutustu: www.bingoon.fi


MAINOS
Lue myös:

MAINOS