MAINOS


Sponsoroitu sisältöosio. Kaikki artikkelit ovat ilmoittajan mainosaineistoa

Näin helposti pelaat hallibingoa netin kautta kotoasi - lue ohjeet ja rekisteröi pelitili!

Julkaistu:

ILMOITUS Bingoa pelataan netissä samalla tavalla ja samaan aikaan kuin pelihallissa. Näillä ohjeilla pääset nettipeliin  mukaan!
1. Peliin pääsee mukaan luomalla Bingoon.fi-sivustolla oman pelitilin ja kirjautumalla sen jälkeen omilla tunnuksilla Bingoon.fi -palveluun.

2. Palvelun etusivulla näkyvät avoinna olevat hallit, joiden peleihin pääsee mukaan - samaan aikaan hallipelaajien kanssa.

3. Pelihallin valinnan jälkeen varsinaiseen peliin pääseen mukaan avaamalla pelisivun Pelaa-painikkeella.

4. Pelata  voi joko yhdellä tai useammalla bingolapulla, jotka ostetaan pelitilillä olevilla pisteillä. Uusi pelaaja saa rekisteröityessään 10 euron arvosta bonuspisteitä, joilla pääsee mukavasti pelaamisen alkuun. Jatkossa pelitilin saldoa voi lisätä oman verkkopankkinsa kautta.

5. Pelisivulla näkyy vähimmäisaika pelin aloitukseen. Aivan tarkkaa aloitusajankohtaa ei voida ilmoittaa, koska pelihallissa tapahtuvan myynnin kestoa ei voida määritellä tarkasti etukäteen. Kun pelihallin lappujen myynti on valmis, peli aloitetaan. Lappuja voi ostaa netissäkin todelliseen pelin alkuun asti vaikka arvioitu aloitus olisi viivästynyt ilmoitetusta.

Viiden vaakarivin bingo
yleisin pelimuoto


6. Yleisin bingon pelimuoto on 5 bingoa vaakariveittäin. Siinä ensimmäiseen bingoon vaaditaan yksi vaakarivi, joka voi olla mikä vain ruudukon vaakariveistä. Seuraavaan eli toisen rivin bingoon vaaditaan kaksi vaakariviä jotka voivat olla mitkä vain samassa ruudukossa. Näin jatketaan, kunnes tullaan viidennen rivin bingoon, jossa koko ruudukko on täynnä, eli kaikki saman ruudukon numerot ovat osuneet.

7. Muut mahdollisesti pelattavat pelimuodot löytyvät pelihallin sivulta Peliohjeet-kohdasta. Lisäksi pelihallin valvoja kertoo niistä chatissa.

8. Peliohjeissa kerrotaan myös voittotaulukot peleille, joissa on erikoisvoittoja: esimerkiksi viimeisen numeron osuma ruudukon keskelle tuottaa suuremman voiton. Valvoja kertoo pelin voitot aina pelin avauksen yhteydessä.

Nettipelaajan bingo
tarkistuu automaattisesti


9. Numeroita arvotaan, kunnes bingo löytyy joko paikan päällä pelihallissa tai nettipelaajien joukosta.

Nettipelaajan bingot tarkistuvat automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia bingon ilmoittamisesta. Jos voittaja löytyy pelihallista, voitto annetaan henkilökohtaisesti suoraan voittajalle, mutta jos voittaja löytyy nettipelaajien joukosta, voittosumma lisätään voittajan pelitilin voittosaldoon.

10. Numeroiden arvontaa jatketaan, kunnes seuraava bingo löytyy, ja tätä toistetaan kunnes kaikki peliin määritellyt bingot on pelattu. Tämän jälkeen peli päättyy ja seuraavan pelin tiedot ilmestyvät pelisivulle.

Mahdollisuus
hyviinkin palkintoihin


11. Bingossa ei Suomen lakien mukaisesti voida antaa palkinnoksi rahaa, mutta voittoina voidaan jakaa tavaroihin rinnastettavia osto- ja lahjakortteja. Kun haluat lunastaa voittosi, mene Voittojen lunastus -sivulle. Valitse haluamasi voitot, ja lunasta ne pelitilisi voittosaldolla.

Voit lunastaa voittoja vain bingosta voittamallasi saldolla. Voitot lähetetään viiden arkipäivän kuluessa postitse pelitililläsi ilmoitettuun osoitteeseen, joten pidäthän osoitteesi ajan tasalla! Pienin lunastettavan voiton arvo on 10 euroa.

» Luo itsellesi pelitili osoitteessa www.bingoon.fi

ILMOITUS

Bingoon.fi – pelaa hallibingoa netin kautta

  • Bingoon.fi-palvelun tavoitteena on tarjota mukavaa ajanvietettä nettibingoa pelaamalla.
  • Palvelussa on mukana yhdeksän eri puolilla Suomea sijaitsevaa bingohallia, joiden peleihin voi osallistua reaaliaikaisesti netin kautta aina peliaikoina, aamusta iltaan asti.
  • Luotettavan ja turvallisen suomalaisen bingoon.fi-palvelun pelinjärjestäjinä toimivat suomalaiset yleishyödylliset yhdistykset.
  • Pääosa järjestäjistä on paikallisia urheiluseuroja, jotka näin keräävät varoja toimintansa tukemiseen.
  • Nettibingon operoinnista ja ylläpidosta vastaa suomalaisten urheiluseurojen omistama, vuonna 1971 perustettu SBH-yhtiöt.

Tutustu: www.bingoon.fi


Lue myös:

MAINOS